نبردهایی حماسی : 10 باس برتر Shadow of the Colossus

بهترین باس عنوان Shadow of the Colossus از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    27

ARTHUR WESKER

“We can’t change what’s done, we can only move on.
کاربر سایت
174961

وقتی که Shadow of the Colossus برای پلی استیشن 2 منتشر شد، از نخستین دفعاتی بود که خیل عظیمی از مردم خواستار "هنر" قلمداد کردن بازی‌های ویدویی شدند.جهانی که در Shadow of the Colossus خلق شده است ، در عین حال که زیباست ، ناراحت کننده نیز هست. شما اغلب زمان‌تان را به تنهایی سفر خواهید کرد و از میان زمین‌ها، جنگل‌ها و بیابان‌هایی خواهید گذشت و به دنبال مارمولک‌ها یا کولاسی بعدی خواهید گشت.

هر یک از کولاسوس‌ها، تجربه‌ی منحصر بفردی به شما ارائه می‌دهند و در اندازه‌ها، قیافه‌ها و عادت‌های مختلف پیدا می‌شوند. با اینکه همه‌ی آنان خیره کننده هستند ، اما برخی از بقیه بهتر جلوه می‌کنند. برای آشنایی با موجوداتی که در راهِ نجات دخترکی درد دیده از میان می‌برید، لیستی 10 تایی از بهترین کولاسی‌های بازی را آماده کرده‌ایم:

174962

10- Valus

درست است که والوس چندان در مبارزه جالب به نظر نمی‌رسد، اما اولین کولاسی‌ای است که با او روبرو می‌شوید و 15 سال پیش که این بازی منتشر شد ، دیدن موجودی که از صفحه نمایش نیز بزرگتر است و 3 برابر اندازه‌ی آن است ، ثابت می‌کرد که بازی‌های ویدویی وارد سطح جدیدی شده‌آند.

والوس نخستین باس بازی است و مبارزه با او نیز ساده است. شما می‌توانید با شلیک تیر به سمت او، توجهش را جلب کنید و یا با پرتاب تیری به پشت پایش ، جلوی نزدیک‌تر شدنش را بگیرید. در همین موقع از پایش بالا رفته و به سرش می‌رسید و چند ضربه وارد می‌کنید تا به زمین بیفتد.

174963

9- Phaedra

فدرا را می‌توانید در محوطه‌ای با پوشش گیاهی فراوان بیابید. جایی که پر است از تونل‌هایی که اطلافتان را گرفته‌اند. فدرا یک موجود چهارپای عجیب ، شبیهِ گوزن یا زرافه است. برای جلب توجه‌اش تیری به سمت سرش پرتاب کنید. سپس وارد یکی از تونل‌ها شده و منتظر بمانید. وقتی فدرا نزدیک شد از خروجیِ دیگر تونل بیرون آمده و از دمِ فدرا بالا بروید. نقطه ضعف او در گردنش نهفته است. همان جا را بزنید تا سرش را پایین بیاورد و سپس ضربه‌ی نهایی را وارد کنید.

174964

8- Kuromori

پس از یک اسب سواری در میان کوهستان ها و دشت‌ها ، راه به یک معبد بزرگ ختم می‌شود. به هنگام ورود، معبد خیلی بزرگ‌تر است و شبیه مکانی باستانی است که انگار قبلا خانه‌ی قومی بوده است.بالاخره کوروموری را می‌یابید. آن هم در اتهای یک کالسیوم که چندین ورودی مختلف دارد و به نظر می‌رسد که زمانی یک زمین بازی و سرگرمی بوده است.

کوروموری که از کالسیوس‌های کوچک است. از دیوار بالا می‌رود تا شما تیری به سمت پایش شلیک کنید و او را به زمین بیفکنید. حال باید پایین بیایید و جایی که سقوط کرده پیدایش کنید تا به نقطه ضعفش حمله برده و آنقدر بزنید تا نابود شود.

174965

7- Dirge

با اسب سواری در مسیری ممتد در دشتی شروع می‌کنید تا اینکه خودتان را در میان 2 صخره پیدا می‌کنید. سپس تونلی مشاهده خواهید کرد که انگار ساخت دست بشر است. داخل که بروید، غاری است با سقفی باز و ستون‌هایی که اطراف‌تان را محاصره کرده‌آند.

وقتی به مرکز غار می‌رسید، دیرگ خودش را آشکار می‌کند. او موجودی مار مانند است که از زیر شن بیرون می‌آید. باید کاری کنید که شما را تعقیب کند . چشمانش را در معرض تماشا قرار دهد، در همین لحظه باید به سمتش شلیک کنید و چشمانش را کور کنید. سپس باید وی را به سمت دیواری ببرید و وقتی با آن برخورد کرد ناتوان شود تا شما نیز به نقطه ضعفش حمله ببرید.

174966

6- Pelagia

آغاز کارتان اینگونه است که از معبری که قبلا هم بارها از آن عبور کرده‌اید رد می‌شوید ، اما اینبار از روی پلی متفاوت که در انتها به محوطه‌ای پر از درخت ختم می‌شود. این منطقه سنگین‌ترین و تنش زا ترین منطقه‌ی بازی است ، چرا که درخت‌ها شما را محاصره کرده‌اند و در سایه غرق شده‌اید. سپس راهی پیدا می‌کنید که آبشاری بزرگ آنجاست. به آرامی کنار ستون‌ها حرکت می‌کنید و وارد جسمی از آب می‌شوید و انجاست که پلاگیا منتظرتان می‌باشد.

پس از شنا در پشت سر پلاگیا ، می‌توانید پشتش سوار شوید و با ضربه‌ای به جسم دندان مانندِ پشتش ، وی را به سمت یکی از جزیره‌ها راهنمایی کنید. سرانجام در یکی از همین جزیره‌ها پلاگیا خودش را رها می‌کند و نقطه ضعفش نیز بر روی شکمش ظاهر می‌گردد.

174967

5- Hydrus

پس از عبور از سرزمینی پر از شن ، پلی را پیدا می‌کنید که بر روی حجم زیادی از آب ساخته شده است. پس از اینکه به داخل آب شیرجه می‌زنید حس ترس شدیدی وجودتان را خواهد گرفت، چرا که موجودی بزرگ آن زیر منتظر شماست. حس تنهایی و سکوتی که در فضاست ، این ترس را بیش از پیش می‌کند.

پس از اینکه کمی در همان اطراف شنا می‌کنید ، هایدروس نمایان می‌شود. او موجودی شبه مارماهی است و خارهایی الکتریکی بر پشت خود دارد. پس از اینکه نزدیک او شنا می‌کنید ، باید به او بچسبید و سوار بر پشتش به سمت سرش حرکت کنید ، جایی که نقطه ضعفش آشکار می‌شود.

174968

4- Phalanx

پس از عبور از جنگلی پر از درخت، به راهی می‌رسید که توسط شن‌ها پوشیده شده و ورودی‌ای برای گذرتان است. سپس بنایی باستانی می‌بینید که انگار صدها سال پیش متروکه شده است. طوفان شن قدرتمندی وزیدن می‌گیرد و جلوی دیدتان را می‌پوشاند.

پس از یافتن سکویی در مرکز دره، فالانکس نمایان می‌شود و به هوا در می‌آید. او موجودی بسیار بزرگ با بال‌هایی طویل است که شکمش نیز با بالون‌هایی زرد رنگ منشعب شده است. اول باید با تیر آتشین به شکمش حمله کنید تا ارتفاعش را کم کند. سپس با آرگو به سمتش بتازید و بر روی بالش بپرید. از بدنش بالا رفته و نقطه ضعفش را که در پشتش قرار گرفته بیابید.

174969

3- Malus

در جریان Shadow of Colossus دورمین شما را کولاسی به کولاسی راهنمایی می‌کند.گرچه او تنها در معبد زبان می‌گشاید و سخن می‌گوید ، اما حضورش در تمام لحظات بازی احساس می‌شود و انگار که در سرزمین ممنوعه ، تمام مدت در حال نظارت بر شماست. این ماجرا پیش از رسیدن به مالوس بیش از همیشه صدق می‌کند.

مالوس بزرگترین کولاسی است. او تیرهایی آتشین به سمت شما پرتاب می‌کند و شما نیز باید جاخالی بدهید. در عین حال طوفانی مهیب نیز در حال روی دادن است. رسیدن به او چندان کار آسانی نیست ، اما وقتی موفق به این کار شوید می‌توانید به سادگی روی دستش بنشینید و نابودش کنید.

174972

2- Galus

پیدا کردن هر کولاسی ، همانند مبارزه با او لذت بخش است. قبل از یافتن گایوس ، شما به محلی می‌رسید و سکویی پیدا می‌کنید که توسط ستون‌هایی احاطه شده و در آب است. همان جا سکوی دیگری نیز هست که به بالا می‌رود و شما را به آسمان می‌رساند ، گویی که در حال بالا رفتن از خود لوایتان هستید.

گایوس بیدار می‌شود و با سنگی که شبیه به شمشیر است به شما یورش می‌آورد. یک سکوی سنگی نیز وجود دارد که اگر گایوس به آن ضربه بزند ، زره‌اش دچار آسیب می‌شود. پس از از کار انداختن زره‌اش ، کاری کنید که شمشیرش را به پایین آورد و در زمین گیر کند. سپس می‌توانید با بالا رفتن از شمشیرش ، نقطه ضعفش را نیز پیدا کنید.

174980

1- Avion

اویون در مکانی پیدا می‌شود که با آب پوشیده شده و انگار قبلا شهری بر فرازش ساخته شده است. ستون‌های زیادی دیده می‌شوند که اویون بر روی بلندترین آنها نشسته است. شما باید با شلیک تیر به سمتش ، کاری کنید که به سمت شما پرواز کند. اگر زمان بندی درستی داشته باشید ، می‌توانید با پریدن و چسبیدن به بالش، همراه او بر فراز آب پرواز کنید. احساس سرعت و ارتفاع ، باهمدیگر به شما فشار می‌آورند و باید آنها را تحمل کنید. نقاط ضعف اویون بر روی بال‌ها و دمش هستند. البته رسیدن به آنها با توجه به اینکه کولاسی بال می‌زند و می‌چرخد چندان کار آسانی نخواهد بود.

آخرین ویرایش:
آقا چقدر خوبه یاد این بازی حفظ میشه هنوزم. مرسی بابت ترجمه. فقط من رای ندادم چون منتظر بودم گزینه «همه باس ها» رو ببینم که ندیدم :)) ویرایش: به نظرم همه باس ها خارق العاده اند، اصلا لیست کردن ده تایی جالب نیست!

• Love
Reactions: ARTHUR WESKER
پرونده عظیم بازی Shadow of the Colossus
آقا من هر وقت اسم این بازی میاد، با توجه به دوره ای که این بازی رو تجربه کردم (6 سال پیش با PS2)، نمی تونم یاد این مقاله و البته پرونده دنیای بازیش نیفتم (که فکر کنم طه رسولی نوشته بود :)) شاید از اون یه عکسی گذاشتیم ملت صفا کنند، نسخه PS3 بازی رو منظورم هست، متعلق به سال 90). خداییش هیچکی یه بکاپی چیزی نداره از این لینک بالا حداقل به اسم نویسنده اصلی همینجا بازنشرش کنیم!! در حسرت‌ام یه بار دیگه بخونم‌ش، خیلی کامل بود.

مرسی بهزاد جان منتهی کاش اون 5تا کلوسوس مادرمرده رو هم قرار میدادی:D
الخصوص این کلوسوسه که از اتیش می ترسید:(
Untitled.jpg

راستی چرا فقط 1 رای!!!؟:|
تغییرش بده لااقل بشه 3 تا!
انتخاب های من از 15 اگر 3 رای داشته باشم میشه
شماره ی 1 (چون هنوز که هنوزه اون برخورد اول با یه کلوسوس با اون عظمت و ریختن برگام تو ذهنم باقی مونده)
شماره ی 5 (طراحی خود کلوسوس و محیط فوق العاده بود، چقدر طول کشید تا فهمیدم باید بپرم رو بال هاش و برم باهاش تو آسمون:D)
شماره ی 13(فکر کنم خوف ترین کلوسوس بازی که تو صحرا باهاش رو به رو شدیم ، بعد از دیفیت کردنش چقدر دلم واسش سوخت:()
در کل اون موسیقی بعد از دیفیت کردن کلوسوس ها خیلی دردناک بود
یه چندتا از شات هام<):)

PS_Messages_20200530_224805.jpgPS_Messages_20200530_224839.jpg
PS_Messages_20200530_224759.jpgPS_Messages_20200530_224848.jpg
PS_Messages_20200530_224811.jpgPS_Messages_20200530_225243.jpg

سلام.من نمیخوام گیر الکی بدم.ولی برای بازی که خودم خیلی دوسش دارم و بهترین تجربه دوران پلی ۲ من میشه.فکر کنم سیزده یا پونزده تا باس داشت.اون وقت از این تعداد بخوای ده تا نام ببری یه طورایی مسخرست.حداقل پنج تا نام میبردی.راستش یاد مقالات سایت وزین نوب فا افتادم

این عنوان اصلا مرگ نداره ، لحظه به لحظش خاطرس
حیفه استعداد ناب یوئدا بخواطر عدم پشتیبانی مناسب ازش خاک بخوره ، SOTC , TLG هر دوش اثبات کردن یوئدا دومی نداره
-----------
واقعا نمیشه بین این موجودات با شکوه یکی رو انتخاب کنم
همشون یک طور مبارزه حماسی وار باهاشون داریم
-----------
بازم دمت گرم بهزاد ?

• Love
Reactions: ARTHUR WESKER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or