نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NOD32

ESET_NOD32_BOX_21960.jpg

Download
http://rapidshare.de/files/28429987/ESET.NOD32.v2.51.30.WinNT2K2K3XP.Cracked-BRD.rar.html

Addon
Password: www.devilived.com

من خودم این رو پیشنهاد میکنم.:D

Bitdefender

442.jpg

Download

54374-83DE3-9B0D4-B8D22

اینم چیزه خوبیه البته به خوبی تو نمیشه:)

هم خدا هم خرما؟؟؟؟
هم خدا هم خرما هم انتی ویروس هم امین هم محمد امین!

چطور همچین چیزی ممکنه با 5 مگ حشره کش هم به ادم نمیدن چه برسه به ویروس کش

اره میشه...میشه حجمش رو از 9 مگ به 5 مگ رسوند....من امتحان کردم...تو نکردی؟!!!:d

من خودم این رو پیشنهاد میکنم
مثل اینکه اخرش مجبورم کردی این رو دان کنم...:)

اینم چیزه خوبیه البته به خوبی تو نمیشه
اولا مگه تو من رو دیدی که میدونی خوبم یا نه...!!!
دوما هیشکی مثل تو .تو فکر ملت نیست..
ممنون محمد امین!

اره میشه...میشه حجمش رو از 9 مگ به 5 مگ رسوند....من امتحان کردم...تو نکردی؟!!!:d

capcom این برنامه رو درست کرده؟؟ :cheesygri

مثل اینکه اخرش مجبورم کردی این رو دان کنم...:)

پشیمون نمیشی...
اولا مگه تو من رو دیدی که میدونی خوبم یا نه...!!!
دوما هیشکی مثل تو .تو فکر ملت نیست..
ممنون محمد امین!

مگه باید ببینمت؟
من خراب ملتم :cheesygri
خواهش میکنم خاله نیما !!! (چب بهت بگم :confused::p )

capcom این برنامه رو درست کرده؟؟

نه..ولی قراره یه همکاری هایی با ms داشته باشه تو زمینه نرم افزار برای این برنامه اما از اونجایی که من خودم جزو اعضای سری کپکام هستم به این اطلاعات دسترسی دارم...:)

خواهش میکنم خاله نیما !!! (چب بهت بگم )
هرجور راحتی...فعلا من تو رو محمد امین صدا می کنم.
--------------------------------------------------------------
ببخشید که اینجا می پرسم:
کسی (امین) سریال برنامه Xsoft spy 3.45 رو نداره؟
!سپاس!

سلام.
XoftSpy V3.45
اسم برنامه رو هم درست بنویس:)

نه..ولی قراره یه همکاری هایی با ms داشته باشه تو زمینه نرم افزار برای این برنامه اما از اونجایی که من خودم جزو اعضای سری کپکام هستم به این اطلاعات دسترسی دارم...:)

تو رو خدا خبری شد به هم بگو :)

Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 - Final

Kaspersky™ Anti-Virus (KAV) provides all types of anti-virus protection: anti-virus scan-ners, monitors, behavior blockers and integrity checkers. It supports all of the most popular operating systems, e-mail gateways and firewalls. KAV controls all possible virus entry points. Kaspersky Lab's powerful and flexible local and network management tools for auto-mation and centralized installation and control over anti-virus protection provide maximum convenience and minimum time wasted when building your own structure of an anti-virus defense.
Kaspersky Ant-Virus Personal Pro provides full-scale protection with some additional protective components a behavior blocker and integrity checker; appropriate for experienced users seeking the best anti-virus protection.

Kaspersky® Anti-Virus 6.0 combines reactive antivirus detection methods with the latest proactive technologies to provide your computer with the most effective protection against malicious programs. The product is simple to install and set up, while offering advanced users a range of versatile settings for fine-tuning the program.

این یکی از بهترین انتی ویرس هایی هستش که من خیلی تعریفش رو شنیدم
بیشتر دیدم برای کافی نت ها نصب میکنند
ولی هیچی Norton نمیشه :cheesygri :cool:

Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303 - Final 12.8MB

Crack

Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.303 - Final

Kaspersky® Internet Security 6.0 is a fully integrated solution that protects your computer from all of the most common Internet threats, including viruses, hacker attacks, adware, spam and spyware.
Today, threats to PCs are appearing in ever-greater numbers and diversity. Cyber criminals on the Internet are well organized and tend to target PCs with combined threats. A standalone antivirus solution is no longer enough to fully protect your PC. Kaspersky Internet Security combines reactive detection methods with the latest proactive technologies, protecting your PC from viruses, hacker attacks, spam and spyware. Seamless integration of all product components eliminates system conflicts and provides fast performance.
Advantages:
- Integrated protection from all Internet threats
- Cutting-edge antivirus technologies
- Personal firewall
- Protection from spam and phishing

این هم نسخه امنیتی برنامه

Kaspersky Internet Security 2006 6.0.0.303 - Final 13.4MB
Crack

اینم سایت اصلی برنامه http://www.kaspersky.com

تا بعد یا علی

اسم برنامه رو هم درست بنویس
خوشم میاد خودت واردی....
:)

تو رو خدا خبری شد به هم بگو
باشه حتما اول بخ سام خبر میدم..خودش میاد بهت میگه...

XoftSpy V3.45
مرسی محمد امین!

این یکی از بهترین انتی ویرس هایی هستش که من خیلی تعریفش رو شنیدم
بیشتر دیدم برای کافی نت ها نصب میکنند
ممنون خلیل جان...ولی محمد امین مجبورم کرد که nod32 رو دانلود کنم...ولی سفارش می کنم به بچه ها دان کنند...

راستی امین این nod32 واقعا چیز توفی(مخفف توپ و خوف:D )هست..اصلا از سرعت کامپیوتر رو نمیگیره...فقط یکم رابط گرافیکیش ضایع هست...

:cheesygri:cheesygri
سلام.
اره خداییش چیزه خوبی هست ولی یکم شاید قاطی بکنی البته اگه حرفه ای باشی همه چیزش رو میفهمی تو هم که حرفه ای هستی پس دیگه هیچی :)
اصلا هم سرعت سیستم رو نمیگیره;) اپیدیت هاش هم خیلی کم هست و شاید روزی حدود 150 کیلوبایت و شایدم هیچی!!
رابط گرافیکی چیه دیگه؟
اون لینکی که دادم احتمال کرکش توشه اگه کار نکرد بگو تا خودم یه چیزه با حال بهت بدم:)
بای

اگه حرفه ای باشی همه چیزش رو میفهمی تو هم که حرفه ای هستی پس دیگه هیچی
حرفه اش که حرفه ایم!!ولی به شما نمیرسه...
تا اینجا که بهش وررفتم همه چیزهاش رو فهمیدم...
رابط گرافیکی چیه دیگه؟
منظورم محیط کاربریشه...یه طوریه...خشک...مثل اینکه مال برنامه های چندین سال پیشه..!!
اون لینکی که دادم احتمال کرکش توشه اگه کار نکرد بگو تا خودم یه چیزه با حال بهت بدم
اره کار نکرد...اونم بعد از ربع ساعت وررفتن با کامپیوترم بوسیله برنامه ه!و دانولد کردن چندتاچیز...هیچی نشد...
ممنون میشم یکی دیگه بزاری به شرطی که این یکی دیگه حتما کار کنه...!

حرفه اش که حرفه ایم!!ولی به شما نمیرسه...
تا اینجا که بهش وررفتم همه چیزهاش رو فهمیدم...

:)
چه قدر پروفشنال شدی :cheesygri

منظورم محیط کاربریشه...یه طوریه...خشک...مثل اینکه مال برنامه های چندین سال پیشه..!!

تا دلت بخواد خشک!!!;)

اره کار نکرد...اونم بعد از ربع ساعت وررفتن با کامپیوترم بوسیله برنامه ه!و دانولد کردن چندتاچیز...هیچی نشد...
ممنون میشم یکی دیگه بزاری به شرطی که این یکی دیگه حتما کار کنه...!

:cheesygri
میدونستم!!!
این رو دانلود کن:

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/090806/1155139689/NOD32.FiX.v2.1-nsane.rar

البته این کرک نیست!!
بعد از اینکه ازش استفاده کردی به اون قسمت که مینویسه چند روز به پایان مدت تریال مونده برو و ببین چند روز مونده:cheesygri

دوستان من از دیکشنری Babylon ورژن 6 استفاده میکنم .... که کرک نشده . هر چی کرک و پچ دانلود کردم براش کار نمیکنه ....
کسی هست که کرک یا پچی مطمئن براش داشته باشه ؟ ممنونش میشم ......

میلاد جان این دو پست صفحه قبل رو بخون

من با ورژن 5 بابیلون این مشکل رو داشتم و با اینکه سریال و کرکش رو داشتم ولی بازم فاسد میشد! دلیلش هم این بود که وقتی به اینترنت وصل میشدم چک میکرد و متوجه قلابی بودنش میشد ... راهش هم اینه که توی قسمت configuration و بعد Connection گزینه enable update رو حذف کنید. من خودم هم یه پروکسیه الکی بهش میدم که دیگه عمراً نتونه به اینترنت وصل کنه خودشو!
حالا نمیدونم ورژن 6 هم همینجوری میشه پیچوند یا نه.

تقدیم به Metal gear
برنامه را باز کرده و روی گزینه menue کلیک کرده سپس از زیر منوی آن گزینه configuration
را انتخاب و سپس از منوی باز شده به تب connection رفته و علامت کنار Enable online update را بر می داریم و سپس در قسمت proxy setting گزینه connect through proxy /firewall server را انتخاب و در قسمت proxy server عبارت 2.3.bla.bla را تایپ و در قسمت port نیز شماره 1111 را وارد کرده و ok می کنیم.
بدین صورت کرک برنامه در هنگام استفاده از اینترنت لو نمی رود و با خال اسوده از آن می توانید استفاده کنید. 1.2.3 soft group

خوب شما این کارهای بالا رو انجام بده و از این کرک یا لیسانس و یا سریال که میزارم استفاده
کن ایشالا مشکلت حل میشه

http://files.to/get/168096/30892/Babylon.rar
http://files.to/get/168097/5326/Babylon.Pro.6.0.0.20.NEW.License.File.rar

Code:
User Name: Mary Lundberg
License Code: 7430CPN49Y24TAK5PKFF579BBXNDJYA

تا بعد یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or