نام نسخه بعدی Call Of Duty لیک شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
x.png
ظاهراً نسخه بعدی Call of Duty که به دست استودیوی Sledgehammer Games در حال ساخت است، نامش Call of Duty: WW2 خواهد بود.

یکی از کاربران سایت Reddit به نام TwGNaywaoaLh، تصاویری از باکس آرت نسخه بعدی این بازی را منتشر کرد. جالب این است که بدانید، یکی از کاربران سایت ادعا کرده است این تصاویر از فیلم Saving Private Ryan به کارگردانی استیون اسپیلبرگ برداشته‌شده است.

آخرین اخباری رسمی که از این بازی وجود دارد این است که بازی قرار است به «ریشه‌های» خود بازگردد.

تصاویر را در زیر مشاهده نمایید.

111.jpg 222.jpg 333.jpg 444.jpg 555.jpg 666.jpg Call-of-Duty-WW2_01-768x432.jpg

لینک منبع

عالیه خبر بهتر از این نمیشه دلم یک جنگ جهانی دوم خوشجل می خواست ، قطعا این عنوان به صورت اورژینال می خرم.

یادش بخیر وقتی COD:II بازی می کردم چقدر زیبا بودش یا نسخه نوستالژیک COD سال 2003 هنوز احساس اون پریدن از چتر دارم.

من یکی فتیش فضا دارم یکی جنگ جهانی دوم. IW رو که به خاطر تم سای فایش بازی کردم و برعکس خیلی از دوستان به شدت باهاش حال کردم. امیدوارم این شایعه راست باشه و یه CoD با تم جنگ جهانی بسازن. به یاد دوران خوش CoD2 که به نظر من با اختلاف بهترین قسمت این سری محسوب میشه.

البته من از ایده جنگ ویتنام هم به شدت استقبال میکنم. جا داره چیز خفنی از توش در بیارن.

نه به اون زمانی که به صورت روزانه بازی های جنگ جهانی دوم تولید میشد و دیگه زیر وزن این بازی ها خفه شدیم، نه به الآن که انقدر خبری از عنوان های با کیفیت در این زمینه نیست که عطش شدیدی برای تجربه یه اثر این مدلی پیدا کردیم. :دی
همچنان هیچ نسخه ای از CoD در نسل جدید بازی نکردم و اگه یه بازی با کیفیت در مورد جنگ جهانی دوم بسازن، میتونه تبدیل بشه به اولین CoD این نسل من!

من باور نمیکنم که اینها بخوان یک بازی از روی WW2 رو همونجور که هست بسازن.
اینها پلیرهائی که الان فقط بخاطر جت پک و رو در و دیوار راه رفتن دارن COD بازی میکنن رو میخوان چیکار کنن؟:D
من فکر میکنم اگه قرار باشه اسم بازی WW2 باشه، برداشت و روایت خودشون باشه از جنگ جهانی دوم، نه الزاما اون جنگ جهانی که ما میشناسیم!
اگه 100 درصد تائید بشه که المانهای بازی هموناست که ما تو COD 2 دیدیم، باید به یه سری چیزها شک کرد، چون اینکار میشه انقلابی ترین حرکت اکتیویژن بعد از معرفی COD 4.

همچنان هیچ نسخه ای از CoD در نسل جدید بازی نکردم و اگه یه بازی با کیفیت در مورد جنگ جهانی دوم بسازن، میتونه تبدیل بشه به اولین CoD این نسل من!

آریا بشین IW رو بازی کن! یه چیزی ورای همه CoD ها و سایر FPS هاست. فقط کافیه تصور کنی این اصلا CoD نیست و یه IP جدیده. این تیلور کوراساکی واقعا روایت رو منفجر کرده! حیف که از ND رفت. من تا الان تو عمرم هیچ FPS ای بازی نکرده بودم که یه همچین نریتیو خفنی داشته باشه. گیم پلیش هم انصافی خیلی خفنه و ربط چندانی به CoD های قبلی نداره. فقط گرافیک خیلی خفنی مثل BF1 نداره، اما در عوض پر از سکانس های روایتی مغز منفجر کنندس که تو هیچ بازی دیگه ای یافت نمیشه.

کلا مرحله Operation Black Flag انقلاب لول دیزاینه! حالا نمیخوام اسپویل کنم ولی IW خار و مادر نریتیو دیزاین و لول دیزاینه. از زمین شروع میکنی در نهایت یه پایگاه رو تو مریخ منفجر میکنی! بازی کن محاله بدت بیاد. من خیلی از سیستم آنلاین سر در نمیارم چون اصلا آنلاین باز نیستم اما کمپین IW پرفکته. یعقوب و تیلور همینو تو ND و با لول گرافیکی اونا میساختن الان یه IP جدید فوق پشم ریزون شده بود.

آریا بشین IW رو بازی کن! یه چیزی ورای همه CoD ها و سایر FPS هاست. فقط کافیه تصور کنی این اصلا CoD نیست و یه IP جدیده. این تیلور کوراساکی واقعا روایت رو منفجر کرده! حیف که از ND رفت. من تا الان تو عمرم هیچ FPS ای بازی نکرده بودم که یه همچین نریتیو خفنی داشته باشه. گیم پلیش هم انصافی خیلی خفنه و ربط چندانی به CoD های قبلی نداره. فقط گرافیک خیلی خفنی مثل BF1 نداره، اما در عوض پر از سکانس های روایتی مغز منفجر کنندس که تو هیچ بازی دیگه ای یافت نمیشه.

کلا مرحله Operation Black Flag انقلاب لول دیزاینه! حالا نمیخوام اسپویل کنم ولی IW خار و مادر نریتیو دیزاین و لول دیزاینه. از زمین شروع میکنی در نهایت یه پایگاه رو تو مریخ منفجر میکنی! بازی کن محاله بدت بیاد. من خیلی از سیستم آنلاین سر در نمیارم چون اصلا آنلاین باز نیستم اما کمپین IW پرفکته. یعقوب و تیلور همینو تو ND و با لول گرافیکی اونا میساختن الان یه IP جدید فوق پشم ریزون شده بود.
اتفاقاً بدم نمیاد بازیش کنم. زمانی که نمایش های گیم پلی بازی اومد هم یه پست در این زمینه زدم که چیز جالبی به نظر میرسه و باید برم سراغش، ولی دیگه یادم رفت و حسش هم پرید! :دی با این صحبت هایی که کردی واجب شد برم سراغش ببینم یعقوب (!) و دوستان چه کردن. :دی

• Like
Reactions: Cloud Strife
اتفاقاً بدم نمیاد بازیش کنم. زمانی که نمایش های گیم پلی بازی اومد هم یه پست در این زمینه زدم که چیز جالبی به نظر میرسه و باید برم سراغش، ولی دیگه یادم رفت و حسش هم پرید! :D با این صحبت هایی که کردی واجب شد برم سراغش ببینم یعقوب (!) و دوستان چه کردن. :D

خدایی AW هم بازی نکردی ؟ اون که خیلی خووب بود
خیلی هم تخیلی نبود ، بگیر لذتشو ببر :D

• Like
Reactions: Dinosaur
2.png
آقای Michael Condrey یکی از بنیانگذاران استودیوی Sledgehammer Games، در ماه آپریل 2016 توییتی را منتشر کرد که به نظر می رسید در حال کار بر روی نسخه جدیدی از عنوان Call of Duty بود. لازم به ذکر است که این توییت چند روز پیش پاک شده است.

الان دیگه تا 2-3 سال BF نمیاد اگه هم بیاد امیدوارم برگرده جنگ حال
سال دیگه هم COD با SW:BF2 میاد
در کل خوبه که COD از فضا کنده شد
ولی به شخصه بخوان با همون ENGINE قبلی بسازن اصلا جالب نمیشه ( آدم بره یه MOD گرافیکی COD2 رو گیر بیاره شرف داره)
فقط موندم مولتیش چه شکلی میشه
بعید بدونم اکتیویژن کاری کنه فقط برمیگردن جنگ جهانی

جنگ جهانی دوم از اون ستینگ هایی هست که هیچوقت تکراری نمیشه...
جنگ جهانی اول زیادی قدیمیه...

ماکان من یک اعتراف کنم....
خخخخ...

من خودم هیچ کودی رو این نسل بازی نکرده بودم...
یادمه اینقدر اینو هایپ کردی و ازش تعریف کردی قبل از اومدن و من خردیمش...
خخخخ..
البته خیلی خوب بود و حال داد ولی بسی کوتاه بود...
شخصیت اصلی و اون رباته هم عالی بودن...

^___^

• Like
Reactions: Cloud Strife
من خودم هیچ کودی رو این نسل بازی نکرده بودم...
یادمه اینقدر اینو هایپ کردی و ازش تعریف کردی قبل از اومدن و من خردیمش...
خخخخ..
البته خیلی خوب بود و حال داد ولی بسی کوتاه بود...

من شخصا FPS خیلی دوست دارم و تا جای ممکن سعی میکنم همه بازی هارو بزنم اما زیاد سمت CoD نمیرفتم. یعنی بعد CoD2 فقط MW هارو بازی کرده بودم، اونم دو شماره اول. IW رو هم در درجه اول بخاطر تیم سازنده و بعد تم سای فای طورش دوست داشتم بازی کنم. و خودم شخصا خیلی لذت بردم از تجربه بازی. از نظر من روایت و گیم پلیش پرفکت بود. گرافیکش هم درسته خیلی بالا نبود اما از طرف دیگه این رو هم باید در نظر گرفت که سکانس های اکشن فوق خفنی داشت که تو هیچ FPS دیگه ای شبیهش هم نیست. به نظرم IW امتیازهایی که گرفت اصلا حقش نبود و چوب حاشیه هایی که داشت رو خورد. یعنی اگه این جو منفی نسبت بهش نبود یا به عنوان یه IP جدید میدادنش بیرون امتیازهاش هم میرفت بالاتر.

من بعد از IW نشستم همه CoD هارو دارم بازی میکنم. یعنی هر FPS ای که جا مونده بود. IW با اختلاف از همشون بهتره.

حس میکنم امسال Activision میخواد با قرار دادن COD و Destiny جلوی SW Battlefront 2 قضیه‌ی پارسال رو تلافی کنه :D همونطور که میدونید پارسال EA با عرضه کردن Titanfall 2 و B1 تونست سهم خیلی بزرگی توی پایین آوردن فروش COD داشته باشه.
البته باید منتظر تاریخ عرضه‌ها باشیم ببینیم بازیا چقدر نزدیک بهم عرضه میشن ولی به نظرم Activision فرصت خیلی خوبی واسه تلافی کردن داره :D
خیلی منتظرم ببینم با این WWII چیکار میکنن و خوشحالم که بازه‌ی زمانی موردعلاقه‌ی من رو انتخاب کردن :D
COD:IW رو هم تازه گرفتم و دارم بازی می‌کنم و بخش کمپین واقعا تا اینجا خیلی خوب بوده و اگه تا پایان همینطوری بمونه بنظرم بهترین کمپین 3-4 سال اخیر رو توی CODها داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or