نام AW جدید American Nightmare است !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
نام AW جدید که قبلا خیلی بر حسب شایعات و اخبار تصور میکردند Night Springs خواهد بود ولی امروز عنوان جدید REMEDY توسط USK درجه سنی خورد و بازی 16 سال به بالا اعلام شده و اسم اصلی بازی Alan Wake's American Nightmare خواهد بود .
30e77svxfyut4s18wrom.jpg

http://www.siliconera.com/2011/12/08/new-alan-wake-is-alan-wakes-american-nightmare/
http://www.vg247.com/2011/12/08/usk-rates-alan-wakes-american-nightmare/

• Like
Reactions: x to the z
هرجور بخوايم حساب كنيم يه بازي كامل كه از تكنولوژي جديد هم استفاده ميكنه نميتونه تو 2GB جا شه.
بازیه Skyrim با اون عظمتش و محیطهاش و OW بودنش با نزدیک به بالای 60 ساعت گیم پلی و............. همش تو 3.8 گیگ حجم داره :دی
در ضمن من از گرافیکه AW هیچی نمیخوام فقط یه رزولیشن را 720 کنن و انیمیشنهاش دستی بکشن :دی فقط ببین از لحاظ Image quality بازی چی میشه !:دی

بازیه Skyrim با اون عظمتش و محیطهاش و OW بودنش با نزدیک به بالای 60 ساعت گیم پلی و............. همش تو 3.8 گیگ حجم داره :دی
در ضمن من از گرافیکه AW هیچی نمیخوام فقط یه رزولیشن را 720 کنن و انیمیشنهاش دستی بکشن :دی فقط ببین از لحاظ Image quality بازی چی میشه !:دی
من Skyrim رو بازي نكردم ولي زمان گيم پلي تو اين سبك از بازي ربطي به حجم نداره چون مدت زماني كه بايد تو مراحل اين بازي صرف كني نسبت به يك بازي Action خيلي بيشترِ از طرف ديگه Cut-scene هاي Pre-render هم به اندازه بازي هاي اكشن نداره.
حالا اين 2 روزم صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه.

من Skyrim رو بازي نكردم ولي زمان گيم پلي تو اين سبك از بازي ربطي به حجم نداره چون مدت زماني كه بايد تو مراحل اين بازي صرف كني نسبت به يك بازي Action خيلي بيشترِ از طرف ديگه Cut-scene هاي Pre-render هم به اندازه بازي هاي اكشن نداره.
حالا اين 2 روزم صبر ميكنيم ببينيم چي ميشه.

زمان که هیچی حالا ، اما هیچ بازیی به بزرگی Skyrim با این جزئیات و ... وجود نداره. (منظورم وسعت بازی و محیط و شخصیت و ایناش هست نه ساعت و ...)

آخرین ویرایش:
فکر کنم میخواستم با مکس پین یه ربطی بدن اسماشون رو :دی

چپتر اول مکس پین 1 american dream بود و چپتر آخر مکس پین 2 waking up from american dream و اینطوری american nightmare یه جورایی ادامه این اسم بندی میشه که به نظر من کار جالبیه :دی
شما هنوز چپتر های مکس پین رو یادتونه؟! ماشالله حافظه!:دی
گفتی مکس پین... حیف:) کاشکی مکس پین الان دست خود سم بود!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or