نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا مطمئن باش این روبرات میکنه :دی

Spyware Doctor v.4002621 (full + crack)​

What's new in this release?

New Instant Messenger (IM) Guard Tool
A new OnGuard real-time protection tool, IM Guard, protects users of Instant Messaging applications such as MSN Messenger from access to any potentially malicious URLs received. Such URLs can lead to phishing sites or sites which attempt to exploit your web browser.

New Ability to remove challenging new threats designed to elude elimination
Some recent malware infections are installed as drivers which protect themselves from removal and along with other installed drivers, are protected from deletion by the operating system. However, Spyware Doctor has the capability of removing these malicious driver threats. Spyware Doctor is also capable of removing threats that attempt to shut down the Spyware Doctor application itself.

New Enhanced Ignore List with added security features
The Ignore List is used to prevent Spyware Doctor from detecting specific items that you wish to keep. However, some recent threats have been found to add themselves to the Ignore List in an attempt to compromise Spyware Doctor’s detection capabilities. Therefore, the security of the Ignore List has been enhanced and integrity checks implemented to prevent such threats from attempting to compromise Spyware Doctor’s effectiveness.

New Enhancements to scanning tools
Spyware Doctor includes significant enhancements to its scanning tools. The Disk Scanner tool has the ability to detect and remove threats that attempt to avoid detection by using alternative character formatting. The Browser Activity Scanner is now also able to detect potentially malicious cookies stored by Mozilla Firefox web browser.

New A System Restore point feature
Spyware Doctor provides the option of creating a Windows System Restore point prior to threat removal. This works as a supplementary feature to Spyware Doctor's own Quarantine and Restore features​
.

دانلود :
Code:
http://rapidshare.com/files/14521413/Spyware_Doctor_full_4002621.rar

پسورد :
Code:
ashenvale

ممنون از همه اونی که کاوه داد رو دان کردم اسکن کرد و به نظر میرسه مشکل حل شد حالا باید یکم صبر کنم ببینم چی میشه

شب همه خوش!
اگر عشق مک آفی هستی بیا این لینک anti spyware از مک آفی با حجم 7 مگ و خورده ای

McAfee AntiSpyware v2.1.112

اینم anti spyware خود مایکرو سافت

Microsoft AntiSpyware 1.0.615 Beta

اینم یه Anti spyware هست که من تا حالا باهاش کار نکردم ولی نسبتا جدید هست (واسه 1 ماه پیشه)

Comodo Anti-Viruspyware (CAVS) Beta 2.0.5.7

دانلود لایسنس برای برنامه comodo anti-viruspyware

امیدوارم به کارت بیاد ;)

منو این همه خوشبختی محاله!!!!!

این همه اسپای ور!! اقا دست همه درد نکنه ویروسه خواهر مادرش استاد شد:) ممنون بسشه دیگه غلط کرد ازین ورا نمیاد دیگه شب بخیر :yawn:

اقایون سلام . من یه برنامه میخواستم که بتونم این کارو باهاش انجام بدم :
من میخوام دو تا عکس (تو دو تا فایل جداگونه) رو تو یه عکس (یه فایل) قرار بدم.
لطفا اسم برنامه ای که میتونه این کارو انجام بده به همراه لینک دانلودش واسه من بزارین.
با تشکر :love: :love:

اقایون سلام . من یه برنامه میخواستم که بتونم این کارو باهاش انجام بدم :
من میخوام دو تا عکس (تو دو تا فایل جداگونه) رو تو یه عکس (یه فایل) قرار بدم.
لطفا اسم برنامه ای که میتونه این کارو انجام بده به همراه لینک دانلودش واسه من بزارین.
با تشکر :love: :love:
منظورتو بیشتر مشخص کن:confused::confused::confused:

ببین دوست عزیز :love: من دو تا عکس جدا دارم میخوام این دو تا رو یکیش کنم یعنی تو یه عکس قرار بدم . یه چیزی تو مایه های ویرایش عکس ;)
خوب بهترین نرم افزار ویرایش عکس همون فتوشاپه
توی همه مغازه ها یه نسخش گیر میاد و نیازی نیست دانلود کنی
البته اگه بتونی 200 -300 مگ رو دانلود کنی(نمی صرفه) میتونم لینک بهت بدم
من چون همه کارهامو Photoshop راه میندازه دیگه با هیچ نرم افزار دیگه ای کار نکردم;);)

خوب بهترین نرم افزار ویرایش عکس همون فتوشاپه
توی همه مغازه ها یه نسخش گیر میاد و نیازی نیست دانلود کنی
البته اگه بتونی 200 -300 مگ رو دانلود کنی(نمی صرفه) میتونم لینک بهت بدم
من چون همه کارهامو Photoshop راه میندازه دیگه با هیچ نرم افزار دیگه ای کار نکردم;);)

خیلی ممنون دوست عزیز :love: ;)
راسی الان اخرین نسخه ی Photoshop چیه ؟؟

امین این downtemall اصلا بدرد نمیخوره من 3 4 ماه پیش ازش استفاده می کردم مشکلش اینه خیلی وقتا تا 99% میره بعد دانلود ریستارت میشه :biggrin1:

تو خودت این اسکتنش رو تو "سایت" داشنگاه بهم دادی:)
من که باهاش مشکلی ندارم و اصلا این اتفاق واسم نیفتاده;)

این همه اسپای ور!! اقا دست همه درد نکنه ویروسه خواهر مادرش استاد شد:) ممنون بسشه دیگه غلط کرد ازین ورا نمیاد دیگه شب بخیر :yawn:

اون که مهرپویا لینکش رو داد واقعا عالیه!
حتما دانلودش کن:)

سلام

نمی دونم تا حالا از Yahoo! Widget Engine استفاده کردین یا نه ؟؟؟
اگر نه، توصیه می کنم حتماً امتحانش کنین

از این لینک می تونین به صفحه ی دانلودش دست پیدا کنین حجمشم 10.7 مگابایته (البته این Engine شه به همراه چندین تا widget جالب)

اینم یه عکس از Desktop خودم با این ماجرای بالا (Sidebar خود vista رو برا این Disable کردم)

پ.ن: اگه اینو دانلود کردین بعدش بگین تا یه widget ی بزارم براتون تا حسابی باهاش کیف کنین ...

پ.ن.2: به زیبایی Sidebar خود vista نیست، ولی widget های خیلی خیلی جالبی داره

احمد دستت طلا! اصلا نمیدونستم همچی چیزی هم هست! هنوز شروع به دانلود نکردم...ولی عکساشو دیدم زیادی باحاله.
اره
خوب یه اپرایی بیاد این حرف رو بزنه زیاد عجیب نیست!!
در ضمن وقتی تو دانلود میکنی میشینی صفحه هم باز میکنی؟؟
خیلی عجیبه...
این طوری که 3 سال طول میکشه یه فایل 100 کیلوبایتی رو دانلود کنی بعدش هم نمیتونی 1 صفحه رو مثل ادم لود کنی
محمد حسین باز شروع کردی؟
امین به خدا تو یه روده....نه....یه سلول راست تو کل وجودت نیست!!
اولا:دانلود منیجر اپرا خیلی خوبه.اما دیگه به خوبی برنامه ای نیست که برای این کار ساختن!!پس برای دانلودهای سطح بالاتر ازش استفاده نمیکنم.
دوم!!: خیلی از لینکها رو نمیشه به درستی برای دانلود منیجرهای دیگه تعریف کرد.پس از مال اپرا استفاده میکنم.
سوم!: واسه 2-3 مگ که دیگه پانشم خونه زندگیمو (دسکتاپ!!) ول کنم برم چایی بخورم! خوب منم کار دارم ها!!! دانلودهای حجیمتر رو هم میذارم برای آخر کار که مزاحم نشه.
افتاااااااااااااااااااااد الان؟؟؟؟؟
باتشکر....:) (اینم برای اینکه خصومتی در بین نباشه_نبوده و نیست!!_)

AVConverter (AVC) Video Converter 2.1.27
vc_box.gif

یه نرم افزار خوب و قوی که AVI, MEPG1, MEPG2, Windows Media, Real Media, QuickTime
Media رو به VCD , DVD , SVCD و DV تبدیل میکنه

Detail List:
Convert video format( avi, mpg, mov, rm ) to VCD, DVD, SVCD.
Support more TV systems: NTSC, PAL, NTSC-Film.
Can convert by selected part.
Can convert multiple files.
High Audio and Video quality.
Support "Drag" and "Drop".
Optimized for Intel CPU MMX specify and AMD graphic​

حجم : 2.5 مگ

Download

Crack

کرکش مال خودمه و قابل اطمینانه ;)

بچه ها از این سایت youTube چطوری میشه موزیک ویدیو دان کرد
من قبلا با نرم افزار Google Video Player کلی فایل تصویری از Google Video میگرفتم ولی الان همش من رو به سایت youTube راهنمایی میکنه و من نمیدونم چه کار باید بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or