نااميد كننده ترين های 2010 از ديدگاه IGN

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام!

سايت معتبر و باسابقه ي IGN در مطلبي 10 نااميد كننده ي بزرگ امسال را مشخص كرد كه در زير ميبينيد:

10
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657355.jpg

9
PlayStation Move

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657823.jpg

8
Lost Planet 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655636.jpg

7
Kane & Lynch 2: Dog Days

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655183.jpg

6
Crackdown 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101652823.jpg

5
Microsoft Kinect

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101653808.jpg

4
Fable III

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101654527.jpg

3
Medal of Honor

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656948.jpg

2
Gran Turismo 5

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656089.jpg

1
Final Fantasy XIII

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656495.jpg

توضيحات را مي توانيد در منبع اصلی بخوانيد.​

• Like
Reactions: Amino-Danger
خیر عوض نمیشه چون داریم راجب انتخاباش حرف میزنیم ! حوصله خیلی فرق داره ! اینکه تو حوصلت میشه یا نمیشه خداییش به بازی مربوط نمیشه . از هر لحاظ " به نظر من " FFXIII بهتر بود . حالا الان داری فحشم میدی که میگه حوصله تو فرق داره اما به نظر این بهتر بوده . خب ، این رو من نمیگم . دقیقا آماری که میگن که FFXIII بهتره از خیلی بیشتر XII هستش . توی این سایت هم کم نیستن ... البته متوجه منظورت شدم که میخواستی نظرت رو بگی ولی به هر حال :دی ...
13 میتونه در کنار بازی هایی مثل Resonance of Fate و Valkryie Chronicles بهترین های JRPG این نسل باشه . چون که کلا این نسل JRPG درست حسابی نبوده و اون بی شعوری که این لیست رو انتخاب کرده باید در نظر میگرفت اوضاع و وضعیت این سبک توی این نسل رو .
منم بگم دیگه:d
13 اصلا نمیتونه در کنار سری JRPG قرار بگیره.اصلا یه جورایی FF نیست.
world map که نداره.ارتقا شخصیت هم که از قبل برنامه ریزی شده ما فقط اون قدرت هارو یکی یکی کسب میکردیم.70% بازی خطیه.یعنی 300 متر حرکت با مبارزه cutsence دوباره 300 متر حرکت و bossfight.داستان که مفت.یکی مثل snow که تا آخر بازی فقط داد میزد.اون Hope هم که همش نا امید بود بدبخت.و ... :d اینا شخصیت پردازیه؟
هیچ کدومشون Balthier می شد؟یه شخصیت شوخ طبع کهدر کنار خشونتش شوخ طبعیش هم داشت.حالا نمی خواهیم بررسی FFXII رو انجام بدیم.بازی هم الکی نبود که اون همه امتیاز بالا از سایت ها و مجلات گرفت.
در کل FFXIII رو IGN خوب انتخاب کرده.دمش گرم:d

اونجا فقط یه اشاره کرده:دی مهم اینه که تو 10 تای اول نیست:دی

هرچند حتی همون رتبه 11 هم خیلی بهتر از رتبه 2 است...:دی

بله دیگه IGN هم رسما گفت Gt5 نا امید کننده بود!!! حالا هی بیاید بگید ما راننده ایم و با بازی حال میکنیم و ... بقیه هم نوبن هیچی حالیشون نیست!!!:))
موفقیت دیگری در ادامه برای دوست داران و مشتاقان 360....!
بعد از به وجود آمدن فاجعه قرن یعنی بازی افتضاح GT5 با متای 86 حالا این IGN است که با قرار دادن این بازی در جزو نا امیدی های سال برای این دوست داران ماکروسافت شادی می آفریند...!
ضمن این که وجود Kinect در رده پنجم این جدول که قرار بود سکوی پرش و نجات این ابر کنسول قرن XboX 360 باشد به هیچ عنوان مورد پذیرش نبوده و دسیسه ایست از سوی دشمنان آن...!

خوش باشید!

• Like
Reactions: Scαrface
منم بگم دیگه:d
13 اصلا نمیتونه در کنار سری JRPG قرار بگیره.اصلا یه جورایی FF نیست.
world map که نداره.ارتقا شخصیت هم که از قبل برنامه ریزی شده ما فقط اون قدرت هارو یکی یکی کسب میکردیم.70% بازی خطیه.یعنی 300 متر حرکت با مبارزه cutsence دوباره 300 متر حرکت و bossfight.داستان که مفت.یکی مثل snow که تا آخر بازی فقط داد میزد.اون Hope هم که همش نا امید بود بدبخت.و ... :d اینا شخصیت پردازیه؟
هیچ کدومشون Balthier می شد؟یه شخصیت شوخ طبع کهدر کنار خشونتش شوخ طبعیش هم داشت.حالا نمی خواهیم بررسی FFXII رو انجام بدیم.بازی هم الکی نبود که اون همه امتیاز بالا از سایت ها و مجلات گرفت.
در کل FFXIII رو IGN خوب انتخاب کرده.دمش گرم:d
من لایتینگ رو با دنیا عوض نمی کنم:x:x

منظورت اینه که الان خیلی ذوق کردی که alan wake ایتجا نیست ؟! خب اگه طرفدارهای GT از این بازی انتظار امتیاز 92 به بالا داشتن و الان با 85 ازش ناامید شدن ، فکر نمیکنم طرفدارای Alan Wake ازش 83 میخواستن ؟!!! اگه همون 83 رو میخواستین خب مبارکه :)

بد نیست یه نگاهی به تاپیک Alan Wake تا قبل از انتشار بندازی تا فرق بین امید و ناامیدی رو بهتر متوجه بشی .

ظاهرا هم تصمیم گرفتی با من سرشاخ بشی ؟ .... استقبال میکنیم :x
یعنی منظورت اینه که طرفدارای gt از بهترین ریسینگ تاریخ انتظار امتیاز 92 به بالا ندشتن؟=))
شاید شما نگفته باشی ولی تو این سایت متوسط 94 هم میخواستن!
موفقیت دیگری در ادامه برای دوست داران و مشتاقان 360....!
بعد از به وجود آمدن فاجعه قرن یعنی بازی افتضاح GT5 با متای 86 حالا این IGN است که با قرار دادن این بازی در جزو نا امیدی های سال برای این دوست داران ماکروسافت شادی می آفریند...!
این پستای شماست:
تک تک اینجور پستا رو سیو کردم واسه روز مبادا!
خوب مگه بده 93-94!؟:d
اتفاقا همه باید انتظار 10 از 10 داشته باشن چون باور دارم که کم نمره کامل نمیگیره.

تمامی عنوان ها امسال مال GT5 هستش,الکی شلوغش نکنید.
حتی بهترین اکشن ادونچور,بهترین بازیه 360 و ... همرو قراره GT ببره چه برسه به گرافیک!:d
اون رفیقمونم که خودشو زده به اون کوچه میگه اونجاش 2 بعدیه پس چرته,درختاش مثل کرایسیس نیست پس چرته و ... بهتره 2 روز دیگه منتظر نمره ها باشه بعد پست بده چون بعد از اون احساس پشیمونی میکنه!

همین شماها بودین که هایپ الکی دادین.الانم جای شما بودم توی ایجور تاپیکا پیدام نمیشد.

یعنی منظورت اینه که طرفدارای gt از بهترین ریسینگ تاریخ انتظار امتیاز 92 به بالا ندشتن؟=))
شاید شما نگفته باشی ولی تو این سایت متوسط 94 هم میخواستن!
این پستای شماست:
تک تک اینجور پستا رو سیو کردم واسه روز مبادا!
همین شماها بودین که هایپ الکی دادین.الانم جای شما بودم توی ایجور تاپیکا پیدام نمیشد.
خوب که چی!
آره توقع من و همه بچه ها نمره های بالا بود.مگه بده!؟
صد بارم گفتم انتظارم بیشتر از این بود.هر کی هم بگه توقع بیشتر از این نداشتم دروغ میگه.
الان موضوع اینه که امثال شماها چرا انقدر خوشحالن!؟این که نمره هاش به مذاق ما خوش نیومده واقعا انقدر برای شما لذت بخشه!؟
الان همه پست ها یا کنایه به GT5 و PS فن هاست یا تیکه بارشون کردن!الان خود شما پست های منو نشونم میدی خوب این یعنی چی!؟توقع من اونقدر بوده چون از GT همونقدرم انتظار میره.حالا برآورده نشده فن های 360 باید جشن بگیرن!؟موضوع اینه.

خوب که چی!
صد بارم گفتم انتظارم بیشتر از این بود.هر کی هم بگه توقع بیشتر از این نداشتم دروغ میگه.
الان موضوع اینه که امثال شماها چرا انقدر خوشحالن!؟این که نمره هاش به مذاق ما خوش نیومده واقعا انقدر برای شما لذت بخشه!؟
الان همه پست ها یا کنایه به GT5 و PS فن هاست یا تیکه بارشون کردن!الان خود شما پست های منو نشونم میدی خوب این یعنی چی!؟توقع من اونقدر بوده چون از GT همونقدرم انتظار میره.حالا برآورده نشده فن های 360 باید جشن بگیرن!موضوع اینه.
واسه من چه فرقی میکنه که نمره GT کم بشه یا زیاد؟!
قبلا هم گفتم اینا واسه صحبتهایی هست و کنایه هایی هست که پارسال به فورزا زدین!
داره تلافی میشه!:>

• Like
Reactions: ДядsЙ
خوب که چی!
الان همه پست ها یا کنایه به GT5 و PS فن هاست یا تیکه بارشون کردن!الان خود شما پست های منو نشونم میدی خوب این یعنی چی!؟توقع من اونقدر بوده چون از GT همونقدرم انتظار میره.حالا برآورده نشده فن های 360 باید جشن بگیرن!؟موضوع اینه.

بخاطر اینکه GT5 نتونسته انتظارات فنهاش رو برآورده کنه ( البته یه عده مگین برآورده کرده با اونها کاری ندارم ) کسی خوشحال نیست !

این کنایه ها و تیکه ها هم که به قول شما بار GT5 و فنهاش میشه 1/10 شایدم 1/100 اونهایی نیست که پارسال بار من و امثال من شد . از Forza 3 تا GT5 یا بهتره بگم از 2009 تا 2010 برای یکم کیفیت بیشتر ( شایدم کمتر ، استانداردهای بینایی یکسان نیست انگار ) Forza 3 رو متلک بارون کردن .

من یه موقع میگفتم درختهاش 2D هست و چمنهاش فلان به بقیه بر می خورد در حالی که الان یکی از فنهای بازی داره به این نکات و یسری نکات که از اواسط امسال کشف شد گیر میده !

خوب که چی!

خب الآن IGN هم همینو میگه دیگه :d منظورش از ناامیدی همینه ! انتظارش دقیقا مثل شما بیشتر بوده اما برآورده نشده

وقتی میگم این سایت خله میگین نه:dیه جوری میگه ناامید کننده انگار میانگینش 50 شده..واقعا این ign دیوانست

معمولا اين حرف شما رو از روي گفتار ميشه تشخيص داد نه از نوشتار :d
نااميد كننده با فاجعه فرق داره :d
من كه از اين ليستK&L و FF رو به شدت تاييد ميكنم :d

منظورت اینه که الان خیلی ذوق کردی که alan wake ایتجا نیست ؟! خب اگه طرفدارهای GT از این بازی انتظار امتیاز 92 به بالا داشتن و الان با 85 ازش ناامید شدن ، فکر نمیکنم طرفدارای Alan Wake ازش 83 میخواستن ؟!!! اگه همون 83 رو میخواستین خب مبارکه :)

بد نیست یه نگاهی به تاپیک Alan Wake تا قبل از انتشار بندازی تا فرق بین امید و ناامیدی رو بهتر متوجه بشی .

ظاهرا هم تصمیم گرفتی با من سرشاخ بشی ؟ .... استقبال میکنیم :x
نه خب من حرف شما رو تصدیق کردم دیگه. منظورم این بود که اینا چقدر نامردن که GT5 رو تو این لیست جا دادن، اونم در رتبه ی دوم. اونوقت AW رو نذاشتن. خب خیلی نامردن دیگه!

درمورد AW هم که بابک تو صفحه ی قبل توضیح داد که. AW تو BC شدیدا و خیلی زیاد هایپ شد نه در کل دنیا. ولی ادعاهای سازندگان GT5 گوش کل فلک رو کر کرده بود. حالا خوبه AW امتیازاش اینطوری شد که وقتی ما میگیم GT5 اینطوری کرد شما بلافاصله برگردید AW رو روبه رو قرار بدید! گذشته از این حرفا، طرفدارای بازی انتظار نداشتن بعد از 6 سال انتظار، استاد بعد از 4 تا GT بسیار خوب، یه بازی 86 امتیازی تحویلشون بده. به هر حال طرفدارا انتظار داشتن که "بهترین ریسینگ تاریخ" رو شاهد باشن.

نه بابا ما کی باشیم که بخوایم با شما سرشاخ بشیم؟ از این جسارتا نمیکنیم...:)

1.
Final Fantasy XIII
=))=))
لول،نویسنده دیوانه بوده!
من وقتی داشتم به FF XIII تو تاپیک امتیازات، امتیاز میدادم گفتم که یکی از سه کاندیدای اصلی ناامیدکننده ترین بازی سال هست. البته مسلما غیب هم نگفتم :biggrin1:
می دونید چی گفتید؟ فامیتسو FF XIII رو جزو 10 تا بازی برتر تاریخ انتخاب کرده!
منم در مورد این بازی فامیتسو رو قبول دارم نه ign رو.دلیل نمی شه که چون ign چنین انتخاب مسخره ای رو انجام داده باشه این بازی ناامید کننده ترین باشه!
FF XIII عالی بود در این هیچ شکی نیست.این صحت عقل کسی که این انتخاب ها رو کرده هستش که توش شک وجود داره.
بقول بچه ها بهتر بود Halo Reach و Heavy Rain رو هم می ذاشتن تا بیشتر از خنده روده بر شیم.
mafia2 (بهترین بازی تاریخ) هم که تو لیست نیست...:)
سلام!
IGN بهش داده 8.9 :biggrin1: البته به نظر من از FFXII بهتر نبود :biggrin1:

حالا زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی من با اینکه JRPG باز نیستم FFXII را تموم کردم ولی FFXIII را تا نصف بیشتر نرفتم :biggrin1: کلا من با فضا سازی FFXII بیشتر حال کردم تا FFXIII.
اتفاقا FF XII هیچ چیز جدیدی نسبت به شماره های قبلی نداشت!
ضمنا منم Assassin's Creed 1 رو هیچ وقت تموم نکردم ولی این دلیل نمی شه که بازی بدی بدونمش!
بزرگترین مشکل XIII این بود که اصلا FF نبود. حتی JRPG نبود!
به نظر من XII تحت هر شرایطی بهتر از XIII بود. مخصوصا توی داستان و شخصیت پردازی ها خیلی بهتر بود!
کلا فکر کنم هر سایت و مجله ای که لیست ناامیدکننده ترین ها بده FF XIII یکی از گزینه ها باشه.
مشکل شما اینه که فکر می کنید چون سبک JRPG فقط همونیه که تو FF VII یا FF X دیدید پس FF XIII سبکش JRPG نیست.خیر FF XIII هم JRPG بود فقط تو گیم پلی بازی یه سری اصلاحات (که ضروری بودن) اعمال شده بود.
داستان و شخصیت پردازیش هم دست کمی از FF های دیگه نداشت.مثل اینکه یادتون رفته کاراکترهای این بازی رو نمورا طراحی کرده بود؟واقعا برام عجیبه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or