نا امید کننده ترین بازی های 2010 از دید ادیتور های Gamesradar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
نا امیدکننده ترین عناوین سال 2010 از دید محرر های سایت معتبر Gamesradar, نا امیدکننده بودن صرفاً بمعنی بدترین نیست کما اینکه عنوان های بسیار زیبایی در این لیست قرار دارند که البته انتظاری که ویراستار یا محرر های سایت GR داشته اند را برآورده نکرده اند.

• Halo Reach
  • Sonic the Hedgehog 4: Episode I
  • White Knight Chronicles
  • Alan Wake
  • Metro 2033
  • Angry Birds
  • CSI: Fatal Conspiracy
  • Bayonetta
  • DanceMasters
  • Quantum Theory
  • Final Fantasy XIV
  • Rock Band 3
  • Hydrophobia
  • Star Wars: The Force Unleashed II
  • The Fight: Lights Out
  • Gran Turismo 5
source

IGN .......:biggrin1:
خب دو تا مونده !
هرچند IGN معجزه هزاره سوم رو هم توی لیست گذاشته بود !

البته یه چیز رو هم بگم نگو دوباره اومدن اول راه. خداییش قبول داری GT5 اونی نبود که می گفتن.
یه سر بزن به تاپیک آینده GT و البته تاپیک نقد بازیهای PS3 ببین خودم چند تا ایراد از بازی درآوردم ! :دی اگه نسبت به این همه مدتی که در دست ساخت بوده بگیم , به نظرم همین امتیازها براش خوبه ! ولی کلآ به عنوان یه بازی (نه به چشم تآخیرهاش) بهش نگاه کنیم , به نظرم در حقش کم لطفی شده و اگه همین بازی عینآ در عرض دو سال عرضه میشد میانگینش شاید تا 89,90 بالا می اومد.

خب دو تا مونده !
هرچند IGN معجزه هزاره سوم رو هم توی لیست گذاشته بود !

یه سر بزن به تاپیک آینده GT و البته تاپیک نقد بازیهای PS3 ببین خودم چند تا ایراد از بازی درآوردم ! :دی اگه نسبت به این همه مدتی که در دست ساخت بوده بگیم , به نظرم همین امتیازها براش خوبه ! ولی کلآ به عنوان یه بازی (نه به چشم تآخیرهاش) بهش نگاه کنیم , به نظرم در حقش کم لطفی شده و اگه همین بازی عینآ در عرض دو سال عرضه میشد میانگینش شاید تا 89,90 بالا می اومد.
به هر قیمتی هم شده دو تای دیگه پیدا می کنم یا اگه نشد از خودم میسازم.:d

وای خدا یعنی من گول خوردم که تا حالا 200 ساعت gt5 بازی کردم.ننگ بر من باد که بازی به این نا امید کننده ایی رو این همه بازی کردم.
خیلی جالبه-مافیا 2 و moh تو لیست نیستش!!!مثلا از quantum theory کسی انتظاری داشت؟یا مثلا از bayonetta؟؟؟خدایش شفایش دهد.آمین.

وای خدا یعنی من گول خوردم که تا حالا 200 ساعت gt5 بازی کردم.ننگ بر من باد که بازی به این نا امید کننده ایی رو این همه بازی کردم.
خیلی جالبه-مافیا 2 و moh تو لیست نیستش!!!مثلا از quantum theory کسی انتظاری داشت؟یا مثلا از bayonetta؟؟؟خدایش شفایش دهد.آمین.
واقعا واسه منم سواله چجوری MOH تو لیستشون نیست ! :d
70 تومن واقعا ریختم تو آشغالی . مولتیش که عین کانتر میمونه !! سینگل هم 5 دقیقه بازی کردم انداختم اونور . الانم افتاده رو دستم هیچکی نمیخره .

• Like
Reactions: u.s.a
بعضی از اتخاباش مسخره و از روی سلیقس. معلومه همشون فن بودن. reach - bayonetta-angry bird- ؟

آخه کی از angry bird انتظار داشته و این بازی بسیار بالاتر از حد انتظار ظاهر شده. چرا singularity تو لیست نیست یا medal of honor؟

singularity کجاش نا امید کننده بود ؟

tmb.php

فقط همین !

.

جون من این عکسو از کجا گیر اوردی ؟! :))

خدایی 3 تا سایت معتبر بیار که از GT5 به عنوان ناامیدکننده ترین بازی سال نام بردن ! :دی برای من که فرقی نمیکنه چون یه 50,60 ساعتی صرف بازی کردم و کسی بگه ناامیدکننده بوده یا نه , این ساعتها برنمیگرده ! ولی جدی نمیدونم کدوم سایتها این رو گفتن و میخوام اطلاعاتم بره بالا :دی

دیگه خودمونو گول نزنیم ! GT5 ناامید کننده بود ! PS3 دارها 17 ( منظورم سال های زیادیه ! )سال منتظرش بودن از اخر میانگینه نمره هاش چی شد !

----
Rock Band 3 ؟!!! :))

دیگه خودمونو گول نزنیم ! GT5 ناامید کننده بود ! PS3 دارها 17 ( منظورم سال های زیادیه ! )سال منتظرش بودن از اخر میانگینه نمره هاش چی شد !
این حرف من الآن گول زدن بود ؟! فکر نکنم کسی توی PS3 دارهای این سایت (نه اونایی که هنوز دیسک بازی رو از نزدیک ندیدن) به اندازه من به مشکلات GT5 اشاره کرده باشه و برای ایرادات بازی هم نظرسنجی گذاشته باشه !! فقط گفتم 3 تا سایت معتبر بگین که GT5 رو ناامیدکننده ترین بازی سال گذاشتن ولی کلآ یه سایت پیدا شد !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or