نااميد كننده ترين های 2010 از ديدگاه IGN

ДядsЙ

کاربر سایت
سلام!

سايت معتبر و باسابقه ي IGN در مطلبي 10 نااميد كننده ي بزرگ امسال را مشخص كرد كه در زير ميبينيد:

10
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657355.jpg

9
PlayStation Move

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101657823.jpg

8
Lost Planet 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655636.jpg

7
Kane & Lynch 2: Dog Days

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101655183.jpg

6
Crackdown 2

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101652823.jpg

5
Microsoft Kinect

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101653808.jpg

4
Fable III

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101654527.jpg

3
Medal of Honor

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656948.jpg

2
Gran Turismo 5

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656089.jpg

1
Final Fantasy XIII

top-ten-biggest-gaming-disappointments-of-2010-20101124101656495.jpg

توضيحات را مي توانيد در منبع اصلی بخوانيد.​

• Like
Reactions: Amino-Danger
من وقتی حوصله ام میشه FFXII را تموم کنم ولی حوصله ام نمیشه FFXIII را تموم کنم پس در نتیجه به نظر من FFXII بهتر از FFXIII هست، چون حتما FFXII یه جذابیتی داشته که تمومش کنم، ولی FFXIII اون جذابیت را واسم نداشته. خیلی عجیبه به نظرت؟! در مورد DMC 4 هم من کلا HnS سبک مورد علاقه ام هست و DMC 4 یکی از ناامید کننده ترین بازی های این نسل واسه من بود.

پ.ن: کلا بحث تاپیک داره عوض میشه، اگه میخوای ادامه بدی بیا تو پروفایل.
خیر عوض نمیشه چون داریم راجب انتخاباش حرف میزنیم ! حوصله خیلی فرق داره ! اینکه تو حوصلت میشه یا نمیشه خداییش به بازی مربوط نمیشه . از هر لحاظ " به نظر من " FFXIII بهتر بود . حالا الان داری فحشم میدی که میگه حوصله تو فرق داره اما به نظر این بهتر بوده . خب ، این رو من نمیگم . دقیقا آماری که میگن که FFXIII بهتره از خیلی بیشتر XII هستش . توی این سایت هم کم نیستن ... البته متوجه منظورت شدم که میخواستی نظرت رو بگی ولی به هر حال :دی ...
13 میتونه در کنار بازی هایی مثل Resonance of Fate و Valkryie Chronicles بهترین های JRPG این نسل باشه . چون که کلا این نسل JRPG درست حسابی نبوده و اون بی شعوری که این لیست رو انتخاب کرده باید در نظر میگرفت اوضاع و وضعیت این سبک توی این نسل رو .
من که نگفتم FFXIII بد هست، گفتم من از FFXII بیشتر خوشم میاد.
وسط همچین بحثی خداییش :دی ........ بگذریم :دی .

آخرین ویرایش:
خیر عوض نمیشه چون داریم راجب انتخاباش حرف میزنیم ! حوصله خیلی فرق داره ! اینکه تو حوصلت میشه یا نمیشه خداییش به بازی مربوط نمیشه . از هر لحاظ " به نظر من " FFXIII بهتر بود . حالا الان داری فحشم میدی که میگه حوصله تو فرق داره اما به نظر این بهتر بوده . خب ، این رو من نمیگم . دقیقا آماری که میگن که FFXIII بهتره از خیلی بیشتر XII هستش . توی این سایت هم کم نیستن ... البته متوجه منظورت شدم که میخواستی نظرت رو بگی ولی به هر حال :biggrin1: ...
13 میتونه در کنار بازی هایی مثل Resonance of Fate و Valkryie Chronicles بهترین های JRPG این نسل باشه . چون که کلا این نسل JRPG درست حسابی نبوده و اون بی شعوری که این لیست رو انتخاب کرده باید در نظر میگرفت اوضاع و وضعیت این سبک توی این نسل رو .
بابا چرا اینقدر بحث را میپیچونی :دی من که نگفتم FFXIII بد هست، گفتم من از FFXII بیشتر خوشم میاد. به همین سادگی، به همین خوشمزگی :دی

خدا باز خير IGN رو بده.فكر ميكنم شما باز زدين رو دست اونا
الان باید نظر شخصی ام را واسه شما تشریح کنم؟!

دوستان ناامید کننده با بد خیلی فرق داره:دی به عنوان مثال، Gamespot در سال 2004 به Halo 2 نمره فوق العاده 9.4 رو داد و آخر سال کاندید ناامید کننده ترین بازی هم کردش:دی (این دیگه جزو خفن ترین مثال ها بود:دی). چون از لحاظ Campaign نتونست انتظار ها رو برآورده کنه. ولی کسی از Quantom Theory انتظار خاصی نداشت که حالا ضدحال خورده باشه:دی

اما نکته جالب اینه که Alan Wake نیست! چقدر من میگفتم Alan Wake فقط اینجا هایپ شد؟:دی بعد یه سری برای خنثی کردن قضیه GT5 میان هی Alan Wake رو مثال میزنن:دی
نکته ی جالب عدم حضور ناامید کننده ترین بازی ساخت بشر یعنی Mafia II هست!
این هم دقیقا مثل قضیه AW است:دی فقط اینجا هایپ شد. وگرنه هیچ سایتی ازش انتظار خیلی بالا نداشت.

اما نکته جالب اینه که Alan Wake نیست! چقدر من میگفتم Alan Wake فقط اینجا هایپ شد؟:biggrin1: بعد یه سری برای خنثی کردن قضیه GT5 میان هی Alan Wake رو مثال میزنن:biggrin1:
اتفاقآ AW هم هست ولی رتبه ـش یه کم پایین تره :دی مثلآ رتبه 11 رو میگیره :دی

اونجا فقط یه اشاره کرده:biggrin1: مهم اینه که تو 10 تای اول نیست:biggrin1:

هرچند حتی همون رتبه 11 هم خیلی بهتر از رتبه 2 است...:biggrin1:
در اون که شکی نیست ! بر منکرش لعنت !

آخرین ویرایش:
دوستان ناامید کننده با بد خیلی فرق داره:دی به عنوان مثال، Gamespot در سال 2004 به Halo 2 نمره فوق العاده 9.4 رو داد و آخر سال کاندید ناامید کننده ترین بازی هم کردش:دی (.
ای بابا بابی جون! عین دانشنامه Halo میمونی، هر مثال و قصیده ای رو مرتبط با Halo میکنی!=))

=====================================
لیست عجیبیست ! من به شخصه از اسم GT5 توی لیست ، از IGN نا امید شدم!

عجب خری بود این ign
کینکت مگه چش بود
gt5امتیاز8.5گرفت مگه این بده
medal of honorامتیاز7.5گرفت و در صداگذاری تک بود این چیش بد بود
fabel3مگه بد بود ؟؟

عجب خری بود این ign
کینکت مگه چش بود
gt5امتیاز8.5گرفت مگه این بده
medal of honorامتیاز7.5گرفت و در صداگذاری تک بود این چیش بد بود
fabel3مگه بد بود ؟؟
پیر کردید ما رو به خدا!!!:((:((:((
بالاتر که گفتن دوستان، بد لزوما ناامید کننده نیست! شما واقعا فرق بد رو با ناامید کننده نمیدونی؟!/:)
MoH که یه ناامیدی بزرگ بود، بی خیال اصلا!...

بله دیگه IGN هم رسما گفت Gt5 نا امید کننده بود!!! حالا هی بیاید بگید ما راننده ایم و با بازی حال میکنیم و ... بقیه هم نوبن هیچی حالیشون نیست!!!:))

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

منظورت اینه که الان خیلی ذوق کردی که alan wake ایتجا نیست ؟! خب اگه طرفدارهای GT از این بازی انتظار امتیاز 92 به بالا داشتن و الان با 85 ازش ناامید شدن ، فکر نمیکنم طرفدارای Alan Wake ازش 83 میخواستن ؟!!! اگه همون 83 رو میخواستین خب مبارکه :)

بد نیست یه نگاهی به تاپیک Alan Wake تا قبل از انتشار بندازی تا فرق بین امید و ناامیدی رو بهتر متوجه بشی .

ظاهرا هم تصمیم گرفتی با من سرشاخ بشی ؟ .... استقبال میکنیم :x

منظورت اینه که الان خیلی ذوق کردی که alan wake ایتجا نیست ؟! خب اگه طرفدارهای GT از این بازی انتظار امتیاز 92 به بالا داشتن و الان با 85 ازش ناامید شدن ، فکر نمیکنم طرفدارای Alan Wake ازش 83 میخواستن ؟!!! اگه همون 83 رو میخواستین خب مبارکه :)

بد نیست یه نگاهی به تاپیک Alan Wake تا قبل از انتشار بندازی تا فرق بین امید و ناامیدی رو بهتر متوجه بشی .

ظاهرا هم تصمیم گرفتی با من سرشاخ بشی ؟ .... استقبال میکنیم :x

بابا دمت گرم 3:30 دقیقه شب هنوز بیداری..!؟

در کل تجربه نشون داده هرچی بازی بیشتر طول بکشه منتقدین بیشتر روی اونها حساس هستن و بیشتر نمره کم میکنند..

مثلا همین NFS SHIFT اگر 5 سال ساختش طول میکشید قطعا 2 هم نمیگرفت..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or