نحوه ریختن اطلاعات روی هارد xbox360

S.W.A.T

کاربر سایت
با ارزه پوزش از همگی من بلد نیستم فیلم یا موسقی رو از رو هارد 360 به فلش یا از فلش یا سی دی به هارد 360 منتقل کنم
قبلش هم تو سایت گشتم یا پیدا نکردم یا بد گشتم دیگه بزگواران 360 ببخشین که تاپیک زدم ولی راهنمایی بکنین ممنون میشم در ضمن اگه موضوعاتو دقیق دسته بندی کنین ممنون میشم

با ارزه پوزش از همگی من بلد نیستم فیلم یا موسقی رو از رو هارد 360 به فلش یا از فلش یا سی دی به هارد 360 منتقل کنم
قبلش هم تو سایت گشتم یا پیدا نکردم یا بد گشتم دیگه بزگواران 360 ببخشین که تاپیک زدم ولی راهنمایی بکنین ممنون میشم در ضمن اگه موضوعاتو دقیق دسته بندی کنین ممنون میشم
این همه معذرت خواهی واسه چیه! خوب نمیدونی بعد از اینکه جواب گرفتی تاپیک خودش میره پایین...
1.از 360 نمیتونی اطلاعات رو تو چیزی بریزی نه تو فلش نه هیچ جای دیگه
2. تو 360 هم فقط یه چیز میتونی بریزی: cd audio که rip میکنی.همین. نه فیلم نه mp3 نه چیزه دیگه ای.
پ.ن: ارز؟! =>عرض
به جایی که نظر بدی قفل شه 1 خط بیشتر میتونستی جوابشو بدی. چه اشکالی داره تاپیک زده بعد از اینکه جوابشو گرفت خود به خود تاپیک میره پایین.
ریختن داشبورد چه ربطی به سوال این داره؟!

به جایی که نظر بدی قفل شه 1 خط بیشتر میتونستی جوابشو بدی. چه اشکالی داره تاپیک زده بعد از اینکه جوابشو گرفت خود به خود تاپیک میره پایین.
ریختن داشبورد چه ربطی به سوال این داره؟!

پست اول تاپیک که دادم رو بخون
پستمو هم به خاطر حرفت پاک کردم

آخرین ویرایش:
راست ميگه غير از rip audio چيز ديگه اي نمي توني بريزي
هاردش بيشتر براي سيو كردن
و دانلود فايل هاي بازي
و از اين جور كار هاست

شما مطمئینین که فقط توش می شه آهنگ ریخت؟
آخه دوست من ریخته!!!
ميگن اگه هارد رو مستقيم به پي سي بزني يه راه هايي داره ولي دردسره چون هاردش به صورت رمزگذاري شده كار ميكنه و مثله درايو پي سي نيست.

باز راهشو پيدا كردي به ما هم ياد بده!

اگه نمیشه روی هاردش چیز زیادی بریزی پس به این نتیجه میرسیم که آركيد بهتره با یک مموری ;)
اولا كه ميشه ولي ريسك داره اگه بخواي مستقيم بزني به كامپيوتر، بهتره Audio كني.
دوما و از اون مهمتر، سرعت Load بازيها وقتي هارد داشته باشي بيشتره چون 6 گيگ از هارد رو به عنوان Cache استفاده ميكنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or