نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یه مشکل جدید برام پیش اومده . . . در رابطه با Adobe Acrobat Reader هستش
یک فایل PDF دانلود کردم که انگلیسیه
طبیعتا لغاتی داره که من معنیشون رو نمیدونم.;)

من تا الان برای خوندن این گونه فایل ها از نرم افزار بابیلون استفاده میکردم که با کلید میانبری که براش تعریف میکنیم ، کلمه ای که روش کلیک میکنیم رو استخراج میکنه و معنیشو بهمون میگه.;)

ولی برای این فایل نمیدونم چرا نمیتونم این کار رو بکنم و وقتی روی لغتی ، کلید میانبر بابیلون رو میزنم ، بابیلون پیغام زیر رو نشون میده :

This document is protected by Acrobat Reader, and does not allow Babylon to read its content.

وقتی توی آکروبات به قسمت security رفتم ، دیدم حتی جلوی همه ی قسمت ها (به جز یکی) نوشته not alowed :eek:
مثلا جلوی print نوشته not alowed به این معنی که اجازه ی پرینت نمیده.

خوب چه کاری از دست من بر میاد ؟؟؟ :confused:
با تشکر
فکر کنم اول حالت انتخاب متن رو فعال نکردی!!!
این گزینه رو از نوار ابزار انتخاب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه؟؟؟
اگر حل نشد اون فایل کپی رایت داره

2v9tdtt.jpg

اطلاعیه شماره یک قرار داغ 3 :
دوستان گرامی . با مشورت بین دوستان و کاربران عزیز بازی سنتر قرار بر این شده روز شنبه 21 بهمن 1385 ( روز قبل از 22 بهمن ) رو برای قرار داغ 3 انتخاب و با کمک دوستان قرار بر این شده که در مسنجر یاهو و یکی از تاپیک های سایت بازی سنتر این قرار برگذار شود . ما هم از شما دعوت میکنیم که هر چه زود تر به جمع ما بپیوندید و در شادی ما شریک باشید .

حتما چیز غیر عادی بوده که این پست رو دادم!
بابا این ویروس پاک بشون نیست چکار کنم؟!:(
اگه امکانش هست هاردتو بذار رو یه سیستم دیگه بصورت Slave و با یه ویروس کش آپدیت شده چکش کن و پاکش کن(به احتمال زیاد باید ویندوزت رو هم عوض کنی)
اگه نیست حداقل Safe Mode بالا بیا این کار رو بکن

ممنون از اين همه لطف
خواهش میکنیم;):cheesygri

بچه ها یه مشکل جدید برام پیش اومده . . . در رابطه با Adobe Acrobat Reader هستش
یک فایل PDF دانلود کردم که انگلیسیه
طبیعتا لغاتی داره که من معنیشون رو نمیدونم.

من تا الان برای خوندن این گونه فایل ها از نرم افزار بابیلون استفاده میکردم که با کلید میانبری که براش تعریف میکنیم ، کلمه ای که روش کلیک میکنیم رو استخراج میکنه و معنیشو بهمون میگه.

ولی برای این فایل نمیدونم چرا نمیتونم این کار رو بکنم و وقتی روی لغتی ، کلید میانبر بابیلون رو میزنم ، بابیلون پیغام زیر رو نشون میده :

This document is protected by Acrobat Reader, and does not allow Babylon to read its content.

وقتی توی آکروبات به قسمت security رفتم ، دیدم حتی جلوی همه ی قسمت ها (به جز یکی) نوشته not alowed
مثلا جلوی print نوشته not alowed به این معنی که اجازه ی پرینت نمیده.

خوب چه کاری از دست من بر میاد ؟؟؟
با تشکر

فکر کنم اول حالت انتخاب متن رو فعال نکردی!!!
این گزینه رو از نوار ابزار انتخاب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه؟؟؟

نه جواد جون.
بابیلون خودش متن رو استراج میکنه و احتیاجی به این کار نیست. ;)

با این حال کاری که گفتی رو کردم ولی درست نشد. :(

اگر حل نشد اون فایل کپی رایت داره

آره احتمالا . . . حدس خودم هم همین بود . . . حالا چجوری میتونم از حالت کپی رایت درش بیارم ؟؟؟

تا بتونم با بابیلون متن هاش رو select کنم ؟ :confused:

با تشکر

نه جواد جون.
بابیلون خودش متن رو استراج میکنه و احتیاجی به این کار نیست. ;)

با این حال کاری که گفتی رو کردم ولی درست نشد. :(

آره احتمالا . . . حدس خودم هم همین بود . . . حالا چجوری میتونم از حالت کپی رایت درش بیارم ؟؟؟

تا بتونم با بابیلون متن هاش رو select کنم ؟ :confused:

با تشکر

ببینم حجم فایلت چقدره؟

وحید جان شما برای اون مشکل می تونی از برنامه PDF2Word استفاده کنی .
من با ورژن 1.4 این برنامه کار کردم برنامه سریعی هستش .
الان آخرین ورژن اون 3.0 هستش

شما میتونید به راحتی فایل PDF رو به یک فایل Word با پسوند Doc تبدیل کنید و اون رو با برنامه
Microsoft Office Word باز کنید .

چون الان وقتش رو ندارم توی سایت های کرک و برنامه دنبال نسخه کامل این برنامه بگردم
برای همین از دوستان خواهش میکنم که لینک این برنامه به همراه کرکش رو برای وحید جان بزارید

اینم سایت رسمی برنامه برای دیدن اطلاعات بیشتر http://www.verypdf.com/pdf2word/index.html

تا بعد یا حق

سلام

نوشته شده توسط Dr.XJ :
ببینم حجم فایلت چقدره؟
مهر پویا جان حجم فایل 16.7 مگابایت هست . ;)

نوشته شده توسط Police _ 110 :
وحید جان شما برای اون مشکل می تونی از برنامه PDF2Word استفاده کنی .
من با ورژن 1.4 این برنامه کار کردم برنامه سریعی هستش .
الان آخرین ورژن اون 3.0 هستش

شما میتونید به راحتی فایل PDF رو به یک فایل Word با پسوند Doc تبدیل کنید و اون رو با برنامه
Microsoft Office Word باز کنید .

چون الان وقتش رو ندارم توی سایت های کرک و برنامه دنبال نسخه کامل این برنامه بگردم
برای همین از دوستان خواهش میکنم که لینک این برنامه به همراه کرکش رو برای وحید جان بزارید

اینم سایت رسمی برنامه برای دیدن اطلاعات بیشتر http://www.verypdf.com/pdf2word/index.html

تا بعد یا حق

خیلی متشکرم خلیل جان . . . این برنامه ای که شما میگی عکسها رو هم وارد فایل word میکنه ؟؟ :confused:

QUOTE=dj_mj ]وحید ... این همون برنامه ای که آقا خلیل گفت با دو ورژن مختلف ...
هر کدوم عشقته دانلود کن
کرکش هم خوراک امین هست...

دانلود pdf 2 word ver 2.26 با حجم 1.14 مگ

دانلود pdf 2 word ver 1.6 با حجم 591 kb
[/QUOTE]

دستت درد نکنه جواد . . . راستی گفتی " امین " . . . چند وقته کمتر آفتابی میشه . . . این امتحانات عجب بلای خانمان سوزی هستن ! :cheesygri

دست همتون درد نکنه ، من از همین روش PDF2Word استفاده خواهم کرد ( اینم به لیست دانلود پنج شنبه شب اضافه شد )
ولی میخواستم بدونم واقعا هیچ راهی نیست که قفل ساده ی یک فایل PDF ِ فکاهی رو بشکونیم ؟ یعنی از حالت کپی رایت خارجش کنیم ؟ :confused:

با تشکر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or