هم خدا هم خرما هم انتی ویروس هم امین هم محمد امین!هم خدا هم خرما؟؟؟؟
چطور همچین چیزی ممکنه با 5 مگ حشره کش هم به ادم نمیدن چه برسه به ویروس کش
مثل اینکه اخرش مجبورم کردی این رو دان کنم...من خودم این رو پیشنهاد میکنم
اولا مگه تو من رو دیدی که میدونی خوبم یا نه...!!!اینم چیزه خوبیه البته به خوبی تو نمیشه
اره میشه...میشه حجمش رو از 9 مگ به 5 مگ رسوند....من امتحان کردم...تو نکردی؟!!!:d
مثل اینکه اخرش مجبورم کردی این رو دان کنم...![]()
اولا مگه تو من رو دیدی که میدونی خوبم یا نه...!!!
دوما هیشکی مثل تو .تو فکر ملت نیست..
ممنون محمد امین!
)capcom این برنامه رو درست کرده؟؟
هرجور راحتی...فعلا من تو رو محمد امین صدا می کنم.خواهش میکنم خاله نیما !!! (چب بهت بگم )
نه..ولی قراره یه همکاری هایی با ms داشته باشه تو زمینه نرم افزار برای این برنامه اما از اونجایی که من خودم جزو اعضای سری کپکام هستم به این اطلاعات دسترسی دارم...![]()
خوشم میاد خودت واردی....اسم برنامه رو هم درست بنویس
باشه حتما اول بخ سام خبر میدم..خودش میاد بهت میگه...تو رو خدا خبری شد به هم بگو
مرسی محمد امین!XoftSpy V3.45
ممنون خلیل جان...ولی محمد امین مجبورم کرد که nod32 رو دانلود کنم...ولی سفارش می کنم به بچه ها دان کنند...این یکی از بهترین انتی ویرس هایی هستش که من خیلی تعریفش رو شنیدم
بیشتر دیدم برای کافی نت ها نصب میکنند
اپیدیت هاش هم خیلی کم هست و شاید روزی حدود 150 کیلوبایت و شایدم هیچی!! حرفه اش که حرفه ایم!!ولی به شما نمیرسه...اگه حرفه ای باشی همه چیزش رو میفهمی تو هم که حرفه ای هستی پس دیگه هیچی
منظورم محیط کاربریشه...یه طوریه...خشک...مثل اینکه مال برنامه های چندین سال پیشه..!!رابط گرافیکی چیه دیگه؟
اره کار نکرد...اونم بعد از ربع ساعت وررفتن با کامپیوترم بوسیله برنامه ه!و دانولد کردن چندتاچیز...هیچی نشد...اون لینکی که دادم احتمال کرکش توشه اگه کار نکرد بگو تا خودم یه چیزه با حال بهت بدم
حرفه اش که حرفه ایم!!ولی به شما نمیرسه...
تا اینجا که بهش وررفتم همه چیزهاش رو فهمیدم...
منظورم محیط کاربریشه...یه طوریه...خشک...مثل اینکه مال برنامه های چندین سال پیشه..!!

اره کار نکرد...اونم بعد از ربع ساعت وررفتن با کامپیوترم بوسیله برنامه ه!و دانولد کردن چندتاچیز...هیچی نشد...
ممنون میشم یکی دیگه بزاری به شرطی که این یکی دیگه حتما کار کنه...!
من با ورژن 5 بابیلون این مشکل رو داشتم و با اینکه سریال و کرکش رو داشتم ولی بازم فاسد میشد! دلیلش هم این بود که وقتی به اینترنت وصل میشدم چک میکرد و متوجه قلابی بودنش میشد ... راهش هم اینه که توی قسمت configuration و بعد Connection گزینه enable update رو حذف کنید. من خودم هم یه پروکسیه الکی بهش میدم که دیگه عمراً نتونه به اینترنت وصل کنه خودشو!
حالا نمیدونم ورژن 6 هم همینجوری میشه پیچوند یا نه.
تقدیم به Metal gear
برنامه را باز کرده و روی گزینه menue کلیک کرده سپس از زیر منوی آن گزینه configuration
را انتخاب و سپس از منوی باز شده به تب connection رفته و علامت کنار Enable online update را بر می داریم و سپس در قسمت proxy setting گزینه connect through proxy /firewall server را انتخاب و در قسمت proxy server عبارت 2.3.bla.bla را تایپ و در قسمت port نیز شماره 1111 را وارد کرده و ok می کنیم.
بدین صورت کرک برنامه در هنگام استفاده از اینترنت لو نمی رود و با خال اسوده از آن می توانید استفاده کنید. 1.2.3 soft group
User Name: Mary Lundberg
License Code: 7430CPN49Y24TAK5PKFF579BBXNDJYA