نااميد كننده ترين های 2010 از ديدگاه IGN

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام!

سايت معتبر و باسابقه ي IGN در مطلبي 10 نااميد كننده ي بزرگ امسال را مشخص كرد كه در زير ميبينيد:

10
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657355.jpg

9
PlayStation Move

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657823.jpg

8
Lost Planet 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655636.jpg

7
Kane & Lynch 2: Dog Days

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655183.jpg

6
Crackdown 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101652823.jpg

5
Microsoft Kinect

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101653808.jpg

4
Fable III

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101654527.jpg

3
Medal of Honor

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656948.jpg

2
Gran Turismo 5

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656089.jpg

1
Final Fantasy XIII

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656495.jpg

توضيحات را مي توانيد در منبع اصلی بخوانيد.​

• Like
Reactions: Amino-Danger
این حرف جون میده برای قاب کردن.ببخشید عنوانی مثل hp چرا باید هزینه سرسام آور داشته باشه؟معلومه که Gt باید هم هزینش سرسام آور باشه.لیسانس 1000 ماشین کار کمی هست؟

آوردن راننده های بزرگ در بازی-کار کمی هست؟بعدشم در این نسل-که متاسفانه همه چیز داره به سمت نوب پسند شدن پیش میره-خیلی طبیعی هست این موضوعی که شما ذکر کردی.

واقعا برای کل صنعت گیم-خودم-و تمام دوستداران عزیز gt متاسفم که کار بجایی رسیده که اسم این بازی میاد کنار hp.
من خودم hp رو چند روز پیش خریدم-و الان هم دارم تروفیهاش رو میگیرم-اما مقایسه این دو از هرجهت و از هر لحاظ کاری بس اشتباه و خنده دار هست.
مطمئن باش اگه بجای GT5 ، HP رو با Forza مقایسه میکردم دیگه حرفی برای گفتن نداشتی! ولی گفتم الان تا بگم فورزا 3 همه میگن این فن بوی 360 هست!(درصورتی که نیستم) منظور من از این مقایسه چیز دیگه ای بود ، حتما لازم نبود 1000 تا ماشین رو لایسنس کنن میتونستن بجای اون هزار تا 200 تای دیگه به ماشین های پرمیوم و با کیفیت اضافه کنن و اضافه وقتش رو روی طراحی درختان و محیط و سایر مسائل کار کنند و به مرور زمان بوسیله بسته های الحاقی ماشین های بیشتر رو هم به بازی اضافه کنند ، در این صورت مطمئنم الان وضعیت امتیازات این بازی به این شکل نبود!

آخرین ویرایش:
مطمئن باش اگه بجای GT5 ، HP رو با Forza مقایسه میکردم دیگه حرفی برای گفتن نداشتی! ولی گفتم الان تا بگم فورزا 3 همه میگن این فن بوی 360 هست!(درصورتی که نیستم) منظور من از این مقایسه چیز دیگه ای بود ، حتما لازم نبود 1000 تا ماشین رو لایسنس کنن میتونستن بجای اون هزار تا 200 تای دیگه به ماشین های پرمیوم و با کیفیت اضافه کنن و اضافه وقتش رو روی طراحی درختان و محیط و سایر مسائل کار کنند و به مرور زمان بوسیله بسته های الحاقی ماشین های بیشتر رو هم به بازی اضافه کنند ، در این صورت مطمئنم الان وضعیت امتیازات این بازی به این شکل نبود!
بله-اگر با فورزا 3 مقایسه میکردی-معلومه که چیزی نمیگفتم-چون هردو سیمولیشن هستن-ولی وقتی میای با یه بازی مقایسه میکنی که با 350 آدم دستی میکشه!!!بایدم بگم که جملت به درد قاب کردن میخوره.در مورد جمله قرمز هم بگم که همه مثل مایکرو نیستن-هی بازی رو ناقص عرضه کنن-بعدا هی dlc بدن بیرون.!!!!

بله-اگر با فورزا 3 مقایسه میکردی-معلومه که چیزی نمیگفتم-چون هردو سیمولیشن هستن-ولی وقتی میای با یه بازی مقایسه میکنی که با 350 آدم دستی میکشه!!!بایدم بگم که جملت به درد قاب کردن میخوره.در مورد جمله قرمز هم بگم که همه مثل مایکرو نیستن-هی بازی رو ناقص عرضه کنن-بعدا هی dlc بدن بیرون.!!!!
DLC ربطی به ناقص بودن بازی نداره. بیشتر فکر کنی خودت میفهمی

این بیشتر به قاب کردن میخوره البته.

من منظورم کلی بود.نه اینکه حالا هروقت dlc میدن همین قضیه باشه.بالاخره مایکرو هم با عجله های بی موردش بعضی وقتها به بازی ضربه زده.انیمیشن دنده و اضافه شدن ماشینها با dlc به فورزا3 که یادتون هست؟

من منظورم کلی بود.نه اینکه حالا هروقت dlc میدن همین قضیه باشه.بالاخره مایکرو هم با عجله های بی موردش بعضی وقتها به بازی ضربه زده.انیمیشن دنده و اضافه شدن ماشینها با dlc به فورزا3 که یادتون هست؟
انیمیشن دنده رو راست میگی، یکم ضایع بود:d

• Like
Reactions: u.s.a
چطور میشه یه بازی ناقص امتیازات بالاتری از یه بازی کامل بگیره؟!
مثلا برای coop تو halo reach باید hard داشته باشی .و جالبه هیچ منتقدی این نکته رو نمی بین .اگه به این نمی گین ناقص پس به چی می گین
:blink:

چه ربطی داشت؟!

آخرین ویرایش:

مثلا برای coop تو halo reach باید hard داشته باشی .و جالبه هیچ منتقدی این نکته رو نمی بین .اگه به این نمی گین ناقص پس به چی می گین

چطور میشه یه بازی ناقص امتیازات بالاتری از یه بازی کامل بگیره؟!
بابک من هنوز gt5 رو نگرفتم تا بتونم نظر درستی داشته باشم ولی اونطور که از سایتها دیدم هوش مصنوعی -ماشینهای استاندارد و مالتیه ضعیف باعث شده gt امتیازاتش در حد قابل قبول نباشه(که با این اوصاف میشه گفت از لحاظ فنی بازیه کاملی نیست).اینم در نظر بگیر اگر فورزا در زمان عرضه بدون کم و کاست عرضه میشد مطمئنا امتیازاتش از اینم بیشتر میشد.

.در مورد جمله قرمز هم بگم که همه مثل مایکرو نیستن-هی بازی رو ناقص عرضه کنن-بعدا هی dlc بدن بیرون.!!!!
مایکرو با چوب بالا سر ما واستاده میگه اگه DLC های Forza 3 رو نگیری بن میشی !

• Like
Reactions: Dreadlord
مایکرو با چوب بالا سر ما واستاده میگه اگه DLC های Forza 3 رو نگیری بن میشی !
دقیقا با چوب وایساده.وقتی که من میزم مالتی بازی کنم با خارجیها-همشون از دم ماشینهای dlc رو بر میدارن-بعد من تا صیح هم دنبالشون باشم بهشون نمیرسم-دقیقا با چوب وایساده.وقتی انیمیشن دنده نمیزاره-که حال آدم بهم بخوره-دقیقا با چوب وایساده.
لااقل اگه انیمیشن تعویض دنده نداشت دیگه Damage و هوش مصنوعی و مولتی و طراحی اتومبیل ها و ... ـــــش داغون نبود.
لطقا این حرف رو به کسی بزنید-که تا حالا فورزا بازی نکرده باشه-نه من که از زمان عرضش تا الان شب رو روز بازی کردم.مثلا damage فورتزا خیلی درجه یک بود؟اگر ماله gt ضایعست ماله فورتزا هم ضایعست.با 300 تا برو تو دیوار تا ببینی چی میشه.!!!!!!!!!
یا مثلا پیست-nurburgring رو به 120 قسمت مساوی تقسیم کرده بودن-که بعدا پیست کاملش با dlc اومد-اما در gt5 پیست کاملش در بازی هست.
به خدا من فن درجه یک فورتزا 3 هستم-تا بحال هم از هیچ بازی رسینگی به اندازه این لذت نبردم.
(حالا باید gt5 هم بازی کنم ببینم چجوریاست)تو همین تاپیک gt5 هم کم از فورتز 3 دفاع نکردم-و پستهام کم پاک نشد.اما وقتی یه عده دیگه زیادی جوگیر میشن-و فکر میکنن یامائوچی یه اسکول هست که تازه این اولین بازی ایی بوده که ساخته-اون موقع هست که ساکت نمیمونم.

من به لیست IGN احترام میذارم چون سلیقه ـشون این طوری بوده و ربطی به من نداره ولی :
LOL @ افرادی که هنوز نیم ثانیه GT5 بازی نکردن و کلآ منوهای GT های قبلی رو هم ندیدن و از طرف طرفدارهای GT نظریه صادر میکنن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or