نخستین اطلاعات از Splinter Cell: Blacklist

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TCSCELL

8
کاربر سایت
16864251236754483195.png

دیشب در کنفرانس Microsoft، اولین تریلر از جدیدترین عنوان از سری بازی های Splinter Cell تحت عنوان Blacklist به نمایش درآمد.
طبق گفته های Maxim Beland کارگردان هنری بازی، حوادث Blacklist حدود 6 ماه بعد از حوادث Conviction به وقوع خواهد پیوست. زمانی که سم فیشر خسته از سالیان خدمت خود به دولت مردان امریکایی، از همه چیز کناره گرفته است. ولی تهدیدی جدید باعث می شود دوباره به حضور اون نیاز باشد. رییس جمهور ایالات متحده شخصا از سم می خواهد تا به او برای از بین بردن این تهدید کمک کرده و جلوی لیست سیاه را بگیرد. سم نیز تنها به یک شرط قبول می کند؛ کارها آن طور که او می خواهد انجام گیرد. با موافقت رییس جمهور، سم رییس Fourth Echelon شده و تمامی منابع این ارگان جدید در دستان او قرار می گیرد. از جمله تغییراتی که سم در سیستم اداره Fourth Echelon می دهد این است که دستور می دهد مرکز Fourth Echelon به صورت سیار در آمده و از دفتری در پنتاگون به هواپیمایی شخصی سازی شده منتقل شود.
در ویدیوی گیم پلی که در کنفرانس Microsoft نمایش داده شد، شاهد حضور سم در بین مرز ایران و عراق در منطقه ای به نام Mirawa بودیم که تحت نفوذ نیروهای جدایی طلب کُرد عراق بود. سم به دنبال شخصی به نام "جدید" است تا محل لیست سیاه را پیدا کند. چیزی که از همان ابتدا مشخص بود، خشونت بسیار زیاد سم در هنگام اعتراف گیری نسبت به عنوان قبلی بود. سرعت گیم پلی به نظر اندکی کاهش یافته و انیمیشن های سم در حین انجام حرکات آکروباتیک چشم نواز است. نورپردازی بازی با توجه به موقعیت جغرافیایی محل وقوع حوادث، بسیار زیبا از آب در آمده است. از نقاط مثبت تریلر می توان به بازگشت چاقوی دوست داشتنی سم اشاره کرد که صحنه های Hand To Hand Takedown هیجان انگیزی را رقم می زد. همچنین Opsat سم، که نویدِ نیاز به برنامه ریزی و تاکتیک را می دهد. همچنین Maxim Beland طی مصاحبه ای اعلام کرد که لباس سم قابلیت شخصی سازی خواهد داشت. اگر از طرفداران پر و پا قرص مخفی کاری هستید، آپگرید هایی مخصوص شما در بازی وجود دارد. اگر هم حوصله مخفی کاری ندارید، آپریدهایی مخصوص اکشن نیز در دسترس است.
یکی از جالب ترین ویژگی های بازی، استفاده از Voice Recognition کینکت بود. یکی از حقه های قدیمی سم، ایجاد صدا برای جلب توجه دشمن است. این بار شما می توانید با صدای خود، این کار را انجام دهید! همچنین بخش هایی از بازی برای فرمان دادن نیز از این قابلیت استفاده خواهد کرد.
طبق صحبت های Beland بازی دارای مد Co-op همانند Conviction خواهد بود. همچنین مد Spy vs Mercs یکی از محبوب ترین مدهای بخش چند نفره Chaos Theory باز هم بعد از غیبتی طولانی مدت برگشته است. تنها نکته منفی و تا حد بسیار زیادی عذاب آور که تمامی نمایش های بازی را تحت الشعاع قرار داده است، نبود صداگذار کهنه کار سم، آقای Michael Ironside است که سر و صدای تمامی طرفداران بازی در سرتاسر دنیا را در آورده است. علت این کار نیز توسط Ubisoft چنین اعلام شده است که از آنجایی که کلیه صدابرداری ها و عملیات موشن کپچر شخصیت ها به صورت Real Time انجام می شود، به صداگذاری نیاز بود که علاوه بر عمل صداگذاری، از وضعیت فیزیکی قابل قبولی نیز برای انجام حرکات موشن کپچر برخوردار باشد. به همین دلیل صداگذاری این قسمت بر عهده اقای Erick Johnson خواهد بود.
Splinter Cell: Blacklist بهار 2013 برای سه پلتفرم PS3، PC و Xbox360 عرضه خواهد شد.

مرسی سینا :دی ایول پس پیشبینیم درست در اومد و سم دوباره به دولت ملحق شد :x این یعنی دوباره برگشت به دوران ۳ تا نسخه‌ی اولی با المان های جدید =p~

ولی در مورد صدا من یه خوشبینی کوچیکی دارم که اگه فنای بازی به اندازه کافی اعتراض کنن شاید Ironside رو بازم واسه دوبلاژ بیارن... سر مکس پین ۳ هم این جریانات بود حالا ببینیم چی میشه, خوده من شدیدا نگران این موضوع بودم :|

آخرین ویرایش:
امیدوارم سم فیشر همون سم دوست داشتنی و اسپلینترسل همون حس و حال قدیمیش رو بهمون بده!
پایین اومدن سرعت بازی یک نکته کاملا مثبت خواهد بود برای یک بازی مخفیانه
ممنون از خبر

اون تریلری که من دیدم واقعا معرکه بود . احتمالا این دفعه این بازی به یه سری خرابکاری از خرابکاراها رو توی کردستان قرار ـه روایت کنه.

ممنون بابت خبر ولي ميرآوا يا همون مير آباد اسم روستايي در شهر بوكان است كه اصلا مرز نيست واقع در آذربايجان غربي

اصلا صدای سام فیشر رو عوض کردن بازی افتضاح شده. گیم پلی داغون. گرافیک داغون. همه چی افتضاح بود.

فقط South Perk
this is huge troll:d

کنفرانس ها یکی بعد از دیگری افتضاح بودند.:d

نبود ironside خیلی وحشتناکه،سم رو قشنگ 20 سال جوونتر کرده این یارو!
در مورد مخفی کاری هم تا بازی نیاد هیچ نظری نمیشه داد نمایشاش که مسلما اکشن خالص خواهد بود مثله همین دیشبیه.
مهمترین نکتش همینه که اینده داستان سری مشخص شده و سم برگشته:دی

سینا عزا برت نداره :دی درسته صدای سم رفته ولی عوضش صدای جدیده همچین هم بد نیست ؛ البته خدا کنه فن ها اعتراض کنن :دی سم فیشر هم عجب استیلی داره این سری :دی

فک میکنم یه Prequel خیلی بهتر از این میشد!داستان واقعا مسخره شده!خود سم میاد Fourth Echelon رو راه میندازه بعد میبرتش تو هواپیما؟WTF؟!
در مورد صداگذار هم هرچی FacePalm در فضای مجازی هست نثار وجود نفرت آور یوبی و خواهر ریموند.
در عجبم عده‌ای با چهار تا صحنه اکشن هالیوودی اینجوری جوگیر شدن و امضا و آواتار عوض میکنن(فرنود دقیقا با خودتم:d)

عمو سینا بابت تاپیک دمت گرم.من با هیچ چیزی مشکل نداشتم بجز صدای سم فیشر واقعا صدای سم فیشر تو سری های قبل عالی بود مخصوصا تو Double Agent البته میدونم قرار نیست همیشه صدا همینطوری باشه ولی باز میشد صداش رو بهتر کار کنن و از یه کسی که صداش به سری های قبل نزدیکتر باشه استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or