ناتی داگ: Uncharted 3: Drake’s Deception اخرین قسمت سری بود

• Thread starter Thread starter RUVIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

RUVIK

کاربر سایت
g9gs_uncharted4-650x366.jpg

درود

هر چند تا چند ماه دیگر عنوان مورد انتظار انچارتد 4 برای کنسول ps4 عرضه خواهد شد اما تانی داگ به تازگی اعلام کرده است که قسمت سوم ، قسمت اخر بازی بوده است. اما بعد از ان تفکرشان راجع به سری تغییر میکند و ساخت قسمت چهارم را شروع میکنند.

در مصاحبه ای که اقایان Druckmann و Josh Scherr با مجله رسمی پلی استیشن در رابطه با انچارتد 4 داشتند اشاره کردند که قسمت چهارم اخرین ماجراجویی نیتن دریک است و پایان دادن به این مجموعه ی حماسی بسیار چالش برانگیز است.

همچنین اقای نیل دراکمن اشاره کرد که این اتفاق ، پایان یک دوران برای ناتی داگ ، به عنوان یک استودیو است.

اقای Josh Scherr نویسنده ی بازی انچارتد 4 هم با اشاره به اینکه این قسمت به بسیاری از سوالات در رابطه با گذشته نیتن دریک پاسخ خواهد داد گفت:

استودیو قطعا داستان نیتن دریک را تمام میکند ولی به هر حال این برای من کمی غم انگیز است!

منبع

آخرین ویرایش:
خدارو شکر.....بسه دیگه.....تنها چیز خاصی که واقعا باعث میشد ناتی داگ متمایز بشه از بقیه این بود که هر نسل یه تجربه جدید در اختیار ما میگذاشت، نسل پیش 2تا شدن اینا.....حالا فعلا که دو سال از نسل گذشته تازه قراره قسمت چهارم یه سری قدیمی رو ببینیم و اگر شایعات و اینا درست باشن....بعدش قسمت دوم یه تجربه قبلی تر.....امیدوارم سر عقل بیان و یه آی پی جدید و بکر معرفی کنن که عاشقش بشیم.....

- - -ویرایش - - -

:-/

این معنیش همونیه که من فکر میکنم ؟؟؟؟

معنیش اینه که آی پی که از اول نسل پیش باهاش سر و کار داشتن رو دارن میگذارن کنار و move on می کنند به سمت یه چیز جدید.

خدارو شکر.....بسه دیگه.....تنها چیز خاصی که واقعا باعث میشد ناتی داگ متمایز بشه از بقیه این بود که هر نسل یه تجربه جدید در اختیار ما میگذاشت، نسل پیش 2تا شدن اینا.....حالا فعلا که دو سال از نسل گذشته تازه قراره قسمت چهارم یه سری قدیمی رو ببینیم و اگر شایعات و اینا درست باشن....بعدش قسمت دوم یه تجربه قبلی تر.....امیدوارم سر عقل بیان و یه آی پی جدید و بکر معرفی کنن که عاشقش بشیم.....

- - -ویرایش - - -

معنیش اینه که آی پی که از اول نسل پیش باهاش سر و کار داشتن رو دارن میگذارن کنار و move on می کنند به سمت یه چیز جدید.

تیم دومشون فکر کنم روی new ip کار میکنن .مطمنا tlou 2 رو نیل و بروس میسازن

تیم دومشون فکر کنم روی new ip کار میکنن .مطمنا tlou 2 رو نیل و بروس میسازن

امیدوارم نکنن این کارو......یه دونه بس بود، داستان تموم شد....کش دادنش بی فایده است....هیچوقت اون تجربه دوباره نمیتونه تکرار بشه، چون المان اصلی که داستان باعث میشد ما عاشقش بشیم دیگه الان وجود نداره....قسمت دوم نمی تونه روی چیزی که قسمت اول تمرکز کرد، تمرکز کنه و اگر اون المان رو ازش حذف کنیم، داستان بازی خیلی عادی تر میشه.

وقتی این مدلی میان میگن اونم نزدیک به عرضه نسخه چهارمش!
یعنی ب احتمال کم شاید نسخه بعدی هم درکار باشه;)
تو مو بینیو من پیچش مو

قسمت سومش كه هيچ شباهتى به پايان يك داستان نداشت! واقعا اگه اين ها قراره به اين شكل بازى رو به پايان برسونن بشخصه خود من خيلى نااميد ميشم. بعد از سه نسخه و اين همه سال من دوست دارم خيلى بيشتر راجب به شخصيت ها بدونم قبل از اينكه ديگه نتونم هيچ كدومشون رو ببينم.

امیدوارم نکنن این کارو......یه دونه بس بود، داستان تموم شد....کش دادنش بی فایده است....هیچوقت اون تجربه دوباره نمیتونه تکرار بشه، چون المان اصلی که داستان باعث میشد ما عاشقش بشیم دیگه الان وجود نداره....قسمت دوم نمی تونه روی چیزی که قسمت اول تمرکز کرد، تمرکز کنه و اگر اون المان رو ازش حذف کنیم، داستان بازی خیلی عادی تر میشه.

فکر کنم Uncharted 2 رو یادت رفته 8-|
#دلواپسان

اتفاقا به نظرم داستان تو thou نیمه تموم مونده و واقعا جا واسه اومدن نسخه ۲ هست.شما ببینید اخر داستان معلوم نشد سر مردم و اون افراد الوده چی اومد و ایا واکسنش ساخته شد؟

یا اینکه الی بالاخره دروغ جوعل رو میفهمه در مورد ساخت واکسن در اخر بازی و عکس العمل الی به این دروغ چی می تونه باشه.

به جرئت میشه گفت کمتر کمپانی هست (در واقع نیس ) بازی به این محبوبیت و با این پتانسیل اونم تو اوجش نسخه ۴ کلا تموم کنن بره .. من شرط میبندم تا عمر داریم یوبی ac رو با جان و دل میسازه ..

تصور یک Tlou نسل هشتمی تو مایه های گرافیکی که از آنچارتد ۴ دیدیم هم برای من خیلی خیلی جالبه
البته مطمینا همه چیز Tlou 2 به گرافیک بالاتر منتهی نخواهد شد و حتی میتونن یه گیم پلی غنی تر در کنار موشن کپچر فک برانداز هم تن هرکی رو میلرزونه

خیلی جالبه...
تلو 2 هنوز معرفی نشده داستان و پلاتش مشخص نشده دوستان مخالفت میکنن و ای پی جدید میخوان بنظرم بهتره صبر کنیم ببینیم خود ND چه تصمیمی میگیره....
خودشون بهتر میدونن روی چی کار کنن بهتره...
یه ای پی موفق ساختن که تو نسخه اول کل جوایز رو درو کرده و کلی فروش داشته بعد ادامش ندن برن سر ای پی جدید
#Bazicenter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or