خب من که گفتم چیا خوب هستن و تست هم شده اون دو تا برنامه ای که من گفتم سالها باهاشون کار کردم مشکلی هم نداشتن البته McAfee که دیگه آپدیت هاش تو ایران نیست ولیSymantec Antivirus خیلی خوبه بهت پیشنهاد میکنم حتما اون بریزنوشته شده توسط s01id_sn4ke:ای بابا...ببین روزگار با ما چیکار میکنه...خودمونم در عرض یکی دو روز گرفتار شدیم...
آقا همین Bitdefender که انقد تبلیغشو میکنین باعث دردسر شد(البته تقصیر خودمم هست)این برنامه رو نصب کردم اما خوب نسخه ی Trial بود دیگه...خوب ما ایرانی ها هم معمولا کم نمیاریم.رفتم سراغ کرک که متاسفانه خود فایلش Spyware داشت.اما حالا برنامه که کرک نشد هیچ ، Spyware هم گرفتم که با همین Bit defender کامپیوترمو اسکن کردم ، اما چیزی پیدا نکرد.البته این Spyware منو اذیت نمیکنه چون کار خاصی نمی کنه ولی خوب نبودنش خیلی بهتر از بودنشه.
خلاصه دوستان...
!!!!! HELP !!!!!
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:ای بابا...ببین روزگار با ما چیکار میکنه...خودمونم در عرض یکی دو روز گرفتار شدیم...
آقا همین Bitdefender که انقد تبلیغشو میکنین باعث دردسر شد(البته تقصیر خودمم هست)این برنامه رو نصب کردم اما خوب نسخه ی Trial بود دیگه...خوب ما ایرانی ها هم معمولا کم نمیاریم.رفتم سراغ کرک که متاسفانه خود فایلش Spyware داشت.اما حالا برنامه که کرک نشد هیچ ، Spyware هم گرفتم که با همین Bit defender کامپیوترمو اسکن کردم ، اما چیزی پیدا نکرد.البته این Spyware منو اذیت نمیکنه چون کار خاصی نمی کنه ولی خوب نبودنش خیلی بهتر از بودنشه.
خلاصه دوستان...
!!!!! HELP !!!!!
یه چرخی زدم مثل اینکه با این برنامه میشه پاکش کرد:نوشته شده توسط monster kane:یکی بدادم برسه یه ویروس اومده رو کامپیوتر که یه پنجره popup مرتب باز میکنه و میبنده اسم فایل ویروس اینه
popups.exe با ویروس کش هم نتونستم کاری کنم کسی میدونه باید چیکار کرد؟لطفا نگین ویندوز بریز
این spysheriff که گفتی خودش یجور ویروسه وقتی اینستال کردی دیگه نمیتونی پاکش کنی و پدر ادمو در میاره من که پیشنهاد میکنم از بقلشم رد نشیننوشته شده توسط Ali_Reza_1899:SpySheriff این یکی رو خوده مایرکروسافت مه من پیشنهاد کرد وقتی کهSpy گرفته بودم که خیلی خوب بود و خیلی زودSpy رو پاک کرد از خوده سایت مایرکروسافت هم دانش کردم
البته این برنامه رو از سایت خودش هم میتونی دان کنی
spysheriff Download
Crack
اگر هم مخیای درباره برنامه چیزی بدونی برو تو سایت خودش
spysheriff
البته اون اولی هم که گفتم خیلی عالی است دیگه میل با خودت است که کودومشون رو بگیری
اتفاقا تو اینترنت به این برنامه هم برخوردم منتها تا اونجایی که من فهمیدم این برنامه با ما یه Log میده که با توجه به اون Log یه آدم اینکاره باید به ما بگه چی کار کنیم.براي نابودي برنامه هاي ناخواسته بايد با برنامه ي به شدت معروفي به نام
Hijack This
آشنا بشيم كه من سعي ميكنم توي پست بعديم اين برنامه رو معرفي كنم.
من به سایت مایکروسافت رفتم ولی همچین چیزی ندیدم.اما خود مایکروسافت یه آنتی اسپای ور داره که فقط کسایی که ویندوزشون Original باشه می تونن دانلودش کنن.SpySheriff این یکی رو خوده مایرکروسافت مه من پیشنهاد کرد وقتی کهSpy گرفته بودم که خیلی خوب بود و خیلی زودSpy رو پاک کرد از خوده سایت مایرکروسافت هم دانش کردم
سلام.تاپیک بیربط تر از این گیر نیاوردم!
آقا من دیشب سیستمم درست کار میکرد اما امروز خیلی از برنامه ها رو که میخوام اجرا کنم این ارور 2 بار میاد و برنامه اجرا نمیشه :
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application.
تمام خرت و پرت های توی control panel هم همین ارور رو میدن و حتی Alt Ctrl Delete هم همین ارور رو میده و task manager نمیاد!
اون volume بغل ساعت هم ارور میده دیگه واسه من
راهکاری پیشنهادی درده دلی چیزی دارید بفرمایید!
فقط نگید ویندوز بریز چون قبل از اینکار بنتون میکنم
و اضافه کنم که هیچگونه ویروس کش یا anti spy نصب نیست روی سیستم! و لطفاً از معرفی برنامه های دره پیت خودداری کنید
تاپیک بیربط تر از این گیر نیاوردم!
آقا من دیشب سیستمم درست کار میکرد اما امروز خیلی از برنامه ها رو که میخوام اجرا کنم این ارور 2 بار میاد و برنامه اجرا نمیشه :
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application.
تمام خرت و پرت های توی control panel هم همین ارور رو میدن و حتی Alt Ctrl Delete هم همین ارور رو میده و task manager نمیاد!
اون volume بغل ساعت هم ارور میده دیگه واسه من
راهکاری پیشنهادی درده دلی چیزی دارید بفرمایید!
فقط نگید ویندوز بریز چون قبل از اینکار بنتون میکنم
و اضافه کنم که هیچگونه ویروس کش یا anti spy نصب نیست روی سیستم! و لطفاً از معرفی برنامه های دره پیت خودداری کنید