ناتی داگ: The Last of Us برای PS4 پورت نخواهد شد

19Rodar

کاربر سایت
93273975028273947891.jpg

عنوان بی نظیر The Last of Us بر روی PS4 پورت نخواهد شد و این خبر اخیرا از سوی "ناتی داگ" اعلام شد.

قطعا و بدون شک عنوان TLOU ناتی داگ یکی از بهترین بازی های نسل بود.عنوانی که بدون شک پرچم سونی را در اواخر این نسل برافراشته کرد و نام سازنده این بازی را بر سر زبان ها انداخت و انتظارات را برای بازی های انحصاری سونی بر روی کنسول جدیدش PS4 بیشتر از پیش کرد.در طی درخواستی که بعضی از بازی بازان از ناتی داگ برای عرضه این بازی بر روی PS4 داشتند دیروز با این پیام مستقیم از " ناتی داگ" مواجه شدند:

ما هیچ برنامه ای برای پورت این بازی روی PS4 نداریم

این در حالی است که قبلا " ناتی داگ " در مصاحبه اختصاصی که با یورو گیمر داشت اعلام کرده بود در حال کار کردن بر روی TLOU هستند تا بافت های بازی را بهتر کنند.همین حرف باعث شده بود حدس و گمانی زده شود که شاید قرار است نسخه بهبود یافته این بازی بر روی کنسول نسل بعد سونی پورت شود.با این حال خبری که ناتی داگ اعلام کرد باعث شد خیلی ها که این عنوان بزرگ را بر روی PS3 بازی نکرده اند و با توجه به عرضه PS4 قصد خرید PS3 ندارند کماکان در حسرت این بازی بمانند!

eurogamer

آخرین ویرایش:
هر دو تیم Naughty Dog ثابت کردن میتونن از کنسول بهترن استفاده ی ممکن رو ببرن. Uncharted 3 و The Last of us. خیلی عالی میشه اگه این دو تیم هر کدوم مشغول ساخت یک بازی مستقل از تیم دیگه، برای PS4 باشن.

خب انتظار هم نداشتیم بیاد ولی به هر حال بعد گذشت 3-4 سال باید منتظر عناوین نسل فعلی هم باشیم که با بهبودی کیفیت برا PS4 میان!
مثلا بسته های زیر :
کالکشن سری آنچارتد!
کالکشن خدای جنگ 3 و معراج!
کالکشن لیتل بیگ پلنت 1و2 و لیتل بیگ پلنت کارتینگ!
کالکشن کیلزون 2و3
کالکشن موتور استورم ها!
کالکشن سری مقاومت
یا کالکشنی از بازی های ویتا برای پلی 4 مثل کالکشن گراویتی راش و کیلزون : مزدور و آنچارتد گلدن ابیس و.....
و .... و... و.....
چه شود :d

خب انتظار هم نداشتیم بیاد ولی به هر حال بعد گذشت 3-4 سال باید منتظر عناوین نسل فعلی هم باشیم که با بهبودی کیفیت برا PS4 میان!
مثلا بسته های زیر :
کالکشن سری آنچارتد!
کالکشن کیلزون 2و3
کالکشن موتور استورم ها!
کالکشن سری مقاومت
یا کالکشنی از بازی های ویتا برای پلی 4 مثل کالکشن گراویتی راش و کیلزون : مزدور و آنچارتد گلدن ابیس و.....
و .... و... و.....

من انتظار عرضه کالکشن Ratchet & Clank های کنسول PS3 رو دارم و همینطور کیلزون کالکشن و البته آنچارتد کالکشن با رزولوشن ارتقا یافته 1080p . :دی
GOW Collection و MGS Collection قبلا ریلیس شدن .

مثلا بسته های زیر :

کالکشن کیلزون 2و3
کالکشن موتور استورم ها!
کالکشن سری مقاومت
و .... و... و.....

کالکشن سری آنچارتد!

اینو من بدجور میخوام:x

مثلا بسته های زیر :
کالکشن سری آنچارتد!
کالکشن کیلزون 2و3
کالکشن موتور استورم ها!
کالکشن سری مقاومت
و .... و... و.....

وقتی Gaikai هست دیگه نیازی به عرضه Collection و HD Remaster نیست.

من بخاطر این بازی ps3 خریدم واقعا باهاش زندگی کردم اصلا یه چیزی بود !! بعد رزیدنت اویل 4 با هیچ بازی ای اینقد حال نکرده بودم !
امیدوارم تو این سبک بازی بیشتر بیاد و با همین کیفیت ... به نظر من این قسمت ادامه داره صد در صد ! ایشالا رو PS4 b-)
قطعا و بدون شک عنوان TLOU ناتی داگ بهترین بازی نسل بود
الان فکر نمیکنید مثلا بازی gta v و red dead رو زیر سوال بردین؟
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ! :>

آخرین ویرایش:
خب همونطور که دوستان محترم عرض کردن عنوانی نبوده که ما بخواییم منتظرش باشیم....ایشالا قسمت دوم و باهم در این کنسول قدرتمند تجربه خواهیم کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or