نابودي ويروس ها و برنامه هاي ناخواسته

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
ای بابا...ببین روزگار با ما چیکار میکنه...خودمونم در عرض یکی دو روز گرفتار شدیم...
آقا همین Bitdefender که انقد تبلیغشو میکنین باعث دردسر شد(البته تقصیر خودمم هست)این برنامه رو نصب کردم اما خوب نسخه ی Trial بود دیگه...خوب ما ایرانی ها هم معمولا کم نمیاریم.رفتم سراغ کرک که متاسفانه خود فایلش Spyware داشت.اما حالا برنامه که کرک نشد هیچ ، Spyware هم گرفتم که با همین Bit defender کامپیوترمو اسکن کردم ، اما چیزی پیدا نکرد.البته این Spyware منو اذیت نمیکنه چون کار خاصی نمی کنه ولی خوب نبودنش خیلی بهتر از بودنشه.
خلاصه دوستان...

!!!!! HELP !!!!!
خب من که گفتم چیا خوب هستن و تست هم شده اون دو تا برنامه ای که من گفتم سالها باهاشون کار کردم مشکلی هم نداشتن البته McAfee که دیگه آپدیت هاش تو ایران نیست ولیSymantec Antivirus خیلی خوبه بهت پیشنهاد میکنم حتما اون بریز
من دو تا برنامه برای Spy پیشنهاد میکنم
Spy Sweeper
SpySheriff این یکی رو خوده مایرکروسافت مه من پیشنهاد کرد وقتی کهSpy گرفته بودم که خیلی خوب بود و خیلی زودSpy رو پاک کرد از خوده سایت مایرکروسافت هم دانش کردم
البته این برنامه رو از سایت خودش هم میتونی دان کنی
spysheriff Download

Crack
اگر هم مخیای درباره برنامه چیزی بدونی برو تو سایت خودش

spysheriff

البته اون اولی هم که گفتم خیلی عالی است دیگه میل با خودت است که کودومشون رو بگیری

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
ای بابا...ببین روزگار با ما چیکار میکنه...خودمونم در عرض یکی دو روز گرفتار شدیم...
آقا همین Bitdefender که انقد تبلیغشو میکنین باعث دردسر شد(البته تقصیر خودمم هست)این برنامه رو نصب کردم اما خوب نسخه ی Trial بود دیگه...خوب ما ایرانی ها هم معمولا کم نمیاریم.رفتم سراغ کرک که متاسفانه خود فایلش Spyware داشت.اما حالا برنامه که کرک نشد هیچ ، Spyware هم گرفتم که با همین Bit defender کامپیوترمو اسکن کردم ، اما چیزی پیدا نکرد.البته این Spyware منو اذیت نمیکنه چون کار خاصی نمی کنه ولی خوب نبودنش خیلی بهتر از بودنشه.
خلاصه دوستان...

!!!!! HELP !!!!!

سلام.
ورژن دقیق و همچنین اسم دقیق اون بیت دیفندرت رو بگو؟:cheesygri
در ضمن شما به این لینک سر بزن نا امید بر نمیگردی:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=64820&postcount=724

یکی بدادم برسه یه ویروس اومده رو کامپیوتر که یه پنجره popup مرتب باز میکنه و میبنده اسم فایل ویروس اینه
popups.exe با ویروس کش هم نتونستم کاری کنم کسی میدونه باید چیکار کرد؟لطفا نگین ویندوز بریز:(

نوشته شده توسط monster kane:
یکی بدادم برسه یه ویروس اومده رو کامپیوتر که یه پنجره popup مرتب باز میکنه و میبنده اسم فایل ویروس اینه
popups.exe با ویروس کش هم نتونستم کاری کنم کسی میدونه باید چیکار کرد؟لطفا نگین ویندوز بریز:(
یه چرخی زدم مثل اینکه با این برنامه میشه پاکش کرد:
http://www.razespyware.com/

براي نابودي برنامه هاي ناخواسته بايد با برنامه ي به شدت معروفي به نام

Hijack This

آشنا بشيم كه من سعي ميكنم توي پست بعديم اين برنامه رو معرفي كنم.

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
SpySheriff این یکی رو خوده مایرکروسافت مه من پیشنهاد کرد وقتی کهSpy گرفته بودم که خیلی خوب بود و خیلی زودSpy رو پاک کرد از خوده سایت مایرکروسافت هم دانش کردم
البته این برنامه رو از سایت خودش هم میتونی دان کنی
spysheriff Download

Crack
اگر هم مخیای درباره برنامه چیزی بدونی برو تو سایت خودش

spysheriff

البته اون اولی هم که گفتم خیلی عالی است دیگه میل با خودت است که کودومشون رو بگیری
این spysheriff که گفتی خودش یجور ویروسه وقتی اینستال کردی دیگه نمیتونی پاکش کنی و پدر ادمو در میاره من که پیشنهاد میکنم از بقلشم رد نشین

براي نابودي برنامه هاي ناخواسته بايد با برنامه ي به شدت معروفي به نام

Hijack This

آشنا بشيم كه من سعي ميكنم توي پست بعديم اين برنامه رو معرفي كنم.
اتفاقا تو اینترنت به این برنامه هم برخوردم منتها تا اونجایی که من فهمیدم این برنامه با ما یه Log میده که با توجه به اون Log یه آدم اینکاره باید به ما بگه چی کار کنیم.:)

من به سایت مایکروسافت رفتم ولی همچین چیزی ندیدم.اما خود مایکروسافت یه آنتی اسپای ور داره که فقط کسایی که ویندوزشون Original باشه می تونن دانلودش کنن.

***ویرایش*** : من با این برنامه ی HijackThis کامپیوترمو اسکن کردم که Log اش رو هم میذارم :

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\RunDLL32.exe
C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
D:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\Softwin\BitDefender9\bdnagent.exe
C:\Program Files\Softwin\BitDefender9\bdswitch.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe
C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Update Service\livesrv.exe
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\bdss.exe
C:\Program Files\Softwin\BitDefender9\vsserv.exe
c:\program files\softwin\bitdefender9\bdmcon.exe
C:\Documents and Settings\Farhang\My Documents\Downloads\Compressed\HijackThis.exe

O2 - BHO: IDM Helper - {0055C089-8582-441B-A0BF-17B458C2A3A8} - C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMIECC.dll
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - D:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [Babylon Client] C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe -AutoStart
O4 - HKLM\..\Run: [Smapp] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "D:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [BDMCon] "C:\Program Files\Softwin\BitDefender9\bdmcon.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [BDNewsAgent] "c:\program files\softwin\bitdefender9\bdnagent.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [BDSwitchAgent] "c:\program files\softwin\bitdefender9\bdswitch.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [STYLEXP] C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe -Hide
O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] "C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe" -quiet
O4 - HKCU\..\Run: [IDMan] C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe /onboot
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O8 - Extra context menu item: Download All Links with IDM - C:\Program Files\Internet Download Manager\IEGetAll.htm
O8 - Extra context menu item: Download with IDM - C:\Program Files\Internet Download Manager\IEExt.htm
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://D:\PROGRA~1\MICROS~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\PROGRA~1\MICROS~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Yahoo! Messenger - {E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96} - C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger - {E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96} - C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\idmmbc.dll
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{71A0240E-4BD1-4E77-B837-E855A96611DE}: NameServer = 192.168.11.10 192.168.11.4
O20 - Winlogon Notify: wingsa32 - wingsa32.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe LM Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: BitDefender Scan Server (bdss) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\bdss.exe" /service (file missing)
O23 - Service: BitDefender Desktop Update Service (LIVESRV) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Update Service\livesrv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: Macromedia Licensing Service - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Macromedia Shared\Service\Macromedia Licensing.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
O23 - Service: StyleXPService - Unknown owner - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
O23 - Service: BitDefender Virus Shield (VSSERV) - Unknown owner - C:\Program Files\Softwin\BitDefender9\vsserv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: BitDefender Communicator (XCOMM) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Communicator\xcommsvr.exe" /service (file missing)​

آخرین ویرایش:
درسته لاگ هاي هاي جك براي آنالايز هست.

آنالايز اين لاگ ها كار بسيار تخصصي هست و من در حال ياد گرفتنشم !!

توي هر فرومي كه عضو شين از شما اين لاگ ها رو ميخوان. فعلا بذارين ياد بديم كه بچه ها چطوري اسكن كنن و توي فروم هاي خارجي اگه ميرن با دست پر برن !

بعدا سعي ميكنم با يادش بگيريم. مراحل استفاده از هاي جك رو توي اين لينك ببينين :

http://www.tomcoyote.org/hjt/

تاپیک بیربط تر از این گیر نیاوردم!
آقا من دیشب سیستمم درست کار میکرد اما امروز خیلی از برنامه ها رو که میخوام اجرا کنم این ارور 2 بار میاد و برنامه اجرا نمیشه :
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application.

تمام خرت و پرت های توی control panel هم همین ارور رو میدن و حتی Alt Ctrl Delete هم همین ارور رو میده و task manager نمیاد!

اون volume بغل ساعت هم ارور میده دیگه واسه من :)

راهکاری پیشنهادی درده دلی چیزی دارید بفرمایید!

فقط نگید ویندوز بریز چون قبل از اینکار بنتون میکنم :)

و اضافه کنم که هیچگونه ویروس کش یا anti spy نصب نیست روی سیستم! و لطفاً از معرفی برنامه های دره پیت خودداری کنید :)

آقا من دیشب سیستمم درست کار میکرد اما امروز خیلی از برنامه ها رو که میخوام اجرا کنم این ارور 2 بار میاد و برنامه اجرا نمیشه :
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application.

تمام خرت و پرت های توی control panel هم همین ارور رو میدن و حتی Alt Ctrl Delete هم همین ارور رو میده و task manager نمیاد!

و اضافه کنم که هیچگونه ویروس کش یا anti spy نصب نیست روی سیستم! و لطفاً از معرفی برنامه های دره پیت خودداری کنید :)
سلام.
یه اسکن بکن ببین چیزی گیر میاری اگه چیزی نبود ویندوز بریز :-"
از این برنامه های تروجان رمور هم استفاده کن;)

اینجوری نمیشه فهمید که...باید حتما یه آنتی ویروس بریزی.من خودمم قبلا ها به آنتی ویروس اعتقاد نداشتم ( به روح هم همینطور:)) اما حالا می فهمم که بسیار خوبه که آدم یه آنتی ویروس داشته باشه.من نمی گم کدون آنتی ویروس بهتره ، اما چون خودم از BitDefender فقط استفاده کردم و ازش هم راضی هستم ،پیشنهاد می کنم نصبش کنی.

البته این رو هم تو یه فوروم خارجی پیدا کردم که طرف همین مشکلو داشته و با اجرای sfc /scannow همه چیز درست شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or