ناتی داگ مشغول کار بر روی یک عنوان دیگر که در مراحل اولیه پیش تولید قرار دارد، هستند

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
58176217317999713254.jpg

همه ما مطلع هستیم که استودیوی ناتی داگ مشغول کار بر روی پروژه Uncharted است. اما همچنین آنها طی جدیدترین مصاحبه ای که با GI داشته اند، به این نکته اشاره کرده اند که در حال کار بر روی یک پروژه بسیار بزرگ دیگر مشغول بکار هستند.
Evan Wells موسس استودیوی ناتی داگ طی جدیدترین مصاحبه ای که با Game Informer داشته، در این رابطه می گوید:
"خُب ما قبلا هم به این قضیه اشاره کرده بودیم که غیر از عنوان Uncharted مشغول کار بر روی پروژه دیگری نیز هستیم. اما حتما باید بگویم این پروژه ای که مشغول کار بر روی آن هستیم، در مراحل اولیه پیش تولید قرار دارد.
او ادامه داد و گفت:
باید بگویم که ما تیم قابل ملاحظه ای را در اختیار داریم که استعدادها و ایده های خارق العاده ای دارند. چیزهایی هست که شاید هرکس از شنیدن آن خیلی خیلی هیجان زده و خوشحال شود.
اما متاسفانه باید بگویم که برای وارد جزئیات شدن، و یا صحبت کردن در این رابطه خیلی خیلی زود است."
[source]

دوستان بهتره واقع بین باشید و خوش خیالی نکنید..تو خبر گفته شده

یک پروژه بسیار بزرگ

پروژه بسیار بزرگ نمی تونه کراش باشه..شاید کراش معرفی بشه ولی این چیزی که اینجا صحبتش هست بیشتر به یک ای پی جدید میخوره تا معرفی کراش...البته میتونه tlou2 هم باشه ولی من حدس میزنم یک ای پی جدید و بسیار قوی در حد نام و اوازه ناتی داگ باشه.

پروژه
بسیار بزرگ نمی تونه کراش باشه
این حرف رو نشنیده میگیرم:d
مطمئنا گیمرها اونقدر با این بازی خاطره دارن که شاهکاری مثل Tlou حتی یک دهم کراش محبوبیت نداره و مطمئن باش سبک و نوآوری که کراشهای PS1 تو زمان خودشون داشتن هیچوقت تو بازی دیگه ای تکرار نمیشه!

احتمال اینکه پروژه بزرگشون Crash باشه هست ولی امیدوارم که نباشه، Crash نمی خوام من! با اینکه زمان خودش عاشق بازی بودم....کرش الان برای من حکم ماریو و سونیک میده، اونقدر به نظرم مهم نیستن که استدیو پتانسیل داری مثل Naughty Dog رو مشغول خودش بکنه....بد نیست یه بازی FUn هم داشته باشه این پلتفرم ولی به نظر من کرش ساختن هدر دادن استعداد ها و خلاقیت های Naughty Dog هستش.....Next Gen Crash باید توسط یه استدیو دیگه ساخته بشه، مثل Media Molecule یا نمی دونم یکی دیگه:d

این حرف رو نشنیده میگیرم:d
مطمئنا گیمرها اونقدر با این بازی خاطره دارن که شاهکاری مثل Tlou حتی یک دهم کراش محبوبیت نداره و مطمئن باش سبک و نوآوری که کراشهای PS1 تو زمان خودشون داشتن هیچوقت تو بازی دیگه ای تکرار نمیشه!

آخه من با همون نوآوری عاشق CRASH شدم ! الان نمیدونم اگه کرش بخوان بدن خاطراتو بهم میزنه یا نه ! چون تکرار اون نوآوری ها و.... غیرقابل باوره !

احتمال اینکه پروژه بزرگشون Crash باشه هست ولی امیدوارم که نباشه، Crash نمی خوام من! با اینکه زمان خودش عاشق بازی بودم....کرش الان برای من حکم ماریو و سونیک میده، اونقدر به نظرم مهم نیستن که استدیو پتانسیل داری مثل Naughty Dog رو مشغول خودش بکنه....بد نیست یه بازی FUn هم داشته باشه این پلتفرم ولی به نظر من کرش ساختن هدر دادن استعداد ها و خلاقیت های Naughty Dog هستش.....Next Gen Crash باید توسط یه استدیو دیگه ساخته بشه، مثل Media Molecule یا نمی دونم یکی دیگه:d

اتفاقا اشتباهت همینجاست! CRASH ـی که Naughty Dog نسازه CRASH نیست!
CRASH بازی شدیدا بزرگیه و حتی میشه گفت Naughty Dog ـم ممکنه از پس انتظار فن هاش برنیاد، کار بزرگیه که کلی ایده جدید بتونی بپاشی توو بازی که مثل کرشای قدیم تکراری نباشه ، فن ها هم راضی باشن.
به هر حال از نظر من اگه CRASH ـی در کار باشه باید به دست ND باشه و بس

ببینم تنها کسی که از این پستای Crash Crash بدش میاد و دلش نمیخواد Crash باشه منم؟ :d (خونم حلال شد)

من خودم برا Crash پول نمیدم اونم 60 دلار :|

این یا به خاطر اینه که CRASH های زمان PS1 ـو تجربه نکردی یا درکشون نکردی، اگه نه الان 100 دلارم پاش میدادی:d

این یا به خاطر اینه که CRASH های زمان PS1 ـو تجربه نکردی یا درکشون نکردی، اگه نه الان 100 دلارم پاش میدادی

بازی کردم زمان PS1 قک کنم بیشترین وقتمو سر این سری گذاشتم اما کلا فقط میخواستم بگم یکم تکراری شده دیگه کرش کرش گفتن تو همه تاپیکا :d

ناتی داگ بیاد قایتینگ درست کنه :d حال میده

وقتی میگه IP بزرگ احتمالا منظورش یه بازی جدیده اگه کرش بود میگفت فرنچایز بزرگ:d
در مجموع من حس میکنم اگه دوباره بخوان کرش رو زنده کنن احتمالا باید کار MM باشه. شایعات زیادی هست که MM تو E3 یه نمایشی داره.

Let's hope so

احتمال اینکه پروژه بزرگشون Crash باشه هست ولی امیدوارم که نباشه، Crash نمی خوام من! با اینکه زمان خودش عاشق بازی بودم....کرش الان برای من حکم ماریو و سونیک میده، اونقدر به نظرم مهم نیستن که استدیو پتانسیل داری مثل Naughty Dog رو مشغول خودش بکنه....بد نیست یه بازی FUn هم داشته باشه این پلتفرم ولی به نظر من کرش ساختن هدر دادن استعداد ها و خلاقیت های Naughty Dog هستش.....Next Gen Crash باید توسط یه استدیو دیگه ساخته بشه، مثل Media Molecule یا نمی دونم یکی دیگه

نه، نه، نه، نه!

نه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or