نبرد Titan ها را فراموش کنید ؛ Killzone 4 در راه است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

guerrilla-games-on-killzone-4-were-on-vacation-for-now.jpg

​

استودیو معروف هلندی Guerrilla Games با خلق سری بازیهای Killzone به صورت انحصاری برای کنسول PS2 و PS3 توانسته است نامش را در جزء بهترین سازندگان بازیهای شوتر جاودان کند . این استودیو چندی پیش با خلق جدیدترین سری این بازی یعنی Killzone 3 توانست نامزد بهترین بازی از سوی همایش Dutch Control Industry در ساال 2011 شود . در همین راستا مسئولان استودیو Guerrilla Games در طی خبری بسیار مهم در اعلام کرد که دیگر DLC جدیدی برای Killzone 3 ساخته نمیشود و هم اکنون ما در حال اماده سازی برای ساخت سری 4 این بازی میباشیم . این مقام مسئول همچنین اذعان کرد : در حال حاظر بسیار زود است که بگوییم کی این بازی را معرفی میکنیم ولی به احتمال بسیار زیاد در کنفرانس E3 سال 2012 شاید این امر میسر شود .

Source
Source 2

عجب خبر خوبی!!!
خدایی بعد گذشت این همه مدت هنوز نمی فهمم چی شد که Killzone 3 این همه دشمن پیدا کرد.همه چیز بازی عالی بود به غیر از داستان آشغالش!:-&
شماره جدید رو با یک داستان خوب و محیط های جدید بدن بیرون دیگه هیچی لازم نداره....فقط خدا کنه شخصیتهاش جدید باشن،حالم از کاراکتر های نسخه های قبل به هم میخوره....

اگر چه آخرشم هیچی نمیشه ! ولی حداقل اول داستان رو درست کنن !!! که به شدت نیاز دارن اون ریکو و خط مزخرف داستان رو عوض کنن که از همین الان حدس میزنم تا آخر KZ4 این ریکو میمونه تا قهرمان جنگی هم بشه :)) و همه ی آرزو ها به باد میره ! دوم هم حواسشون باشه نرن خودشون رو توی مولتی خفه کنن ایندفعه گیم پلی بشه 1 ساعت :))

به شدت استقبال میشه. من با هر دو شماره ی این بازی حال کردم. به نظرم روایت داستان هم در شماره سوم خوب بود ولی خود داستان هنوز جای کار داره.
کلا کیلزون 3 به نظرم در همه ی زمینه ها پیشرفت کرده بود ولی بعضی ها گیم پلی سنگین شماره 2 رو بیشتر میپسندیدن. من با هیچ کدوم مشکل نداشتم.
انصافا knife کردن های شماره 3 بی نظیر بود. بیشتر از هر بازی ای تو این بازی knife کردم.
yahoo_21.gif
))
ایندفعه متای زیر 50 ایشالا ؟
3evnb22jvdnslmmpbjge.jpg

اگر چه آخرشم هیچی نمیشه ! ولی حداقل اول داستان رو درست کنن !!! که به شدت نیاز دارن اون ریکو و خط مزخرف داستان رو عوض کنن که از همین الان حدس میزنم تا آخر KZ4 این ریکو میمونه تا قهرمان جنگی هم بشه
yahoo_21.gif
و همه ی آرزو ها به باد میره ! دوم هم حواسشون باشه نرن خودشون رو توی مولتی خفه کنن ایندفعه گیم پلی بشه 1 ساعت
yahoo_21.gif
احسان به کیلزون زیادی کم لطفی میکنیا :دی ریکو مگه چش بود؟ :دی من که با شخصیت کم حرفش و مدل موهاش تو KZ2 خیلی حال کردم :دی
از نظر داستان کلی هم بازی تقریبا شبیه گیرز هست ولی روایت داستان ضعیفه.
راستی نسخه سوم که رو نرمال 6 ساعت بود. یعنی بیشتر از bf3 و mw3 که 5.5 ساعت بودن.

آخرین ویرایش:
یه فکری بحال داستان بازی بکنن که شدیدا میلنگه . مولتی پلیر بازی رو یه دستی به سر و روش بکشن که چندتا از مپ-های نسخه-ی قبل خوراکِ نوبها و کمپرها بود
گیم پلی بازی رو من دوست دارم مثل نسخه دوم بکنن . خیلی سریع شده بود
خدائیش حرف دل منو زدی.خدا کنه گیم پلی رو تا حد ممکن به kz2 نزدیک کنن تا دوباره kz بتونه دل طرفدارای دو آتیشه رو بدست بیاره.

احسان به کیلزون زیادی کم لطفی میکنیا :دی ریکو مگه چش بود؟ :دی من که با شخصیت کم حرفش و مدل موهاش تو KZ2 خیلی حال کردم :دی
از نظر داستان کلی هم بازی تقریبا شبیه گیرز هست ولی روایت داستان ضعیفه.
راستی نسخه سوم که رو نرمال 6 ساعت بود. یعنی بیشتر از bf3 و mw3 که 5.5 ساعت بودن.
بهترین حالت ریکو همون توی شماره ی 1 ـش بود ! میشد به خاطر جوون بودن و شرایطش اسکل بازیاش رو تحمل کرد ! ولی از همیچین مرد خیکی و گنده ای قهرمان بازی بعید که هیچی خنده داره :دی فقط ژانگولر بازیاش رو توی K3 ببین :دی
از لحاظ آزادی عمل و اینا توی محیط هم که مالیده :دی توی 3 هم که کات سین ها اصلاً ربطی به بازی نداشت انگار یه بچه دو ساله نشسته کات سین به بازی چسبونده :دی بازی به شدت هول هولی و سرهم بندی شده بود ! یعنی فقط خواسته بودن سینگل رو از سر خودشون باز کنند ! لوکیشن ها خیلی مسخره عوض میشد ! انگار یا پرش داشت یا همینجوری دو تا لوکیشن رو با چسب از کنار به هم چسبوندن :| این بحث جنگ بین انسان ها و هلگاست ها دیگه خیلی داره مسخره و مزخرف میشه هر دفعه اینا میزنن هلگاست ها رو بعد یه ننه قمر میاد شور حسینی میده و دوباره جنگ :دی که البته این مربوط به همون داستان ضعیفشه ! :دی
اگه توی 4 دوباره یکی بخواد بیاد وسط و هلگاست ها باز بخوان بزنن به صحرای کربلا و شکست بخورن رسماً بازی فاتحه ـش خوندس !
گیم پلی هم که توی 3 کلاً اوت بود ! اگر چه توی 2 هم چندان تعریفی نداشت ! ولی به شدت بازی از عنصر غافلگیری بی بهره ـس ! همه چی سر هم بندی شده اتفاق می افته ! نمی خوام اسم ببرم ولی هستن شاخ هایی توی این زمینه که اگه بازی کنی کاملاً یه اول شخص استاندارد دستت میاد :دی

• Like
Reactions: .:Melkor:.
kz3 فکر نکنم موفق بود! اگه بخوان راه و رسم kz3 پیش ببرن یه مقدار به پیشینه شون ضربه میخوره.
بهتر به فکر راهی باشن تا بازی یه کم تازه بشه.
تنها بازی انحصاری ps3 هست که عاشقشم.

این یارو ریکو که کم مونده از مانیتور بیاد بیرون بزنه بازیکنو چیزکِش ، چیزخورش کنه. کلا کاراکتر مزخرفیه.

من با مرحله اخر کیلزون 2 خیلی حال کردم. توپ بود. ریکو هم تو اون مرحله تا قبل اینکه ویزاری رو ببینه پسر خوبی شده بود.

Killzone 2 ! من KZ2 میخوام ! :(
با شماره ی 3 حال نکردم خیلی ولی 2 عالی بود ...
اولین بار که دیدمش فکم رو زمین ولو شد ... :(
کاش مثل 2 باشه .

بهترین حالت ریکو همون توی شماره ی 1 ـش بود ! میشد به خاطر جوون بودن و شرایطش اسکل بازیاش رو تحمل کرد ! ولی از همیچین مرد خیکی و گنده ای قهرمان بازی بعید که هیچی خنده داره :دی فقط ژانگولر بازیاش رو توی K3 ببین :دی
از لحاظ آزادی عمل و اینا توی محیط هم که مالیده :دی توی 3 هم که کات سین ها اصلاً ربطی به بازی نداشت انگار یه بچه دو ساله نشسته کات سین به بازی چسبونده :دی بازی به شدت هول هولی و سرهم بندی شده بود ! یعنی فقط خواسته بودن سینگل رو از سر خودشون باز کنند ! لوکیشن ها خیلی مسخره عوض میشد ! انگار یا پرش داشت یا همینجوری دو تا لوکیشن رو با چسب از کنار به هم چسبوندن :| این بحث جنگ بین انسان ها و هلگاست ها دیگه خیلی داره مسخره و مزخرف میشه هر دفعه اینا میزنن هلگاست ها رو بعد یه ننه قمر میاد شور حسینی میده و دوباره جنگ :دی که البته این مربوط به همون داستان ضعیفشه ! :دی
اگه توی 4 دوباره یکی بخواد بیاد وسط و هلگاست ها باز بخوان بزنن به صحرای کربلا و شکست بخورن رسماً بازی فاتحه ـش خوندس !
گیم پلی هم که توی 3 کلاً اوت بود ! اگر چه توی 2 هم چندان تعریفی نداشت ! ولی به شدت بازی از عنصر غافلگیری بی بهره ـس ! همه چی سر هم بندی شده اتفاق می افته ! نمی خوام اسم ببرم ولی هستن شاخ هایی توی این زمینه که اگه بازی کنی کاملاً یه اول شخص استاندارد دستت میاد :دی
اوه اوه شرمنده احسان نمیدونم چرا یه لحظه مخم قفل کرد ریکو رو با Sev قاطی کردم:| :دی تازه الان پستت رو دیدم دوزاریم افتاد :دی دز موزد ریکو کاملا موافقم.
در مورد کات سین ها و لوکیشن ها نظر خاصی ندارم. :دی
در مورد داستان هم زیاد بخوایم حساسیت نشون بدیم بازی های دیگه ای هم بودن که اینجوری ماست مالی باشن :دی مثلا گیرز 1 میزنی لوکاست ها رو داغون میکنی تو 2 باز شاخ میشن میری زیرزمین تام و جری بازی دنبال ملکه باز میزنی داغونشون میکنی باز تو 3 شاخ میشن :دی
غافل گیری رو قبول دارم ولی تو 3 یه غافل گیری داشت که همون flash back بود به نظرم جالب کار شده بود.ولی هنوز جای کار زیاد داره.
گیم پلی رو دیگه اصلا قبول ندارم :دی به نظرم گانینگ بازی خوب بود و اکشن جذابی هم داشت.هوش مصنوعی هم عالی هست. مخصوصا تو 2 که خیلی بیشتر به چشم میومد به خاطر سنگین بودن گیم پلی.
دیگه knife کردن هم که خدا بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or