ناتی داگ: Uncharted 3: Drake’s Deception اخرین قسمت سری بود

• Thread starter Thread starter RUVIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RUVIK

کاربر سایت
g9gs_uncharted4-650x366.jpg

درود

هر چند تا چند ماه دیگر عنوان مورد انتظار انچارتد 4 برای کنسول ps4 عرضه خواهد شد اما تانی داگ به تازگی اعلام کرده است که قسمت سوم ، قسمت اخر بازی بوده است. اما بعد از ان تفکرشان راجع به سری تغییر میکند و ساخت قسمت چهارم را شروع میکنند.

در مصاحبه ای که اقایان Druckmann و Josh Scherr با مجله رسمی پلی استیشن در رابطه با انچارتد 4 داشتند اشاره کردند که قسمت چهارم اخرین ماجراجویی نیتن دریک است و پایان دادن به این مجموعه ی حماسی بسیار چالش برانگیز است.

همچنین اقای نیل دراکمن اشاره کرد که این اتفاق ، پایان یک دوران برای ناتی داگ ، به عنوان یک استودیو است.

اقای Josh Scherr نویسنده ی بازی انچارتد 4 هم با اشاره به اینکه این قسمت به بسیاری از سوالات در رابطه با گذشته نیتن دریک پاسخ خواهد داد گفت:

استودیو قطعا داستان نیتن دریک را تمام میکند ولی به هر حال این برای من کمی غم انگیز است!

منبع

آخرین ویرایش:
ND رو با کی مقایسه میکنی آخه! ND همیشه توی اوج بود و هست. هیچ وقت هم کم رنگ نمیشه.
ناتی داگ هم سالی یـ انچارتد میداد بیرون الان رفته بود ور دست یوبی ! کلا انتخاب با خودته کیفیت یا فروش بیشتر ؟ چیزی که راکستار , ناتی داگ , بتزدا و ... رو از این شیردوشیا متمایز میکنه دقیقا همینه :bighug:

آخرین ویرایش:
همه دوست دارن ایپی جدید ببینن اما واقعا فکر میکنید ایپی جدید ساختن به همین راحتیه؟ سونی اومده اونهمه خرج بازاریابی و تبلیغ و ساخت و در کل جا انداختن یه بازی به اسم TLOU کرده و بازی اونهمه موفق شده و یه فن بیس عالی براش شکل گرفته و کاملا همه چی برا یه ادامه ی عالی مهیاست واقعا چرا باید ادامش ندن؟ بلاخره گیمینگ یه تجارته و همونجور که بنا به گفته ی خودشون یجورایی مجبور شدن انچ 4 بسازن قطعا حتی اگه خودشونم نخوان باید تلو 2 رو بسازن چون سونی و کلا هیچ ناشره دیگه ای همچین فرصتیو از دست نمیده و یه ایپی به اون خفنیرو به حال خودش ول نمیکنه تا خاک بخوره

TLOU پتانسیل زیادی برای ادامه داره و مطمئنا هم این اتفاق خواهد افتاد اما به احتمال زیاد شخصیتها دیگه جول و الی نیستن.
هر چند شخصیتهای جدید میتونن در اواسط یا پایان قسمت دوم به داستان جول و الی هم وصل بشن :) و یا حتی در نسخه سوم شخصیتهای دو نسخه با هم قاطی بشنو ربطشونو اونجا متوجه بشیم... خلاصه پتانسیلش خیلی بالاست و فقط میمونه که خودشون چه خط داستانی ای رو انتخاب کنن... منکه اصلا نگران ِ ادامه دادنش نیستم و بیصبرانه هم منتظرم :bighug:

بنظرم هیچ نیازی نیست داستانی مثل داستان نیتن تموم بشه چون بالاخره هر چند سال میتونن یه ماجراجویی جدید براش تو یه نقطه از این جهان پیدا کنن ولی نمیدونم چه اصراری دارن که حتما تمومش کن این شخصیت دوست داشتنیو ولی در عوض بازی مثل tlou اگر هم دنباله ای براش بسازن محکوم به این هست که یه سرانجامی داشته باشه آخرش.
ولی با اینکه این همه به ناتی ایمان دارم ولی بازم میترسم از روزی که نتونه در حد انتظار ظاهر بشه چون مشخصه خیلی علاقه مند به آیپی های جدید هستن و این ریسک کارو زیاد میکنه و بنظرم یکی از دلایل جمع کردن داستان نیتن این هست که دستشون برای ساخت توی هر زمینه ای بیشتر باز بشه.

با اینکه خیلی از تلو و انچارتد لذت بردم و به عالی بودن شماره 4 هم هیچ شکی ندارم ولی دوست دارم یه ای پی جدید از ناتی ببینم که حال و هوای متفاوت داشته باشه یه بازی با المان های ار پی جی.
برام جالبه که ببینم تو اون سبک تا چه حد میتونن موفق باشن.

آخرین ویرایش:
مثلاً چه اتفاقی بیوفته؟ واکسن درست کنن بعد نشون بده که مردم اومدن صف بستن واسه تزریق واکسن بعد دوربین بچرخه بیاد آسمون آبی رو نشون بده؟؟؟
داستان TLOU درمورد این دو نفر بوده و تو اون دنیا اتفاق میوفتاده. قرار نیست همیشه یه قهرمان پیدا بشه که دنیارو نجات بده!

دقیقا این باعث شد که ما با جوئل به اندازه پدر خودم بتونم ارتباط باهاش برقرار کنم....به اندازه اسنیک و گرالت برای من سطحش رفت بالا، بخاطر اینکه اوج انسانیتش رو با خودخواهی تمام نشون داد، دنیا رو فدای عزیزترین کسش کرد....(این به نظر بالاترین لول انسانیت هستش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or