نبرد Titan ها را فراموش کنید ؛ Killzone 4 در راه است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

guerrilla-games-on-killzone-4-were-on-vacation-for-now.jpg

​

استودیو معروف هلندی Guerrilla Games با خلق سری بازیهای Killzone به صورت انحصاری برای کنسول PS2 و PS3 توانسته است نامش را در جزء بهترین سازندگان بازیهای شوتر جاودان کند . این استودیو چندی پیش با خلق جدیدترین سری این بازی یعنی Killzone 3 توانست نامزد بهترین بازی از سوی همایش Dutch Control Industry در ساال 2011 شود . در همین راستا مسئولان استودیو Guerrilla Games در طی خبری بسیار مهم در اعلام کرد که دیگر DLC جدیدی برای Killzone 3 ساخته نمیشود و هم اکنون ما در حال اماده سازی برای ساخت سری 4 این بازی میباشیم . این مقام مسئول همچنین اذعان کرد : در حال حاظر بسیار زود است که بگوییم کی این بازی را معرفی میکنیم ولی به احتمال بسیار زیاد در کنفرانس E3 سال 2012 شاید این امر میسر شود .

Source
Source 2

بسيار هم عالي ! :d

فقط خداكنه 4 تا نويسنده درست حسابي استخدام كنن كه از نظر داستان بازي شديدا لنگ ميزنه ! KZ3 از همه نظر واقعا عالي بود اما متاسفانه تو بخش داستاني ضعيف بود و همين باعث شد بيخودي بازي نتونه خيلي موفق بشه ...

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
واقعا گیم پلی این بازی زیاد روون نیست مهمترین نکته همینه البته قسمت سوم از شماره دوم خیلی بهتر شده بود ولی بازم باید روش کار کنن با داستانش من مشکلی ندارم فقط یکمی خوش رنگ و لعاب ترش کنن جذابتر میشه KZ2 رو من بعد از CODMW2 بازی کردم واقعا عذاب کشیدم اگه گرافیکش بالا نبود همون مرحله اول میرفت تو سطل آشغال.

خب خبر خوبی بود ممنون فرهاد جان
اما همون طور که ارش گفت خداکنه ایندفعه 4 تا نویسنده درست حسابی استخدام کنن که از لحاظ داستانی یه چیزی بشه :دی به نظرم نقطه ضعفی که تو نسخه سوم باعث شد امتیازات نه چندان چشم گیر بگیره مربوط به همین قسمت داستانی بازی بود ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا خیییلی خوشحالم کردی

اگه داستان را تقویت کنن 100% بهترین شوتر میشه

گیم پلی و گرافیک و هوش مصنوعی رو دست این سری نمیاد

یه فکری بحال داستان بازی بکنن که شدیدا میلنگه . مولتی پلیر بازی رو یه دستی به سر و روش بکشن که چندتا از مپ-های نسخه-ی قبل خوراکِ نوبها و کمپرها بود
گیم پلی بازی رو من دوست دارم مثل نسخه دوم بکنن . خیلی سریع شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or