ناراحتی شرکت بزرگ id Software از نادرستی صنعت گیم .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

tim-willits.jpg

سازندگان بازی با سرمایه گزاریهای کلان و بسیار دست به ساخت بازیهایی میزنند که شاید ارزش و کیفیت مطلوب را ارائه ندهند . ایا هر سازنده که پول داشته باشد و عنوانی را ارائه کند و فروش کند حتما دلیل بر خوب بودن و با کیفیت بودن ان بازی است و ایا اینکه محبوبیت یک بازی دلیل بر خوب بودن ان است ؟! . این چیزی است که اقای Tim Willits از یکی از بزرگترین شرکتهای بازی سازی دنیا یعنی id Software به ان پاسخ میدهد وی که خود از این مسئله متعجب شده است در طی مصاحبه ای با MCV در این مورد چنین اذعان کرد :
عناوین بزرگ فقط بزرگتر و بزرگتر میشوند ولی دوامی بر انها نیست و فکر میکنم این مسئله بدتر هم بشود وی به خبرنگار MCV اذعان کرد : اشتباه نشود ، عناوین کمی هستند که خوب و عالی هستند ولی بقیه این عنوانها در حال تقلا زدن در این صنعت هستند .

شما به فروش بازی Call of Duty نگاه کنید و یک نگاه هم به فروش بازی Crysis بیندازید ، بازی Crysis یک بازی بسیار خوب میباشد و از نظر داشتن سرگرمی و خوب بودن اختلاف بسیار ناچیزی بین این دو است ولی اختلاف فروش این دو بازی میلیون ، میلیون فاصله است .
وی تمام این مشکلات و عوامل را سدی برای سختر و سختر شدن کار برای سازندگان و ناشران بازی میداند و می افزاید : صنعت بازی بسیار گران و استعداد و عناوین گرانتر شده اند و ساخت یک IP جدید و دست به قمار زدن در این صنعت بسیار ریسک پذیر میباشد ؛ اگر میخواهید در این صنعت قمار کنید باید حتما از موفقیت خود مطمئن باشید .

CVG

چه ربطی داشت هر چه بازی عامه پسند تر باشه فروشش هم زیادتره مثلا من یه نفر می شناسم فقط یه نوع بازی می کنه اونم cod است .هیچ بازی دیگه ای هم تو کتش نمیره .:d

نمیدونم چرا هر کی میخواد مشهور بشه به COD گیر میده :-/....نمیدونم اخه این بازی چی کار به اونا داره، یکی نیست بگه بابا این شما نیستی پول بازی ما رو میدی پول مال خودمون هست و هر بازی که دوست داشته باشیم میخریم و منم دوست دارم پول برای بازی بدم که مطئنم منو سرگرم میکنه که COD همیشه برای من جذاب بوده و حتی از نظر من Black ops تونست ثابت کنه دلیل این که COD به اینجا رسیده الکی نبوده و لیاقتش رو داشته

نمیدونم چرا هر کی میخواد مشهور بشه به COD گیر میده :-/....نمیدونم اخه این بازی چی کار به اونا داره، یکی نیست بگه بابا این شما نیستی پول بازی ما رو میدی پول مال خودمون هست و هر بازی که دوست داشته باشیم میخریم و منم دوست دارم پول برای بازی بدم که مطئنم منو سرگرم میکنه که COD همیشه برای من جذاب بوده و حتی از نظر من Black ops تونست ثابت کنه دلیل این که COD به اینجا رسیده الکی نبوده و لیاقتش رو داشته
داداش کلا نگرفتی چی شد!!!
این بنده خدا میگه که بازی های پرفروش دیگه ارزش گذشته رو ندارن،بازی های باارزش هم که فروششون کمه و برای سازنده صرف نمیکنه در نتیجه کمتر سازنده ای میره بازی درست و حسابی بسازه

حرف خیلی صحیحی زده. صنعت گیم بی رحمه.
خیلی از گیمرها با شک و تردید میرن سراغ IP های جدید. اما داین وسط IP های قدیمی جای خودشون رو سفت کردن و خیلی نگران نیستن. همین خودش بده، چون شرکت ها دیگه دست به ریسک نمیزنن و همین خودش هم میشه درجا زدن.

برخلاف نظره دوستان من معتقدم بازی ای که فروش بالایی داره مطمئننا کیفیت خوبی هم داره ولی این صحبتی که فروش دلیل بر کیفیت نیست یه چیزه دیگست.درسته بسیاری از بازی های شاهکار هستن که فروشه خوبی ندارن ولی همه میدونن که حقش خیلی بیشتر از اینها بوده.جمله ی بالایی از این لحاظ درسته ولی بازی های با فروش بالا هم مطمئننا کیفیته خوبی داشتن که اینقدر فروش کردند

عامل فروش بازی ایده جدید وخیلی جذاب هست ندای وطیفه فقط یک ایده ناب در گیم پلی داشت به همین دلیل فروشش از crysisبیشتر شده .فقط نوآوری میتونه کمک کنه

این موضوع همه جا هست! توی صنعت فیلم و موسیقی هم عناوین کم ارزشی که فقط هیجان بالاتر دارند از کارهای هنری که ممکنه خیلی هم روشون کار شده باشه فروش بیشتری دارند.

ولی همیشه یه هنری وجود داره که یه عده ای دارند که می تونند محصول شون رو (اعم از موسیقی، فیلم، یا بازی) هم از لحاظ فنی و هنری عالی نگه دارند و هم از لحاظ فروش و هیجان بالا. به نظر من همون Crysis اگر به فاصله کم از عرضه روی PC، با همون گیم پلی (و حالا گرافیک پایین تر) برای کنسول ها هم میومد فروش بسیار بالایی رو تجربه می کرد. ظاهرا Crytek به مایکروسافت پیشنهاد هم داده بوده که Crysis رو انحصاری 360 کنه که مایکرو قبول نکرده بوده، اگر بازی انحصاری 360 می شد علی رغم این که کیفیتش پایین میومد، ولی شاید فروش بسیار بالایی رو تجربه می کرد.

در مورد Call of Duty هم، کلا این سری جزو بازی های خیلی بزرگ و محبوب برای من نیست و همیشه یک سال بعد از عرضه هر کدوم از گیم هاش رو تموم می کردم، ولی به نظر من این سری گیم تونسته تعادل نسبتا قابل قبولی رو بین نکات فنی و هنری یه بازی کامپیوتری (گرافیک و سیستم صدایی متوسط به بالا، مولتی پلیر خوب، گیم پلی متوسط به بالا)، و ویژگی های مهم برای جذب یک گیمر Casual (سادگی بازی و کنترل هاش، داستان قوی، جو و اتمسفر جنگ و ...) برقرار کنه و فروش بالاش به همین دلیله.

این صنعت کلا همه چیز توش گرونه ! به نظر من یکی از بهترین راه کارا ، پایین اوردن قیمت محصولاتشونه.
حالا اینا به کنار ، من نمیدونم چطور نسخه فیزیک بازی ها با نسخه دیجیتالیشون موقع عرضه هم قیمته ! اصا جُکه ! نسخه دیجیتالی مثلا رو استیم نه قابلیت تعویض داره نه میشه آرشیوش کرد فقط خوابیده تو اکانتت ! اگه حداقل نسخه دیجیتالیشون به نسبت قابل توجهی قیمتش کمتر باشه عالیه !

چه ربطی داشت هر چه بازی عامه پسند تر باشه فروشش هم زیادتره مثلا من یه نفر می شناسم فقط یه نوع بازی می کنه اونم cod است .هیچ بازی دیگه ای هم تو کتش نمیره .:d
خب بحث تاپیک سر همین بازی های عامع پسند هست که میزنن کاسه کوزه بازی های هاردکور و اون دسته از بازی هایی که توش خلاقیت و نوآوری به کار رفته میشکونن ! عامه پسند : نوب (آماتور) پسند :d ! به جون تو !
تمام حرفاش تأیید می‌شه
بازم تایید میشه ؟
نوب : تازه کار ! اصلا هادکور به گوشش نخورده ! :d ! کلا کلمه ی بدی هم نیست ! آماتور بگیم بهتره !

---------- نوشته در 06:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:40 PM ارسال شده بود ----------

کاملا حرف درستی زده بازیهایی مثل آلن ویک یا هوی رین حتی L.A باید بیشتر از اینا فروش میکردن...
دقیقا ! بازی های مثل Call Of Duty عامل بدبختی بقیه هستند ! :d

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

این صنعت کلا همه چیز توش گرونه ! به نظر من یکی از بهترین راه کارا ، پایین اوردن قیمت محصولاتشونه.
داداش تو خارج خیلی هم ارزونه ! چونکه اون ها جیب ملتو میسنجن بعد قیمت میزارن ! مثلا بلک آپس استیم 59.99 دلار ! خب انگیلیسی ها و آمریکایی ها این براشون چیزی نیست ! ولی مثلا روسه ای ها نمیوتنن همچین هزینه ای رو بپردازن ! میان به اونا میدن 19.99 ! همین سی دی کی که شما میخری از سایت ها همینه ! ولی چومکه ایان تحریمه و کسی بهش اهمیت نمیده نمیان واسش کاری کنن ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or