ناسکار جدید از Activision!!!

Marchmalow

کاربر سایت
nascar-11-publish-from-activision.jpg
بالاخره شرکت Activision با کمپانی بزرگ NASCAR بر سر ساخت عنوانی جدید از این مسابقات اتومبیل رانی توافق کردند و اکنیویژن اکنون لیسانس این مسابقات را نزد خود دارد!

طبق گفته سایت Gamasutra , اکتیویژن با شرکت الکترونیک آرتز و کمپانی ناسکار توافق کرده است و بازی NASCAR 11 را دی ماه سال ۹۰ به بازار عرضه می کند. طبق گفته ی این سایت , بازی را استودیوی Eutechnix می سازد که عناوینی مانند Ride to Hell و Pimp My Ride را در کارنامه دارد و از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۰ , بیش از ۲۰ بازی اتومبیل رانی را ساخته است!
هفته قبل هم مسئولان الکترونیک آرتز ورزشی از واگذاری سری NASCAR به شرکتی دیگر صحبت کرده بودند. به احتمال بسیار زیاد , در هفته های آتی اولین اطلاعات و تریلر ها از عنوان NASCAR 11 منتشر می شود.

منبع

• Like
Reactions: djwolf
بازيهاي نسكار معمولا طرفدار نداره چون نكته‌ي خاصي براي نمايش نداره.
اخه activision چه به بازي ريسينگ. حتما cpt.price هم رانندست:d
دقیقا . از زمان Psone یادمه این بازی هیچ نکته قوتی نداشت ! طرفداراشم توی ایران فکر نکنم بیشتر از 5 تا باشه :دی .

ناسکار + لب... نه!

ما که تو عمرمون لب به همه چی زدیم حتی **** (:d) ولی به ناسکار نزدیم!
نمیدونم چرا به نظرم خشک میاد و لذت نداره! عوضش اون پولی رو که خرجش میکنن بدن به ما که پول نداریم یه دونه استدیو بسازیم و اینجوری مجبور نباشیم از روی اینترنت هرکسی از توی خونش یه بازی بسازه و اپلود کنه و هم گروهی هاش استفاده کنن!!
امان از این پول هایی که خرج میشه! به جای اینکه کمک کنن ...، اصلاً ولش کن!
ببخشید یه مقدار به اعصابم مسلط نبودم!

منم از Nascar اصلآ خوشم نمیاد و به نظرم چیز مسخره ای هست ولی توی آمریکا طرفداران مخصوص خودش رو داره ! کلآ آمریکایی ها در زمینه ورزش اهل چیزهای خشن هستن :دی از راگبی و هاکی روی یخ که اونجا جزو پرطرفدارترین ورزشها هستن بگیرین تا همین Nascar که توی هر مسابقه چند تا ماشین له میشن و حتی چراغهای ماشینها به جای شیشه یه جور نقاشی هست تا وسط اون همه شلوغی باعث پنچری ماشینها نشه :دی

من Nascar thunder 2004 یا 2005شو تو ps1 بازی کردم و اساسی بهم حال داد . خصوصا آهنگاش خیلی باحال بودن!
باید بازی کنید بعضی ها ندیده میان میگم خوشمون نمیاد ! ولی خوب نظره دیگه و نظر همه محترم .
خلاصه من که باهاش خیلی حال کردم امیدوارم بیاد ببینم این چجوری از آب در میاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or