جالب بود
استایل شخصیتهاش شبیه یه انیمیشنیه که فک کنم اسمش >> قصه ما مثل شد << باشه است
صدا گذاریشو چیکار میکنین؟؟؟منظورم اینه که چه برنامه ای براش دارین؟
استایل ایرانی رو سعی کردیم در کار داشته باشیم / بله اون انیمیشن قصه ما مثل شد و یا شکرستان هم از نمونه های خوب ایرانی هستند , ضمن اینکه تکنیک اجرای انیمیشن ها بازی ما ( در حدود 5 دقیقه) همون سبک و کات آوت هستش /.
برای صدا گزاری ناشر بازی قول بهترین دوبله توسط استدیو مجهز رو دادن / ضمن اینکه قول مساعد دوبله راوی توسط استاد محبوب ایران , جناب آقای احمدی رو هم دادن به ما, تا ببینیم چه پیش خواهد آمد...
خیلی کار جالبی شده. موفق باشید
ممنون دوست عزیز . امیدوارم نسخه نهاییش هم لحظات شیرینی رو برای شما رقم بزنه
تریلر رو دیدم .. به عنوان کسی که خودم نقش علیمردان خان رو قبلا بازی کردم و به خاطرش 3 تا جایزه بهترین نمایش نامه و گریم و بازیگری رو گرفتم :dباید بگم خوب بود و خوشم اومد :d
در ضمن اگه وارد باشین و اهلش باشین خیلی راحت میتونین با یه شرکت انیمیشن سازی هم همکاری کنید و با صدا و سیما قرار داد ببندین واسه یه سری کارتون به همین شکل و اسم که از تلوزیون پخش بشه ...
به شدت دمتون گرم:d امیدوارم انمیت ها به همین خوبی باشه , هر چند همونطور که در سطور فوق عرض کردم , تکنیک مشا به و قدرت اجرای "انشاالله" بهتری رو خواهیم داشت
منم با تکراری بودن آهنگ موافقم!
این اسمشو نمیشد یه چیز دیگه میذاشتین؟ :d
ولی درکل به نظر جالب و خنده دار میاد...
موفق باشید.
در رابطه با تکراری بودن آهنگ این یه سمپل برای تیزر بود . انشاالله نسخه نهایی تنظیم کننده خواهد داشت ( با توجه به تمام ترانه بودن دیالوگ های بازی , از دیالوگ های اشاره ای تا راوی)
اسم شخصیت و بازی , مربوط میشه به یک قصه تاریخی ایرانی که ایرج میرزا اونو به شعر تبدیل کرده و در مورد پسری شیطون از طبقه اشراف هست به اسم علیمردان خان.
در رابطه با اسم ابتدا " شیطنت های ارسلان " بود که در واقع نوه همون علیمردان خان معروف بود که در نهایت با درخواست ناشر بازی به همان شخصیت و شیطنت های علیمردان خان تغییر پیدا کردو
آهنگش رو که نگو
:d
صحنه را دیدم
خیلی خوشم اومد فقط موزیک بازی 1مقداری رو اعصابه
خوشحالم راضی بودین , همونطور که در سطور فوق گفتم , موزیک سمپل هست و در نسخه نهایی تنظیم موسیقی برای بازی خواهیم داشت...
از سبک هنری و صامت بودنش خوشم اومد.
اسمش خیلی طولانی هست.
اهنگش فاجعه ست. 100 میلیون دفعه شنیده شده. تروخدا یه اهنگساز درست گیر بیارید.
خسته نباشید.
سلام / امیدوارم از نسخه نهایی هم لذت ببرید
آهنگ ساز خواهد داشت
در مورد اسم هم و وجه تسمیه اون توضیح دادم / این یک اسم تاریخی و داستان یک داستان اقتباسی و رفرنس دار هست / اسم , ساختگی نیست:d
یا ابوالفضل. این دیگه چیه؟
بازی سبکش ترسناکه.
دمتون گرم با حاله.
اقا هدف FEAR4 بوده ,؛ حالا نمیدونم چقدر به اهدافمون رسیدیم:d
ممنون دوست عزیز , انشاالله نسخه نهاییش هم شما رو راضی کنه
خیلی جالب بود
ممنون
جالب بود.يه چيزي شبيهه همسايه جهنمي بود:d
به هر صورت با شرايط فعلي از اين بهتر نميتونن بسازن
همسایه جهنمی ؟:d
مقایسه خوبیه , اما ما هم سناریو داریم , هم خط داستانی , هم راوی , هم روانشناسی کودک, هم شیطنت های هدفمند و هم اصلاح شخصیت ( این یک ادونچر کامله)
چقدر قشنگه کی بازی میاد؟چقدر شبیه منه این پسره:d
آقا شما انقد شر نباش , تازه علیمردان هم آخر بازی پسر خوبی میشه
انشاالله آخر خرداد ماه عرضه یمشه
(بازی برای نمایشگاه بنیاد ملی بازیهای رایانه ای , هشتم اردیبهشت, کامل هست اما با صلاح دید ناشر , آخر خرداد ماه عرضه خواهد شد