نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FireFox 2.0.0.2
firefox_2005_icons_by_weboso.jpg

چیکار کنم دیگه....فقط به خاطر امین:biggrin1: :biggrin1: ;)
نسخه جدید

Download Firefox 2.0.0.2 for Windows - 5.73 MB
Download Firefox 2.0.0.2 for Linux - 9.20 MB
Download Firefox 2.0.0.2 for MacOS - 17.6 MB

آخرین ویرایش:
XoftSpy 4.29
xoftspy_box2.jpg

بهترین نرم افزار پیدا کردن Spyware, Trojan,Adware,key loggers و ...
چون اون قبلی کرکش مشکل داشت اینو دوباره گذاشتم
واقعا بهترینه
اینو هر کاربری باید روی سیستمش داشته باشه
البته الان Spyware Doctor 5 نسخه بتا اومده که وقتی نسخه کاملش اومد میذارم اینجا

حجم: 2.5 مگ

Download

کرک :فایل پیوست شده

firefox_2005_icons_by_weboso.jpg

چیکار کنم دیگه....فقط به خاطر امین:biggrin1: :biggrin1: ;)
نسخه جدید
دلم نیومد پست ندم:eek:
خیلی دمت گرم!
عجججججججججججب عکسی هم گزاشتی:cool:

What's New in Firefox 2.0.0.2

• Release Date: February 23, 2007
  • Security Update: The following list of security issues have been fixed.
  • Windows Vista Support: Many enhancements and fixes for Windows Vista are included along with the following caveats.
  • New Languages: Beta releases for several new languages are now available for testing.
  • Permissions Bug Fixed: In the German (de) locale on Windows and Linux, resolved a problem with certain files tagged as read-only.

از این نرم افزار ImTOO چطور باید استفاده کنم . FLV رو به SWF تبدیل میکنه که نه مدیا پلیر میخونش نه FLV Player

این پسوند: Shockwave Flash Object

شما برای اجرای بعضی از فایل های فلش اون رو نمیتونید با برنامه نصب شده Flash Player
اجرا کنید باید برنامه Shockwave Flash رو از سایت adobe دانلود کنید
http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi

مهرپویا جان دستت درد نکنه برای فایرفکس راستی داشتم گشت میزدم دیدم ورژن Final هم امده
فکر کنم این همون ورژن باشه .

Download Accelerator Plus 8.1.5.6 Full

Download Accelerator Plus (DAP) is the world's leading download manager, allows you to download up to 300% faster* with increased reliability, resume support and errors recovery. It searches for mirror sites that most effectively serve your downloads through multiserver connections for optimal utilization of dial-up or broadband connections. DAP automatically recovers from shutdowns, lost connections, and other errors. It is fully integrated into Netscape, Internet Explorer, and Opera, Mozilla/Firefox and offers a toolbar for Internet Explorer with a links catcher and a highlighter, providing the best possible performance from ANY Internet connection (dial-up, cable, DSL / ADSL, T1 etc.), allowing a Faster and more Reliable download experience. It features auto-hang-up after downloading, proxy settings, scheduling, and a unique AlwaysResume service.

DAP Features:
- Preview pane – Preview downloads of Music and Video files
- Download list - Advanced management of downloads queues, priorities and statuses
- File Information pane – Advanced information of downloaded files and sources
- Completed downloads list – Separate list of completed downloads
- DAP Drive integration – Save downloads and Upload files to DAP Drive web storage
- Media Center Tab – Conveniently manage your media files
- Superior Usability – New interface with flexible design options
- Integrates with all browsers – Internet Explorer, Netscape, Opera, Mozilla/Firefox

Download Accelerator Plus registered version includes:
- Zip Extract - download & extract specific files from zip archive
- Removal of the Banner Advertisement within the application
- DAP Skin Selection
- Management of site passwords and other relevant info (unlimited)
- Tray icon minimization while downloading
- Prioritized technical support
- Extreme acceleration speed - for faster download rate

Only with DAP Premium:
- Extremely faster - x10 connections per download!
- Absolutely no advertisements!
- Totally customized download experience!
- Shredder to totally eliminate files you don't need!
- Trace Cleaner -keep your privacy after browsing!
- Preview & extract zip files while downloading!
- Cool new look, more comfortable management features!

Download

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NOD32 Antivirus System 2.70.32 for Windows NT/2000/2003/XP/Vista x64

ESET NOD32 Antivirus System - Integrated, Real-Time Protection against viruses, worms, trojans, spyware, adware, phishing, and hackers. Best detection, fastest performance & smallest footprint.
NOD32 Antivirus System provides well balanced, state-of-the-art protection against threats endangering your PC and enterprise systems running various platforms from Microsoft Windows 95 / 98 / ME / NT / 2000 / 2003 / XP, through a number of UNIX/Linux, Novell, MS DOS operating systems to Microsoft Exchange Server, Lotus Domino and other mail servers.
Users of Microsoft® Windows® can experience the power and elegance of NOD32's ThreatSense Technology with ease and comfort. Our single optimized engine offers the best protection from viruses, spyware, adware, phishing attacks, and more. Keep tomorrow's threats at bay with our proactive detection technology. And it has the smallest footprint and fastest performance - bar none.
The fourth generation of the NOD32 Antivirus System features a fully integrated software suite characterized by an unprecedented detection track record, the fastest scanning rates and extremely low utilization of system resources. NOD32's detection efficiency combined with 2-50 times faster hard disk scanning rate earned the product many international prestigious awards.

Download

Code:
Username: AV-4525101 Password: viavcdbgja
Username: AV-5168404 Password: krmv6crk6e

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

EVEREST Ultimate Edition v3.80.909 Beta

EVEREST Ultimate Edition is an industry leading system diagnostics and benchmarking solution for enthusiasts PC users, based on the award-winning EVEREST Technology.
During system optimizations and tweaking it provides essential system and overclock information, advanced hardware monitoring and diagnostics capabilities to check the effects of the applied settings. FPU, CPU and memory benchmarks are available to measure the actual system performance for comparing it to previous states or other PCs.
Furthermore, complete software, operating system and security information makes EVEREST Ultimate Edition a comprehensive system diagnostics tool that offers a total of 100 pages of information about your PC.

Download

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

اصلا از این طوری گذاشتن پست خوشم نمیاد دوستش ندارم غیر حرفه ای هستش
چون وقتش رو نداشتم این طوری گذاشتم ولی در اینده جبران میکنم .

تا بعد یا حق

همان طور که مطلع هستید شرکت نرم افزاری بزرگ MicroSoft مدتی پیشن نسخه جدید سیستم عامل ویندوز خود را با نام Vista به بازار عرضه کرد. این سیستم عامل با توجه به مدت زمان کمی که به بازار فروش عرضه شده است اما از تعداد طرفداران زیادی برخوردار است و هر روزه بر تعداد افرادی که Vista را به عنوان سیستم عامل اصلی خود و جایگزین نسخه های دیگر ویندوز می کنند ، افزوده می شود. این ویندوز از رابط جدید گرافیکی بهره می برد و ظاهر آن با تمامی نسخه های ویندوز ارائه شده متفاوت است. حتی عده ای از کارشناسان نرم افزار، تفاوت این رابط جدید گرافیکی در ویندوز Vista را با ویندوز XP ، به تفاوت ظاهری ویندوز XP و ویندوز 98 تشبیه کرده اند.
Vista با توجه به تغییرات کلی که در هسته اصلی آن انجام شده است باید بر روی کامپیوتر هایی نصب شود که از لحاظ سخت افزاری نیز با آن سازگاری داشته باشد تا بهترین حالت استفاده از ویندوز را برای کاربر فراهم کند.​
به همین منظور شرکت MicroSoft اقدام به ساخت ابزار کوچکی را به صورت رایگان کرده است.​
Windows Vista Upgrade Advisor نام این ابزار می باشد که برای چک کردن سخت افزار کامپیوتر طراحی شده است که آیا با ویندوز Vista سازگار می باشد یا خیر. به کمک این نرم افزار کاربر می تواند مطلع شود که آیا کامپیوتر او توانایی نصب ویندوز Vista را دارد یا خیر ! و آیا می تواند این ویندوز را بر روی کامپیوتر خود نصب کند ؟!​
این برنامه قسمت های مختلف سخت افزاری مانند کارت های گرافیک ، کارت های حافظه ( Ram ) ، فضای خالی بر روی HardDisk و دیگر قسمت ها را چک می کند و نتیجه را به کاربر نشان می دهد.​
اگر قصد نصب کردن ویندوز Vista را دارید دانلود و استفاده از این برنامه را به شما توصیه میکنیم تا در هنگام نصب دچار مشکل نشوید.​

screenshot_wvua.jpg

منبع:p3world

سلام
راستش بهزاد دنبال برنامه ای میگشت واسه نشون دادن پسوردهای ستاره ای کسی میتونه کمکی بکنه؟!
واسه یاهو 8 میخواد البته فکر نکنم به ورژن یاهو ربطی داشته باشه !!
خودم چنین برنامه ای داشتم ولی مثل اینکه پاکس کردم;) اسمشم یادم نمیاد!!

Power Spy 5.5.2
pcspyshot.gif

یکی از بهترین برنامه ها برای مانیتور و ذخیره کردن فعالیت های انجام شده
این نرم افزار 4-5 روزه که ریلیز شده
از نسخه 5 (تا اونجا که من جستجو کردم) کرکی براش نیست
من این نرم افزار رو دانلود کردم کرک کردم و دوباره پکش کردم
با نصب کردن این برنامه نیازی به کرک کردنش نیست
این نرم افزار که کاملا مخفیانه روی سیستم شما اجرا میشه تمام کارهایی که توی اکانت شما یا سایرین انجام شده ذخیره و در اختیار شما میذاره
این نرم افزار توانایی ثبت:
  1. تمام سایت های بازدید شده
  2. تمام کلید های تایپ شده روی صفحه کلید
  3. تمام چت ها شامل مسنجر های یاهو ، Skype و AOL ، ICQ ، MSN
  4. تمام برنامه های اجرا شده
  5. تمام ایمیل های فرستاده شده
  6. تمام پنجره های باز شده
  7. تمام اسناد باز شده
  8. تمام متن هایی که به کلیپ بورد کپی شدند
رو داره
همینطور براساس زمانی که شما بهش دادین (مثلا هر یک دقیقه به یک دقیقه) از صفحه مانیتورتون عکس میگیره

این برنامه واقعا مخفی هست و کسی نمیتونه اون رو پیدا کنه
هیچ ردی از خودش نمیذاره
(پدرم در اومد کرکش کردم ;) )

اون دسته از دوستانی که میگن زبان برنامه نویسی VB ضعیف و ناقصه این برنامه رو دانلود کنن تا به قدرت وی بی پی ببرن
این نرم افزار کاملا توسط VB6 کد شده

حجم : 2 مگابایت

Download

or

Download

Untitled.gif

sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif

سلام مهر پویا جان
حالا میخوای چه کار کنی شما؟
بیچاره داره التماس میکنه به شما.
.............................
............................
حالا گذشته از همه این حرفها من میخوام اینجا از شما تشکر کنم ......چرا؟
واسه اینکه به نظرم این تاپیک یکی از چند تاپیکه محدودی هستش که واقعا ارزش زیادی داره....به خاطر به روز بودنه نرم افزارها واز اون مهمتر به خاطر زحمتی که شما میکشین واسه کرک کردنه اینا....که میدونم کار هر کسی نیست....من شخصا از شما ممنونم.

سلام مهر پویا جان
حالا میخوای چه کار کنی شما؟
بیچاره داره التماس میکنه به شما.
حالا گذشته از همه این حرفها من میخوام اینجا از شما تشکر کنم ......چرا؟
واسه اینکه به نظرم این تاپیک یکی از چند تاپیکه محدودی هستش که واقعا ارزش زیادی داره....به خاطر به روز بودنه نرم افزارها واز اون مهمتر به خاطر زحمتی که شما میکشین واسه کرک کردنه اینا....که میدونم کار هر کسی نیست....من شخصا از شما ممنونم.
سلام رویا جان
راستش من به خودشون هم گفتم که کاری از دستم بر نمیاد
همین الان این برنامه روی 35 تا از سایت های Warez قرار گرفته
بار ها و بار ها روی اینترنت (من لینک 15 تا Rapidshare دارم) آپلود شده
دیگه خیلی دیر شده
بهشون قول دادم نسخه بعدی نرم افزارشون از جانب من کرک نمیشه
من نسخه 4 رو کرک کرده بودم ولی چون روی اینترنت بود ریلیزش نکردم
اما نسخه 5 رو کسی نتونسته بود کرک کنه
من هم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم:biggrin1: و روش کار کردم
این بهترین سخت ترین مهم ترین و درد ناک ترین کرک من بود
باهاش صحبت کردم و سعی کردم که کمکشون کنم
اگه دنبالشو بگیرن کمکشون میکنم که کرک کردن نرم افزارشون خیلی مشکل بشه
ولی من دیگه این برنامه رو کرک نمیکنم
الان هم حسابی عذاب وجدان دارم
این چندمین باره که اینطوری میشه
من خیلی زحمت کشیدم تا کرک کردن رو یاد گرفتم ولی ممکنه که کلا رهاش کنم
اونها هم خیلی زحمت کشیدن تا برنامه نویس شدن ، کار پیدا کردن ، چقدر هزینه کردن زحمت کشیدن تا این برنامه رو نوشتن اونوقت.......
شاید کرک هامو فقط توی ایران ریلیز کنم و توی یه سایت شخصی
میگن آدمها که به آخرای عمرشون میرسن خدا شناس میشن و سرملت رو کلاه نمیذارن و حق کسی رو نمیخورن:biggrin1:
من نمیدونم چرا تغییری نکردم:biggrin1:
خواهش میکنم
نیازی به تشکر نیست اصلا
من این کار رو (کرک کردن رو) خیلی دوست دارم
چون برام مثل یه بازی معمایی هست با معماهای سخت;)
بازی سنتر تنها فرومی هستش که من توش فعالیت میکنم چون به بعضی از کاربرا (و بعضی مدیر ها البته) علاقه زیادی دارم
به غیر از اینجا فقط یه سایت خارجی هست که من نرم افزار های کرک شدم رو توش معرفی میکنم
به هر حال ، خیلی خوشحالم که بالاخره یکی توجه کرد به این مسئله
سخت ترین قسمت این کار استفاده از Dial-up هستش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
Google Earth Pro 4.254

2u4h6xk.jpg

دیگه همه این برنامه رو میشسناسن
این برنامه محصول گوگله و برای دیدن هر مکانی روی کره زمین کاربرد داره
به راحتی میتونید خونه خودتون رو از طریق عکسهای ماهواره ها ببینید;)
این نسخه رو من خودم تست نکردم اگه از دوستان کسی اینترنت پرسرعت داره + علاقه به دانلود این برنامه ، این رو دانلود کنه و خبرشو بهمون بده

حجم : 16386 KB

Download

کسی نبود برنامه ای واسه بهزاد پیدا کنه؟!
چرا من بودم;)
الان خیلی کار دارم
دارم با ساپورت این یارو نرم افزاره سر و کله میزنم
خانمه (مودبانه) با rapidahre هم نمیتونه کار کنه اونوقت....

ببینم تو کجا رو میخونی تشکر میکنی؟:biggrin1:
(بی خیال این شو این یه رمزه;))

راستی امین
یه چیزی الان یادم اومد
پسورد یاهو اینطوری پیدا نمیشه
باید یه برنامه در این مورد پیدا کنی
توی رجیستری فکر کنم ذخیره میشه

ویرایش:
درست حدس زده بودم بهزاد جان
پیدا کردن برنامه نشون دادن پسورد های ستاره ای بدرد نمیخوره
توی گوگل دنبال Yahoo Password Recovery بگرد
متاسفانه من اصلا وقت ندارم