نااميد كننده ترين های 2010 از ديدگاه IGN

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام!

سايت معتبر و باسابقه ي IGN در مطلبي 10 نااميد كننده ي بزرگ امسال را مشخص كرد كه در زير ميبينيد:

10
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657355.jpg

9
PlayStation Move

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657823.jpg

8
Lost Planet 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655636.jpg

7
Kane & Lynch 2: Dog Days

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655183.jpg

6
Crackdown 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101652823.jpg

5
Microsoft Kinect

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101653808.jpg

4
Fable III

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101654527.jpg

3
Medal of Honor

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656948.jpg

2
Gran Turismo 5

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656089.jpg

1
Final Fantasy XIII

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656495.jpg

توضيحات را مي توانيد در منبع اصلی بخوانيد.​

• Like
Reactions: Amino-Danger
=))=))
لول،نویسنده دیوانه بوده!

می دونید چی گفتید؟ فامیتسو FF XIII رو جزو 10 تا بازی برتر تاریخ انتخاب کرده!
منم در مورد این بازی فامیتسو رو قبول دارم نه ign رو.دلیل نمی شه که چون ign چنین انتخاب مسخره ای رو انجام داده باشه این بازی ناامید کننده ترین باشه!
FF XIII عالی بود در این هیچ شکی نیست.این صحت عقل کسی که این انتخاب ها رو کرده هستش که توش شک وجود داره.
بقول بچه ها بهتر بود Halo Reach و Heavy Rain رو هم می ذاشتن تا بیشتر از خنده روده بر شیم.
mafia2 (بهترین بازی تاریخ) هم که تو لیست نیست...:)
کلا از سایتی که به shift نمره کامل می ده و به GT5 می ده 8.5 دیگه هیچ انتظاری نمی ره;)

اتفاقا FF XII هیچ چیز جدیدی نسبت به شماره های قبلی نداشت!
ضمنا منم Assassin's Creed 1 رو هیچ وقت تموم نکردم ولی این دلیل نمی شه که بازی بدی بدونمش!

مشکل شما اینه که فکر می کنید چون سبک JRPG فقط همونیه که تو FF VII یا FF X دیدید پس FF XIII سبکش JRPG نیست.خیر FF XIII هم JRPG بود فقط تو گیم پلی بازی یه سری اصلاحات (که ضروری بودن) اعمال شده بود.
داستان و شخصیت پردازیش هم دست کمی از FF های دیگه نداشت.مثل اینکه یادتون رفته کاراکترهای این بازی رو نمورا طراحی کرده بود؟واقعا برام عجیبه!
خداییش حرف دلمو زدی، FFXIII باید بین 10 بازی برتر تاریخ باشه.برای تموم کردم ffxiii باید اهل دل بود، ماشالله گیم پلیش خیلی طولانی بود، به خاطر زمان محدودی که واسه گیم دارم یه ماهی طول کشید که تمومش کنم.
شخصیت ها که از بهتر نمیشه، الان بکگراند دستکتاپم کاراکترهای FFXIII، بازم میگم لایتینگ بهترین کاراکتری هست که تو گیم دیدم

• Like
Reactions: S0HEIL
جالبترینش همین موو هست ...
مثلا چیه موو ناامید کننده بوده ؟!
هرچی که سونی قول داده بود و ... رو ارائه داد دیگه اینا چی می خواستن از موو
شایدم منظورش از نظر بازی ها بود که من موافقم بازی های لانچ موو افتضاح بودن.

world map که نداره.
FF X هم نداشت!فقط آخرای بازی بود که تو ایرشیپ باز می شد...
ضمنا بازی جوری بود که لزومی نداشت که world map داشته باشه!
ارتقا شخصیت هم که از قبل برنامه ریزی شده ما فقط اون قدرت هارو یکی یکی کسب میکردیم.
مگه قبلیا اینطوری نبود؟درسته هر کاراکتر رو می شد هر جوری می خوایم لول آپ کنیم ولی بهتر بود هر کاراکتر رو بواسطه skill ـی که داشت لول آپ کرد...
70% بازی خطیه.یعنی 300 متر حرکت با مبارزه cutsence دوباره 300 متر حرکت و bossfight.
سبک FF XIII رو می دونید که؟اگه غیر از این انتظار داشتید بهتره بازی سند باکس بازی کنید.
ضمنا همون 30 درصدی هم که خطی نبود برای این بازی زیادی بود چون همه شماره های قبلی همینجوری بودن.با این تفاوت که تو شماره های قبلی شهر بود ولی تو FF XIII شهر نبود که اصلا کمبودی از این بابت احساس نکردم.
داستان که مفت.یکی مثل snow که تا آخر بازی فقط داد میزد.اون Hope هم که همش نا امید بود بدبخت.و ... :d اینا شخصیت پردازیه؟
هیچ کدومشون Balthier می شد؟یه شخصیت شوخ طبع کهدر کنار خشونتش شوخ طبعیش هم داشت.حالا نمی خواهیم بررسی FFXII رو انجام بدیم.بازی هم الکی نبود که اون همه امتیاز بالا از سایت ها و مجلات گرفت.
در کل FFXIII رو IGN خوب انتخاب کرده.دمش گرم:d
برعکس داستانش عالی بود.
ضمنا نمی دونم چجوری FF XII رو تموم کردید چون من فقط از دموی اولش خوشم میاد...کلا هم دو سه ساعت بیشتر بازیش نکردم،چون داستانش به هیچ وجه پیچیدگی و هیجان نداشت و کاراکترهاش هم همگی کپی پیست شماره های قبلی بودن...
ضمنا آفرین به استدلال های شما.
اگه اینطوری باشه Auron بدترین شخصیت سری FF ـه چون از اول تا آخر بازی لال بود! کلود هم از اول تا آخر بازی با تکبر رفتار می کرد و...!!
خداییش حرف دلمو زدی، FFXIII باید بین 10 بازی برتر تاریخ باشه.برای تموم کردم ffxiii باید اهل دل بود، ماشالله گیم پلیش خیلی طولانی بود، به خاطر زمان محدودی که واسه گیم دارم یه ماهی طول کشید که تمومش کنم.
شخصیت ها که از بهتر نمیشه، الان بکگراند دستکتاپم کاراکترهای FFXIII، بازم میگم لایتینگ بهترین کاراکتری هست که تو گیم دیدم
منم عاشق این بازیم،یکی از معدود بازیای PS3 ـمه که برای همیشه نگهش می دارم...
واقعا با انتخاب FF XIII توهین بدی به JRPG بازها کرده...من یکی بدجور اعصابم خورد شد چون بدجوری عاشق FF XIII و کلا سری FF هستم...

سهیل تو هم پیاز داغش رو زیاد نکن . اگر FF هارو بازی کرده بودی ، میدونستی که 13 جلوی بقیه خیلی شاخ نیست . ولی مسلما از 12 بهتر بود .
کلا هر چی بود ، حقش اول توی این لیست نبود .

خب به نظرمن GT با توجه به زمانی که صرف ساختش شده ناامید کننده بوده.من بازی نکردمش ولی اگه واقعا این عکس پایین حقیقت داشته باشه من به IGN حق میدم.عکس دومی برای یک بازی معمولی در حال حاضر هم بد به نظر میرسه.
weatherwtf-525x400.png

خب به نظرمن GT با توجه به زمانی که صرف ساختش شده ناامید کننده بوده.من بازی نکردمش ولی اگه واقعا این عکس پایین حقیقت داشته باشه من به IGN حق میدم.عکس دومی برای یک بازی معمولی در حال حاضر هم بد به نظر میرسه.
weatherwtf-525x400.png
عکس کاملا فیک هست. من خودم فن xboxام ولی تو ویدئوی نقد gamespot گرافیک بارون کاملا عین عکس اولی هست.

می دونید چی گفتید؟ فامیتسو FF XIII رو جزو 10 تا بازی برتر تاریخ انتخاب کرده!
منم در مورد این بازی فامیتسو رو قبول دارم نه ign رو.دلیل نمی شه که چون ign چنین انتخاب مسخره ای رو انجام داده باشه این بازی ناامید کننده ترین باشه!
FF XIII عالی بود در این هیچ شکی نیست.این صحت عقل کسی که این انتخاب ها رو کرده هستش که توش شک وجود داره.
بقول بچه ها بهتر بود Halo Reach و Heavy Rain رو هم می ذاشتن تا بیشتر از خنده روده بر شیم.
mafia2 (بهترین بازی تاریخ) هم که تو لیست نیست...:)
کلا از سایتی که به shift نمره کامل می ده و به GT5 می ده 8.5 دیگه هیچ انتظاری نمی ره;)

اتفاقا FF XII هیچ چیز جدیدی نسبت به شماره های قبلی نداشت!
ضمنا منم Assassin's Creed 1 رو هیچ وقت تموم نکردم ولی این دلیل نمی شه که بازی بدی بدونمش!

مشکل شما اینه که فکر می کنید چون سبک JRPG فقط همونیه که تو FF VII یا FF X دیدید پس FF XIII سبکش JRPG نیست.خیر FF XIII هم JRPG بود فقط تو گیم پلی بازی یه سری اصلاحات (که ضروری بودن) اعمال شده بود.
داستان و شخصیت پردازیش هم دست کمی از FF های دیگه نداشت.مثل اینکه یادتون رفته کاراکترهای این بازی رو نمورا طراحی کرده بود؟واقعا برام عجیبه!
خیلی طول نمیدم چون به تاپیک ربطی نداره ولی دقیقا همونیه که گفتی. به نظر من XIII یه FF و JRPG نبود چون من VII و VIII رو FF و JRPG میدونم. خیلی راحت میگم که تو این نسل از JRPGی مورد علاقه ی من (مثل همین دو تا یا تعداد دیگه ای از کارای Square تو دو تا نسل گذشته که دوران اوجشون تو زمان PS بود) هیچ نمونه ای وجود نداره. البته منهای Lost Odyssey که اونم به غیر از پیشرفت های تکنیکی که داشت در مقایسه با اون بازیها یه کار متوسط بود. کلا هم اصراری ندارم که SE بیاد همون سیستم رو تو بازیهای این نسلش تکرار کنه. مسلما طبق سلیقه ی الان باید بازیهاش رو revamp کنه. ولی به قول شما این یه سری اصلاحات اصلا به مذاق من یکی خوش نیومد و به نظرم XIII نه فقط ناامیدی بزرگ امسال بلکه یکی از بزرگترین ناامیدی های این نسل هست. نسلی که برای لذت بردن از یه JRPG خوب باید یا DS داشت یا PSP.
در مورد نمورا، منم از همین تعجب میکنم چطور کسی که میتونه Rinoa , Sephiroth , Aerith و ... بسازه میاد Fang , Vanille , Snow طراحی میکنه؟!

weatherwtf-525x400.png
این عکس در پیت فیک رو از کجا آوردی؟!
من خودم دارم بازی میکنم افکت بارونش جزو بهترین افکت های تاریخ بازیهست!یعنی عکس اول!
همین پست هاس که باعث میشه نظرات شاد و تیکه های فراوون ببینیم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or