نحوه ي اجراي بازي هاي Wii از طريق USB Flash Drive يا HDD

چنلش که فرقی نمیکنه !
اخریش : http://www.4shared.com/file/123575194/b20d0145/r709.html
یک مونده به آخریش ! :
http://www.mediafire.com/?zvzuwxadiit

تو آخریش این ها اضافه شده :
Added sound after successful disc installation (823). Battery indicator turns red when power is down to 1/4 like on the original Wii menu (456). Fixed code dump when setting "standard" music (602). Updated gecko codes URL to geckocodes.org (834), enabled reading CRLF txt files from geckocodes.org. Enabled longer synopsis text so that existing game descriptions aren't cut on the game info page (but please keep them short, this is for descriptions, not reviews).

شما هم با اين ورژن آخر نئو گاما بازيهارو مياريد
ورژن اخر neogama رو اگه با اوزشی که من در صفحه ی 7 گذاشتم اپدیت به rev14 کنید درست میشه و میتونید از تمام قابلیت هاش استفاده کنید

ورژن اخر neogama رو اگه با اوزشی که من در صفحه ی 7 گذاشتم اپدیت به rev14 کنید درست میشه و میتونید از تمام قابلیت هاش استفاده کنید

من اول -Installer CIOS rev14 را با HBC اجرا كردم و آخرين ورژن آي او اسي كه تو اين فروم گذاشته بوديد رو از sd نصب كردم بعدش دستگاه رو ريست كردم و نئو گاما رو از hbc اجرا كردم در زير نوشته بود IOS249
يو اس بي رو هم با wbfs tools آماده كرده بودم و بازيهارو هم روش ريخته بودم
بازيها هم ايميج بازيهايي هست كه با سافت چيپ و گاما بك آپ لانچر به راحتي اجرا ميشن

عنوان بازيها در بالاي صفحه ظاهر ميشه ولي وقتي A رو ميزنم صفحه سياه ميشه و ديگر هيچ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

شما بگين كجا رو اشتباه كردم الهي پير شين جوونا

من اول -Installer CIOS rev14 را با HBC اجرا كردم و آخرين ورژن آي او اسي كه تو اين فروم گذاشته بوديد رو از sd نصب كردم بعدش دستگاه رو ريست كردم و نئو گاما رو از hbc اجرا كردم در زير نوشته بود IOS249
يو اس بي رو هم با wbfs tools آماده كرده بودم و بازيهارو هم روش ريخته بودم
بازيها هم ايميج بازيهايي هست كه با سافت چيپ و گاما بك آپ لانچر به راحتي اجرا ميشن

عنوان بازيها در بالاي صفحه ظاهر ميشه ولي وقتي A رو ميزنم صفحه سياه ميشه و ديگر هيچ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

شما بگين كجا رو اشتباه كردم الهي پير شين جوونا
ببین با همون روش wbfs بازی ها رو نصب میکنی

چنلش که فرقی نمیکنه !
اخریش : http://www.4shared.com/file/12357519...0145/r709.html
یک مونده به آخریش ! :
http://www.mediafire.com/?zvzuwxadiit

تو آخریش این ها اضافه شده :
Added sound after successful disc installation (823). Battery indicator turns red when power is down to 1/4 like on the original Wii menu (456). Fixed code dump when setting "standard" music (602). Updated gecko codes URL to geckocodes.org (834), enabled reading CRLF txt files from geckocodes.org. Enabled longer synopsis text so that existing game descriptions aren't cut on the game info page (but please keep them short, this is for descriptions, not reviews

مرتضی جان ممنون
حالا میشه اخرین ورژن wbfs tools همونی که خودت داده بودی و قشنگ بود و به صورت cmd نبود
اخرین ورژنش بی زحمت

من یکی دو روز مشکلی نداشتم ولی امروز که اومدم بازی کنم بعد از انتخاب بازی و play صفحه سیاه میشه و یک سری نوشته میاد :((
هیچ برنامه یا چیز دیگه ای هم از دیروز تا حالا روش نصب نکردم. نمیدونم چرا یهو غاطی کرد.
با wad manager 1.4 هم یه بار دیگه چنل usb loader رو نصب کردم ولی درست نشد!!!
به نظرتون ایراد از هارد هست یا wii ؟؟؟

ای کاش یکی جواب این رو میداد.
خوب پسر گل خودت بیا بانی خیر شو و یه بار امتحان کن تو با روش صفحهی 1 بجای اینکه iso فایل یه بازی برای wii رو بدی iso یه بازی گیم کیوب رو بده اگه بشه که میریزه و نشون میده که تا حالا چند درصد ریخته اگه نریزه که ارور میده
خودت امتحان کن بما هم بگو اگه میترسی اتفاقی بیفته بایدخسالت رو راحت کنم که هیچ مشکلی نه برا windows نه برای برنلمه نه برای هارد نه برای ... به وجود نمیاره
ببینیم چیکار میکنی

خوب من تا حالا بازیهای زیادی از گیم کیوب رو رو وی بازی کردم.با وی کیت یک فایل ایزو مالتی لنگوج وی ساختم و وقتی این رو رایت میکنم و میذارم تو دستگاهم میاد اما تو هارد نمیتونم بریزمش.با وی بی اف اس کار کردم اما تو این مورد نتیجه نداد.راه دیگه را ببینیم.بابا چند تا مغز بهتر از یک مغز کار میکنن.

خوب من تا حالا بازیهای زیادی از گیم کیوب رو رو وی بازی کردم.با وی کیت یک فایل ایزو مالتی لنگوج وی ساختم و وقتی این رو رایت میکنم و میذارم تو دستگاهم میاد اما تو هارد نمیتونم بریزمش.با وی بی اف اس کار کردم اما تو این مورد نتیجه نداد.راه دیگه را ببینیم.بابا چند تا مغز بهتر از یک مغز کار میکنن.
خوب خودت میگی با wbfs امتحان کردی و نشد
حتما نمیشه دیگه
میگم جون من حد اقل برای بازی های گیم کیوب خودتو تکون بده یه سر به wii ت بزن بعد یه ندایی رو دکمه eject بیا بعد هم دیسکتو بزار و ... به همین سادگی میتونی تمام بازی های گسم کیوب رو اجرا کنی:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or