نخستین تصاویر و تریلر جدید Omega Quintet عنوان انحصاری PS4 منتشر شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

YAKUZA_2

کاربر سایت
OmegaQuintet-4.jpg

شرکت ژاپنی Compile Heart امروز نخستین تصاویر از بازی Omega Quintet به همراه یک تریلر از این عنوان را که در سبک JRPG است منتشر کرد.این بازی قرار است 18 سپتامبر 2014 در کشور ژاپن بصورت انحصاری روی کنسول PS4 منتشر شود.در اطلاعاتی که از بازی منتشر شده اشاره ای به انتشار این بازی در دیگر مناطق نشده است.

شما میتوانید تصاویر منتشر شده این بازی را که با کیفیت 1080p هستند در زیر مشاهده کنید.همچنین تریلر بازی نیز در منبع موجود میباشد:

منبع

من هیچ وقت نفهمیدم این جاپونی ها چرا در مورد کاراکتر های Female انقدر افراطی عمل می کنن ...:-/

چقدر بازی چریته ... :-&

بازی های نقاشی ژاپنی مزخرف ...

همش مزخرفه ...

یک تفنگم که لولش رو ببینیم نداره ...

آنلاین نداره ...

کی این بازی های بچگونه کارتونی رو بازی میکنه ...

اه اه بدم میــــــــــــــــــــــاد... :-&

چقدر بازی چریته ... :-&

بازی های نقاشی ژاپنی مزخرف ...

همش مزخرفه ...

یک تفنگم که لولش رو ببینیم نداره ...

آنلاین نداره ...

کی این بازی های بچگونه کارتونی رو بازی میکنه ...

اه اه بدم میــــــــــــــــــــــاد... :-&
خودشون D: خیلی هم خوششون میاد خیلی هم میپسندن D: ماشالا روزانه عناوین مشابه این توی Japan عرضه میشه D: لول.
ولی خب حالا نمیشه گفت بازیه بدیه صرفا
ما که HatSune Miku زدیم ( البته فرق داره ) اون با این که Kawai آز سرو وروی خود و باکس ارتش میباره اما بازیه قشنگی بود !!!

من هیچ وقت نفهمیدم این جاپونی ها چرا در مورد کاراکتر های Female انقدر افراطی عمل می کنن ...:-/[2]
این بازیه شخصیت مرد نداره؟:d
پ.ن: الان یکی میاد میگه: "داری میسوزی از موفقیت TLOU که از این حرفا میزنی:lol:":|

JRPG ! یعنی هرکسی نباید نزدیکش بشه ، حتی شما دوست عزیز :دی
اینا ژاپونیزس !

خودشون D: خیلی هم خوششون میاد خیلی هم میپسندن D: ماشالا روزانه عناوین مشابه این توی Japan عرضه میشه D: لول.
ولی خب حالا نمیشه گفت بازیه بدیه صرفا
ما که HatSune Miku زدیم ( البته فرق داره ) اون با این که Kawai آز سرو وروی خود و باکس ارتش میباره اما بازیه قشنگی بود !!!

آرمان از تو بعید بود ... :|

تو که میدونی من عاشق این سبک بازیم مخصوصا این کرکتر های انیمه گونه و دختر های کاوایی !

فقط داشتم مثال نقض برای بعضی ها میاوردم !

آرمان از تو بعید بود ... :|

تو که میدونی من عاشق این سبک بازیم مخصوصا این کرکتر های انیمه گونه و دختر های کاوایی !

فقط داشتم مثال نقض برای بعضی ها میاوردم !
میدونم افعال معکوس بود D:
اینم از نسله بعد Kawaie, همه روی 1080 و 60 فریم D:
لول D:
NExt Gen Kawaieeeeeeeee ^___________^

عزیزان شما نباید این سبک بازی ها رو درک کنید چون سنتون قد نمیده!!! این سبک JRPG هست که طرفدارای زیادی توی سر تا سر دنیا داره و خیلی هم جالب و درگیر کننده هست زمانی که ما Disgaea 1و 2 و persona 4 رو بازی میکردیم شما تو کوچه دنبال توپ بودین پس نیاین اینجا ترول کنین اگه بازی رو درک نمیکنین
عمو زاده!!!! اون موقع شما میگی ما ff vii و ffx و ffx2 بازی میکردیم:| اما مابین اینا برا تفریح و خنده ی همچین بازیایی ک تو مایه های dance میذاشتیم ب حرکاتشون میخندیدیم:d دوتا boob سینه چاک نمیدونم مشکل کیو میخاد حل کنه:d
شمام یکم سعی رعایت ادب کنی ک دفعه بعد مث خودت با ادبیات زیر ده سال روبرو نشی;) آره عموزاده:d

با کاراکتر های شرقی اصلا حال نمیکنم
خیلی خیلی کودکانه اند

عمو زاده!!!! اون موقع شما میگی ما ff vii و ffx و ffx2 بازی میکردیم
:|
اما مابین اینا برا تفریح و خنده ی همچین
بازیایی ک تو مایه های dance​
میذاشتیم ب حرکاتشون میخندیدیم
:d
دوتا
boob سینه چاک​
نمیدونم مشکل
کیو​
میخاد حل کنه
:d

عمو زاده!!!! اون موقع شما میگی ما ff vii و ffx و ffx2 بازی میکردیم:| اما مابین اینا برا تفریح و خنده ی همچین بازیایی ک تو مایه های dance میذاشتیم ب حرکاتشون میخندیدیم:d دوتا boob سینه چاک نمیدونم مشکل کیو میخاد حل کنه:d
شمام یکم سعی رعایت ادب کنی ک دفعه بعد مث خودت با ادبیات زیر ده سال روبرو نشی;) آره عموزاده:d

داداش ... اول نمیدونم شما کجای این تصاویر همون که گفتی دیدی که من هر چی چشم چشم میکنم نمیبینم ....

بعدم اگه کسی فقط معروف ترین و بهترین بازی های سبک jrpg رو بازی کرده باشه صرفا بهش نمیگن jrpg باز

ب نظر من نباید اینجور بازیها بهشون توهین شه یا مسخرشون کنن.چون اینجور بازیهاهم طرفداراشون کم نیست

این بازی خیلی تو ژاپ خواستار داره در ضمن به قول یکی از دوستاتون :
تو تاپیک خودمون هم ولمون نمی کنین؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or