نجات بندر - بازی استراتژیک ایرانی - تیزر تلویزیونی

SamFisher

کاربر سایت
سلام
دیشب داشتم کانال 3 خودمون رو نگاه می کردم ، منتظر بودم 90 شروع بشه ...
یه تبلیغ شروع شد که اولش یه تانک اومد تو صفحه و نوشت ایران !
بعدشم فکر کنم قسمتهایی از دموی اول بازی Company Of Heroes نشون داد ...
گفتم حتما میخوان رزمایشی ، چیزی راه بندازن ...
بعد دیدم گفت : بازی رایانه ای نجات بندر !!! :eek:

جالبه ... برای اولین بار یه بازی داره توی تلویزیون تبلیغ میشه ... البته به شکل تیزر ...
و خوبه که اینا بالاخره دست از FPS برداشتن و فهمیدن نه بابا ! بازی فقط FPS نیست ! هزار تا سبک داره ! :laughing:

سازنده بازی تبیان هست ....

235125206181111461236152211156431719392246.jpg

اینارم بخونید بد نیست :

موسسه فرهنگي و اطلاع رساني تبيان وابسته به سازمان تبليغات اسلامي در راستاي سياستهاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري در جهت مقابله با تهاجم فرهنگي و نشر و گسترش فرهنگ اسلامي ايراني و همچنين توليد بازي هاي رايانه اي داخلي ، براي نخستين بار در ايران اقدام به طراحي و ساخت بازي تحت عنوان " نجات بندر" که اولين بازي استراتژيک ايراني مي باشد ، نموده است.

اين بازي از لحاظ کيفيت توليد و امکانات کاملاً قابل رقابت با بازي هاي مشابه توليد شده در خارج کشور بوده و چه بسا در برخي نقاط کاملتر نيز باشد. اين بازي که توسط بخش توليد مالتي مدياي مؤسسه تبيان و با برنامه ريزي و صرف وقت و هزينه مناسب توليد شده است ، به عنوان اولين بازي استراتژيک توليد شده در داخل کشور با رعايت استانداردها و معيارهاي شاخص توليد اين نوع بازيها در سطح جهاني مي باشد.

همچنين در اين بازي سعي شده است که در اصل اول آن به جاي استفاده از خشونت بيشتر ، تفکر بيشتر جايگزين آن شود که اين مورد يکي از محاسن و برتري هاي ديگر اين بازي نسبت به بازي هاي خارجي مي باشد.

اين بازي جذاب عليرغم گرافيک ، امکانات و برنامه نويسي بسيار قوي ، بر روي اکثر رايانه هاي شخصي با حداقل امکانات روز قابل اجرا مي باشد.

پيش بيني مي شود بازي نجات بندر با قابليتهاي خاص خود و به عنوان اولين بازي استراتژيک توليد داخل با توجه به قيمت بسيار مناسبي که جهت استفاده کاربران تعيين شده است، جاي خود را در ميان بازي هاي موجود در بازار کشور پيدا کرده و حتي در پاره اي نقاط از ساير رقباي خارجي خود پيشي بگيرد.

داستان اين بازي نيز در جريان جنگ جهاني دوم اتفاق مي افتد که نيروهاي متفقين از مرزهاي شمالي کشور در بندر انزلي قصد ورود به کشور را دارند و نيروهاي ايراني به فرماندهي ناخدا بايندر مقابل آنها ايستادگي مي کنند. شايان ذکر است که گروه توليد نرم افزارهاي چند رسانه اي مؤسسه تبيان علاوه بر اين نوع بازي رايانه اي ، توليد انواع بازيهاي رايانه اي با بهترين کيفيت و بالاترين استانداردهاي جهاني را با موضوعات متنوع ديگر فرهنگي و اسلامي در دستور کار قرار داده است ، که به اين ترتيب در آينده بسيار نزديک شاهد توليد بازي هاي ديگر با قابليتهاي متفاوت و در فضاهاي گوناگون خواهيم بود.

اين بازي در حال حاضر آماده ارائه است و علاقه مندان مي توانند با مراجعه به فروشگاه اينترنتي تبيان ، نسبت به خريد اينترنتي اين محصول اقدام نمايند .

برنامه پخش تیزر تلویزیونی بازی

خرید اینترنتی بازی با قیمت 3000 تومان

ببین دوست عزیز هیچکس یک شبه بازی ساز نمیشه. ما هم بلاخره باید از یک جایی شروع کنیم.
ساخت بازی یه کاریه که تجربه توش خیلی مهمه. اگه همه بخوان مثل شما فکر کن و همیشه منتظر باشن تا معجزه بشه و کشورمون یک دفعه پیشرفت کنه هیچوقت به هیچ جا نمیرسیم.
هیچکسم (حد اقل هیچ آدم عاقلی) از بازی سازهای ایرانی توقع نداره الان یه چیزی در حده بازی های روز دنیا تولید کنن. همین که روش وقت می زارن و تجربه کسب میکنن خیلیه.

ببین دوست عزیز هیچکس یک شبه بازی ساز نمیشه. ما هم بلاخره باید از یک جایی شروع کنیم.
ساخت بازی یه کاریه که تجربه توش خیلی مهمه. اگه همه بخوان مثل شما فکر کن و همیشه منتظر باشن تا معجزه بشه و کشورمون یک دفعه پیشرفت کنه هیچوقت به هیچ جا نمیرسیم.
هیچکسم (حد اقل هیچ آدم عاقلی) از بازی سازهای ایرانی توقع نداره الان یه چیزی در حده بازی های روز دنیا تولید کنن. همین که روش وقت می زارن و تجربه کسب میکنن خیلیه.
درسته باید از یه جایی شروع کرد .
ولی یه چیزی که مسلمه اینه که ما هیچ وقت نباید توقع داشته باشیم که یه بازی درحد عالی (درحد بازی های بروز) تولید کنیم.چون فقط قرار نیست که ما پیشرفت کنیم و بقیه یه جا ثابت بمونن .اگه پیشرفتشون ازما سریعتر نباشه کندتر هم نیست.البتهمن هم توقع اینکارو ندارم.مگه همین امروز چندتا کشور توی دنیا توانایی شو دارن!
حرفم اینه که نیایم توی یه تاپیک درباره یه بازی ایرانی اونو با GOW مقایسه کنیم.اصلا بودجه ی این بازی ها چندبرابر پرخرج ترین فیلم ایرانیه!

اگه قرار باشه که هرچیزی رو هر کسی یک روزی از یک جایی شروع کنه
الان تمام کشورهای دنیا داشتن CPU و چیپ های عجب غریب طراحی و تولید میکردن
الان تمام کشورهای دنیا برای خودشون سیستم عامل درست میکردن
یا الان همه کشورها داشتن بازی که توان رقابت با غولهای این صنعت رو داشته باشه تولید
میکردن

به هرحال کشوری یا شخصی که میخواد بره سراغ یک چیز جدید باید هزینش رو بپردازه
اگر به قول شما هزینه ساخت GOW از هزینه ساخت یک فیلم ایرانی بیشتره
به نظر من شرکت ایرانی بهتره سراغ این کارها نره و اگر هم رفت توجیه نکنیم که UBI Soft
اینقده پرسنل داره یا فلان بازی چقدر هزینش شده و ... و چون ما نداریم هر آشغالی که تولید
کنیم پس خوبه و همه هم باید از این آشغال حمایت کنن ولی اینها در آخر بقول معروف برای فاطی
تومبون نمیشه چون نتیجه یک محصول بیخود بی کیفیت و تاریخ گذشته هست مگر اینکه
بخواهیم خودمون رو گول بزنیم

منم با حرف اين دوستمون kent كاملا موافقم.الان دنيا داره به سمتي ميره كه هر كشوري فقط به توليد اقلامي دست ميزنه كه بتونه با بهترين كيفيت وكمترين هزينه وكمترين قيمت اون چيز رو عرضه كنه.وفكر كنم تو دنيا فقط ايران وچند تا كشور كمونيستي عقب مونده ديگه جز اين فكر ميكنن.و ميگن ما به هر قيمتي بايد در هر صنعت و جنسي خودكفا بشيم.واين هم علتش اينه كه اين كشورها (ايران ودوستان كمونيستش)با همه دنيا مشكل دارن وبه همين خاطر ميخان در همه ضمينه ها خود كفا بشن و به خاطر همين هم اجناس واقلام بيكيفيت وبا قيمت گران توليد ميشن. و صد البته در اين كشورها چون اصولا رقابتي هم وجود نداره توليد كننده ها زياد هم مصرف كننده براشون مهم نيست .چون كالا يا خدماتشون به هر قيمتي به خاطر ضرورت مصرف كننده يه فروش ميره.(البته من اين جمله آخر رو كلي گفتم.در مورد بازي تا اينجا كه ضرورتي واسه مصرف بازيهاي مزخرف توليد شده وجود نداشته.دقت كنيد تا اينجا).

خب منم همینو گفته بودم! گفتم که با این شرایط بازیسازی توی ایران کار عاقلانه ای نیست!
فقط تعجب کردم این بازی چه وجه تشابهی با GOW داره که بااون مقایسه میشه.نمیخواستم از این دست بازیها حمایت بیخودی کنم!
حرف شمام درسته که میگی همه نباید همه چیزو از صفر شروع کنن.(اون خودکفایی رو هم درست میگی ناسلامتی ماخیلی وقته تحریم دنیاییم!)
بنظر من اگه واقعا میخواییم بازی درست و درمون استاندارد درست کنیم باید قبل از تمام اون چیزای لازمی که همه میدونیم طرز فکر مردم و اونایی که میخوان سرمایه گذاری کنن رو درباره ی بازی کامپیوتری عوض کرد.(که فکر نمیکنم کار راحتی باشه!)
ما هنوز توی فیلم سازی مشکل داریم اونوقت بفکر بازی هستیم؟!
آخرهم اگه همه ی شرایط درست شد با این مملکت اسلامی نمیشه برای ساخت بازی به سرمایه گذاری دولتی اعتماد کرد. دیدید که قضیه ی کاپیتان ایرانی که حتما باید ریشدار باشه یا کلا داستانها همه کلیشه ای و ازپیش تعیین شده!
---------------------------------------------
کلا دارم آف میرم -"ولی باور کنین با این همه مشکل توی مملکت انتظار ساختن یه بازی باکیفیت واقعا مسخرس!
و درصدر همه ی مشکلا از اقتصادی تا فرهنگی و .... مهمترینش چیزیه که ماچون واقعا نمیدونیم چیه درنتیجه برامون زیاد مهم نیست و اونهم آزادیه:mad:
چه ربطی داشت؟!.....:confused: چرا داره خیلی هم داره:-"

آخرین ویرایش:
بابا به خدا خرید این بازیا و حمایتشون اصلا کاره جالبی نیست , ما میریم بازی و می خریم که دلشون خوش باشه که برای بازیای بعدی درست کار کنن اونوقت اینا فکر می کنن چه قدر کار شاخی کردن و خلق الله چقدر حال کردن و فکر میکنن ما خریم و تا حالا بازی درست بازی نکردیم و برای بازی بعدی هم هیچ پیشرفتی نمی کنن... .
در ضمن اینم که هی می گید باید از یه جا شروع شه , حدود 4 سالی میشه که از اولین بازیه ایرانی میگذره به نظرتون 4 سال برای یه کوچولو پیشرفت زیاد نیست؟!!!
بابا 4 سال یه نسل برای خودش!!!

خب منم همینو گفته بودم! گفتم که با این شرایط بازیسازی توی ایران کار عاقلانه ای نیست!
فقط تعجب کردم این بازی چه وجه تشابهی با GOW داره که بااون مقایسه میشه.نمیخواستم از این دست بازیها حمایت بیخودی کنم!
حرف شمام درسته که میگی همه نباید همه چیزو از صفر شروع کنن.(اون خودکفایی رو هم درست میگی ناسلامتی ماخیلی وقته تحریم دنیاییم!)
بنظر من اگه واقعا میخواییم بازی درست و درمون استاندارد درست کنیم باید قبل از تمام اون چیزای لازمی که همه میدونیم طرز فکر مردم و اونایی که میخوان سرمایه گذاری کنن رو درباره ی بازی کامپیوتری عوض کرد.(که فکر نمیکنم کار راحتی باشه!)
ما هنوز توی فیلم سازی مشکل داریم اونوقت بفکر بازی هستیم؟!
آخرهم اگه همه ی شرایط درست شد با این مملکت اسلامی نمیشه برای ساخت بازی به سرمایه گذاری دولتی اعتماد کرد. دیدید که قضیه ی کاپیتان ایرانی که حتما باید ریشدار باشه یا کلا داستانها همه کلیشه ای و ازپیش تعیین شده!
---------------------------------------------
کلا دارم آف میرم -"ولی باور کنین با این همه مشکل توی مملکت انتظار ساختن یه بازی باکیفیت واقعا مسخرس!
و درصدر همه ی مشکلا از اقتصادی تا فرهنگی و .... مهمترینش چیزیه که ماچون واقعا نمیدونیم چیه درنتیجه برامون زیاد مهم نیست و اونهم آزادیه:mad:
چه ربطی داشت؟!.....:confused: چرا داره خیلی هم داره:-"
واقعا همينطوره كه شما ميگي.
كشور ما خرافات تو همه جوانب فكري مردمش ريشه دونده و يه سري هم دارن به بهترين نحو ممكن براي خودشون از اين خرافه پرستي مردم استفاده ميكنن.حيف كه اينجا جاش نيست وگرنه بيشتر توضيح ميدادم.
در كل به نظر من لازم نيست حتما ما در همه زمينه ها خودكفا بشيم و بايد هر چيزي كه برامون توليدش صرفه اقتصادي داره رو توليد و صادر و هر چيزي رو كه به صرفه نيست وارد ومصرف كنيم.
البته اين مال وقتي هستش كه با تموم دنيا مشكل نداشته باشيم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or