نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط vahidrezi16:
آقا
این لینکه wmp11خرابه که .
کار نمی کنه.اگه میشه یکی چک کنه

سلام.
من الان چک کردم مشکلی نداشت;)
ولی حالا این رو امتحان کن:

http://tinyurl.com/zfcbe

نوشته شده توسط babak:
اگه میشه s/n و user name این برنامه رو بزارید CloneDVD Version 3.9.4 مرسی

Clone CD v3.xx

نوشته شده توسط gamestation:
آقا یه نرم افزار می خوام که فرمت Wma رو به MP3 تبدیل کنه ؟؟؟
سلام.
این برنامه ای که برات میزارم یک رکوردر هست خودت میدونی کارش چیه فقط اینکه تو خوده برنامه یه convertor هست که فرمت Wma رو به MP3 تبدیل میکنه با یه تیر دو نشون بزن هم صدا ضبط کن هم کانورتور:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Super Sound Recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Pro 2.4

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

[/FONT]
searchbutton.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Sound Recorder - Key Feature [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] [/FONT]
redarrow.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Record any audio into Mp3 or Wav files via super sound recorder. [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
redarrow.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Direct to Mp3 file,no temporary wav file involved[/FONT].
redarrow.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Record internet telephony conversations[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT].
redarrow.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Record from any sound card input line via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].
redarrow.gif
Record sound from your favorite game program
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].
redarrow.gif
Record sound from a live Internet show
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].
redarrow.gif
Convert old sound file to Mp3 or Wav file via
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].[/FONT]
redarrow.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Convert Wav to Mp3 format[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].
redarrow.gif
Produces recordings with CD quality
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] via [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]super sound recorder[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
redarrow.gif
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Extremely easy to use[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif].[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Download Sound Recorder

:cheesygri
[/FONT]

یه برنامه دیدم توی سایتی که الان یادم نیست کجا بود. کارش این بود که میتونست فایلهای Zip یا rar رو که خرابه باز کنه. کسی هست بتونه کمک کنه؟

نوشته شده توسط gamestation:
امین من گفتم Wma نه Wav
:blushing::blushing:
شرمنده محمد اشتباه از من بود.
من برات میگردم یه برنامه ی دیگه میزارم البته خلیل تو کانورتور ها ماهر تره.
شرمنده دیگه محمد...

سلام اقا محمد گل

خوب من هم برنامه میزارم مختص به تبدل فایل های صوتی و برنامه برای تبدیل هم صوتی و هم تصویری ;)

Xilisoft Audio Converter 2.1
ImTOO Audio Encoder v2.0

ImTOO MPEG Encoder v3.1
Xilisoft Video Converter 3.1

Xilisoft WMA MP3 Converter 2.1
ImTOO WMA MP3 Converter v2.0

خوب کرک همه این برنامه ها توسط مهرپویا جان عزیز زده شده می تونی از اینجا دانولدش کنی
Download Crack Now

خوب یه برنامه دیگه هم هستش بازم کار خوبه هم توی زمینه های صوتی و هم تصویری کار میکنه
Total Video Converter v2.52
توضیحات کامل توی صفحه هستش ;)
این هم کرکش :cool:

Attachments

سلام.
من الان چک کردم مشکلی نداشت
ولی حالا این رو امتحان کن:

http://tinyurl.com/zfcbe
امین جان
میشه یه کاری کنی بشه با برنامه های دانلود این برنامه رو بگیرم.
فایل اصلیشو واسه من می ذاری،آخه 11مگ خیلی زیاد هستش .فکر نکنم بشه توی یه نوبت دانش کنم.
ممنون

سلام
کسی هست که با مدیا پلیر 11 کاملا اشنایی داشته باشه و از زیر و بمش خبر داشته باشه؟
من یه سری کارها میخوام انجام بدم که بلد نیستم اگه کسی هست یه ندا بده

مرسی

امین جان
میشه یه کاری کنی بشه با برنامه های دانلود این برنامه رو بگیرم.
فایل اصلیشو واسه من می ذاری،آخه 11مگ خیلی زیاد هستش .فکر نکنم بشه توی یه نوبت دانش کنم.
ممنون

سلام.
وحید لینک رو مثل اینکه امتحان نکردی .
این رو میشه با برنامه های دانلود بگیری وقتی روش کلیک کنی یه لینک از مایکروسافت میده که میتونی با برنامه های دانلود دانلودش کنی و Resume Support هم هست یعنی هر موقع میتونی Stop ش کنی و بعدا ادامش رو دانلود کنی;)

نوشته شده توسط Sayeh:
یه برنامه دیدم توی سایتی که الان یادم نیست کجا بود. کارش این بود که میتونست فایلهای Zip یا rar رو که خرابه باز کنه. کسی هست بتونه کمک کنه؟

سایه خانوم منم خودم خیلی مشتاقم همچین برنامه ای پیدا کنم ولی دریغ از یه اسم که بشه
کمک گرفت ازش برای سرچ کردن مجبورم به صورت دستی بزنم که کار رو خیلی سخت میکنه
یه سری هم سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد ولی اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم
اینجا که بقیه هم استفاده کنند

تا بعد یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or