ناراحتی بازیکن ها از ایرادات نسخه pc بازی Ghost Recon: Future Soldier

hosein me

کاربر سایت
ghostrecon8.jpg

درود
خوب همانطور که می دانید نسخه pc باز ی Ghost Recon: Future Soldier دیروز منتشر شد.
تعدای از بازیکنانی که نسخه pcاین باز ی را تهیه کرده اند گزارش دادند که Mouse ان ها در بعضی مواقع کار نمی کند و همچنین نمی تونند از WASD در حال حرکت استفاده کنند
علاو بر این در فروم اصلی یوبی بسیار ی از کاربران از مشکلات دیگری نظیر افت فریم و رزولیشن در بازی ابراز گلایه کرده اند
البته ظاهرا تیم سازنده در حال بررسی و حل این مشکل هست

منبع
[h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h]

بازیش برای PC خیلی باقالیه، با DX11 بازی میکنی، بعد مدلینگ نسل قبلی، طراحی محیط که برای بازی های ps2 استفاده میشده، استفاده کردن.
نمیدونم دقیقن انتظار داشتن چه طوری این بازی یکی از بهترین ها بشه، روی PC با aa روشن هم مشکل داره دندونه ها . . .
فقط کیفیت تکسچر ها که بالاس حس میکنی یه چیز های خوبی شاهد هسی.
گیم پلی بازی ولی خوبه :دی.

حالمو بهم زد
یه بز تو این دو ماه تاخیر میتونست خیلی از مشکلاتو برطرف کنه
طراحی چهره ها در حد بازی های 500 سال قبل از میلاد مسیحه
دیگه خودتون هم تکسچر ها رو میدونید
حیف این گیم پلی

نتیجه تاخیر بازی برای بهبود این بود...؟!

خسته نباشن واقعا!!!
اول بازی رو کنسل کردن بعد گفتن میاد حالا که اومده اینجوری!!!:|

اتفاقا همه مشکل دارن

رفیق من بالای 2 ملیون هزینه سیستمش کرده میگه حول وحوش 50 تا 60،قیافش شبیه poker face شده بود خودم که فریم نمیگیرم اصلا:d

اول یه فکری به حال فریم افتضاحش بکنن که از واجبات

تا بوده همین بوده.
2-3 سالی هست پورت های ubi رو pc مضخرف بوده.
بدترینش هم Assassin's Creed 2 بوده.

همیشه بازی های یوبی سافت رو PC اعصاب بازیکنا رو خورد می کنن.

چرا؟

یوبی از کی تا حالا تونسته رو pc کار درست انجام بده که بار دوم باشه اصلا روی pc بازی بدون مشکل دارن ؟:d​

بازیش برای PC خیلی باقالیه، با DX11 بازی میکنی، بعد مدلینگ نسل قبلی، طراحی محیط که برای بازی های ps2 استفاده میشده، استفاده کردن.
نمیدونم دقیقن انتظار داشتن چه طوری این بازی یکی از بهترین ها بشه، روی PC با aa روشن هم مشکل داره دندونه ها . . .
فقط کیفیت تکسچر ها که بالاس حس میکنی یه چیز های خوبی شاهد هسی.
گیم پلی بازی ولی خوبه :biggrin1:.

چرا نداره دیگه داوود جان!
همین اسم یوبی سافت کافیه تا سیل فحش روانه بشه!
این شماره شدیدا افت فریم داره و بیشتر بچه ها نمیتونن بیشتر از 30 فریم بگیرن از بازی

حالمو بهم زد
یه بز تو این دو ماه تاخیر میتونست خیلی از مشکلاتو برطرف کنه
طراحی چهره ها در حد بازی های 500 سال قبل از میلاد مسیحه
دیگه خودتون هم تکسچر ها رو میدونید
حیف این گیم پلی

بیخیال مومن، نسخه ی کنسولی که به لعنت خدا هم نمیارزه

اشتباه میکنی مومن بعضی بازیها مثل mw3 رو کنسول بهتر اجرا میشن.البته نسخه pc فکر کنم پچش اومد که 60 فریم اجرا بشه.

چون شرکتها روی نسخه کنسولی بیشتر کار میکنن و اهمیت به نسخه pc نمیدن این اتفاقها می افته.

اشتباه میکنی مومن بعضی بازیها مثل mw3 رو کنسول بهتر اجرا میشن.البته نسخه pc فکر کنم پچش اومد که 60 فریم اجرا بشه.

چون شرکتها روی نسخه کنسولی بیشتر کار میکنن و اهمیت به نسخه pc نمیدن این اتفاقها می افته.
والا الان من دارم بازی میکنم، نسخه ی PC به مراتب از لحاظ گرافیکی بهتر از نسخه ی کنسول هست، یعنی عملن بازی از لحاظ گرافیکی تو باقالیه ولی با یه سری افکت DX11 که دادن رو بازی روی PC قابل تحمل میشه :دی.
بعد من تا الان که نه افت فریم داشتم نه مشکلی برای حرکت نکردن

با این اوضاع نسخه پی سی :|
من نسخه ی بلک باکس رو گرفتم مشکلی نداشت :دی. چه اوضاع بدی؟ برای بعضیا اینطوریه! افت فریم که برای من نداشته خداروشکر . . .

پ.ن : ولی نسخه ی قبلی بازی روی کنسول ها بهترین گرافیک رو در زمان خودش داشت، نمیدونم چرا این نسخه اینقدر وضعیت گرافیکیش فاجعه اس! یعنی روی PC تکسچر ها به خصوص گل و گیاه در حد نابودن. طراحی چهره ها هم خیلی بده.

والله ما این همه رفتیم جلو هنوز مشکلی ندیدم ! برای بازی کردن بازیهای یوبی نیت پاک میخواد ! :d
ای خدای بزرگ که نظاره گر بر همه اعمال ما هستی، به من بگو این صابر چه خوبی از این ubi نکبت دیده که عین پسرش دوستش داره؟ :|
پورت های مضخرفش رو دیده یا تاخیرهای طولانیش؟ فقط همین 1 جواب رو به من تا آرامش پیدا کنم. :|

من نسخه ی بلک باکس رو گرفتم مشکلی نداشت :دی. چه اوضاع بدی؟ برای بعضیا اینطوریه! افت فریم که برای من نداشته خداروشکر . . .

پ.ن : ولی نسخه ی قبلی بازی روی کنسول ها بهترین گرافیک رو در زمان خودش داشت، نمیدونم چرا این نسخه اینقدر وضعیت گرافیکیش فاجعه اس! یعنی روی PC تکسچر ها به خصوص گل و گیاه در حد نابودن. طراحی چهره ها هم خیلی بده.

من هم مثل شما
هیچ افت فریمی ندارم
فقط یه پتک گذاشتم کنارم تا هروقت چهره ghost lead رو میبینم یدونه بکوبم تو کلم
چهره های گروه مثل اینه که همه رو از توان بخشی جمع کردن اوردن
کلا اوضاعیه:d

آخرین ویرایش:
دوستان درست میگن برای منم هم بازی خیلی مشکل خاصی نداشت ولی خوب البته در تنظیمات گرافیکی خیلی بالا بود که دیگه بازی از بتلفیلد 3 هم سختتر اجرا میشد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or