نا امید کننده ترین بازی های 2010 از دید ادیتور های Gamesradar

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
نا امیدکننده ترین عناوین سال 2010 از دید محرر های سایت معتبر Gamesradar, نا امیدکننده بودن صرفاً بمعنی بدترین نیست کما اینکه عنوان های بسیار زیبایی در این لیست قرار دارند که البته انتظاری که ویراستار یا محرر های سایت GR داشته اند را برآورده نکرده اند.

• Halo Reach
  • Sonic the Hedgehog 4: Episode I
  • White Knight Chronicles
  • Alan Wake
  • Metro 2033
  • Angry Birds
  • CSI: Fatal Conspiracy
  • Bayonetta
  • DanceMasters
  • Quantum Theory
  • Final Fantasy XIV
  • Rock Band 3
  • Hydrophobia
  • Star Wars: The Force Unleashed II
  • The Fight: Lights Out
  • Gran Turismo 5
source

حزب بادی های عزیز یادتون باشه که همین سایت پارسال موقع لیست کردن بهترین کنسول ها چقدر معتبر شده بود کم سوتی بدید.
هر چند خودم در هیچ حالتی این سایت رو قبول ندارم.
حالا خوبه خودتونم امسال IGN رو شیرین عقل و خُل ُ چــِل ُ روانی و مُخ تابدار خطاب کردید.

حالت خوبه؟!من کجا اینا رو به IGN گفتم نشون ما هم بدید:))
ممنون شما خوبی؟
مگه من گفتم شما گفتی؟ وقتی شما میگی "حزب بادی های عزیز یادتون باشه که همین سایت پارسال موقع لیست کردن بهترین کنسول ها چقدر معتبر شده بود کم سوتی بدید."

منم شماها رو گفتم.

بعضی از اتخاباش مسخره و از روی سلیقس. معلومه همشون فن بودن. reach - bayonetta-angry bird- ؟

آخه کی از angry bird انتظار داشته و این بازی بسیار بالاتر از حد انتظار ظاهر شده. چرا singularity تو لیست نیست یا medal of honor؟

نا امیدکننده ترین عناوین سال 2010 از دید محرر های سایت معتبر Gamesradar, نا امیدکننده بودن صرفاً بمعنی بدترین نیست کما اینکه عنوان های بسیار زیبایی در این لیست قرار دارند که البته انتظاری که ویراستار یا محرر های سایت GR داشته اند را برآورده نکرده اند.

• Halo Reach
  • Sonic the Hedgehog 4: Episode I
  • White Knight Chronicles
  • Alan Wake
  • Metro 2033
  • Angry Birds
  • CSI: Fatal Conspiracy
  • Bayonetta
  • DanceMasters
  • Quantum Theory
  • Final Fantasy XIV
  • Rock Band 3
  • Hydrophobia
  • Star Wars: The Force Unleashed II
  • The Fight: Lights Out
  • Gran Turismo 5
source

جوك سال.

باز خوب شد از Vanquish راضي بودن .

tmb.php

فقط همین !

.

خدا اجرشون بده که مردم رو میخندونند :d :d :d

اینا واقعا ناامید کننده بودند =))=))
AW
Reach
GT5
Angery Birds
Rock Band 3
Bayonetta

به قول دوستان یادشون رفته ME2 و HR و GOW3 رو بزارن از همه مهمتر این وسط جای RDR خالیه :d=))

-------------------------------------

خارج از شوخی موندم اینا انتظاراتشون نسبت به Mafia 2 و MOH و LP2 بر آورده شده که توی این لیست نیستن

آخرین ویرایش:
باو چرا میزنید تو ذوقشون؟:d
بیچاره ها خواستن تو سال نو میلادی یه کم ملتو بخندونن!:d
خودمونیم این GT5 تو همه لیستها پیدا میشه!:d

خودمونیم این GT5 تو همه لیستها پیدا میشه!:d
خدایی 3 تا سایت معتبر بیار که از GT5 به عنوان ناامیدکننده ترین بازی سال نام بردن ! :دی برای من که فرقی نمیکنه چون یه 50,60 ساعتی صرف بازی کردم و کسی بگه ناامیدکننده بوده یا نه , این ساعتها برنمیگرده ! ولی جدی نمیدونم کدوم سایتها این رو گفتن و میخوام اطلاعاتم بره بالا :دی

خدایی 3 تا سایت معتبر بیار که از GT5 به عنوان ناامیدکننده ترین بازی سال نام بردن ! :دی برای من که فرقی نمیکنه چون یه 50,60 ساعتی صرف بازی کردم و کسی بگه ناامیدکننده بوده یا نه , این ساعتها برنمیگرده ! ولی جدی نمیدونم کدوم سایتها این رو گفتن و میخوام اطلاعاتم بره بالا :دی
IGN .......:دی

هیچ سایتی به جز این سایته خوشحال نگفته! :d
من گفتم تو هر لیستی ولی نگفتم تو لیست نا امیدکننده ها.من خداییش GT5 رو که دیدم شاخ درآوردم.
البته یه چیز رو هم بگم نگو دوباره اومدن اول راه. خداییش قبول داری GT5 اونی نبود که می گفتن. (من که بازیش نکردم ولی از نقدها و امتیازهای بعضی از سایتها که نمرات چندان جالبی به بازی ندادن میشد نتیجه گیری کرد.) من خودم معیارم GameSpot هست، وقتی دیدم بهش 8.0 داد یه شاخ گنده درآوردم. ولی باز هم با این تفاسیر Gt5 حقش نبود تو این لیست باشه.

حالا چرا 50-60 ساعت؟ خیلی زیاده! کمترش کن باو.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or