نام یک شخصیت دیگر از FFXIII فاش شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سال گذشته SEدر جریان Jump Festa پرده از چهره یکی دیگر از شخصیت های FFXIII برداشت. البته در آن نمایش این شخصیت تنها از نمای پشت نشان داده شده و جز موی بلند و طلایی رنگ چیزی از او قابل رویت نبود تا اینکه بالاخره در کنفرانس سونی در E3 امسال چهره او به طور کامل نشان داده شد. زن زیبایی با شمشیری بلند در دستان و عینکی بر چشم.

خوشبختانه در جریان GamesCom امسال نام این شخصیت به همراه نقش او در بازی فاش شد. نام این شخصیت جذاب که رهبر "نیروهای مقدس" است، Jill Nabato است. به نظر میرسد Jill یکی از دشمنان اصلی Sera در طول بازیست.

FFXIII زمستان سال آینده در ژاپن و به طور اختصاصی بر روی کنسول PS3 و بهار همان سال در سایر نقاط برای کنسول های PS3 و X360 منتشر خواهد شد.

باتشکر از Dreadlord (بابک) بابت ارسال متن اصلی خبر.:love:

Jill زمانی طراحی شد که نه Bayo ای وجود داشت نه LO. البته هیچ کدوم انها هم جیل رو ندیده بودن که بگیم از رو ان کپی کردن، یعنی به طور اتفاقی این شباهت بین جیل و شخصیت Bayo بوجود امده.

البته نکته اصلی در طراحی شخصیت های FF شخصیت پردازی انهاست، وقتی شما یکم بیشتر با جیل آشنابشید مطمئن باشید میفهمید که زمین تا آسمون با این شخصیت ها فرق داره....

Jill زمانی طراحی شد که نه Bayo ای وجود داشت نه LO. البته هیچ کدوم انها هم جیل رو ندیده بودن که بگیم از رو ان کپی کردن، یعنی به طور اتفاقی این شباهت بین جیل و شخصیت Bayo بوجود امده.

البته نکته اصلی در طراحی شخصیت های FF شخصیت پردازی انهاست، وقتی شما یکم بیشتر با جیل آشنابشید مطمئن باشید میفهمید که زمین تا آسمون با این شخصیت ها فرق داره....
حتما همينطوره...شخصيت پردازي و داستان FFـها هميشه بي نظير بودن و خواهند بود.

بازي رفته،رفته داره به انحصار خانوما در مياد :lol:
FFXIII از لحاظ پرداخت شخصیتی در بالاترین سطح ممکن هست. یک نگاه به سرا بکن، عجب خشونتی داره. اصلا من عاشق نوع رابطه ان با اسنو هستم. مخصوصا انجا که با مشت زد تو دهن اسنو:biggrin1:

ساژ هم خیلی شوخ و مظلومه. به قیافش میخوره از انهایی باشه که تو داستان میمیره. واقعا ترکیب شوخی های ساژ با خشونت سرا چیز خفنی شده.

بابک ... بیخیال من نمیخوام بن شم

خو هر چی! آخه این چه شباهتی داره به جیل!!!
توقع بیشتری از ساکاگوچی داشتم

:eek:

حسین! چشمتاتو درویش کن! همچین خوشگل هم نیستا!
حالا نه زیاد خوشکل
من اصلا کاری ندارم به نظره من همه شخصیتها واقعا عالی درست شده بودند حتی طوری شخصیت را طراحی میکنند که به داستانه بازی هم ربط داشته باشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or