Resident Evil 6 آخرین نسخه از این سری تحسین شده توسط منتقدان بوده که کمی هم به سمت اکشن رفته است؛ دلیلی که Capcom برای این کار خود دارد به این شرح است که فروش بازی های کاملا ترسناک در بازار وضعیت جالبی نداشته و اضافه کردن قسمت های اکشن به اینگونه بازی ها برای فروش و جذب مخاطب بیشتر الزامیست.
در مصاحبه با CVG و هنگامی که از آقای میکامی در ارتباط با اینکه آیا مردم از فیلم ها و بازی های زامبی دار خسته شدهاند، سوال شد وی پاسخ داد: "بله همینطور است، این یک مشکل است. من وقتی تریلر RE6 را مشاهده کردم، بیشتر یک فیلم اکشن هالیوودی دیدم تا یک بازی با سبک و سیاق زامبی! البته این چیزی بود که میتوانست از تریلر برداشت کرد."
وی افزود: "من تا پارسال Resident Evil 5 را که خیلی وقت بود منتشر شده بود، بازی نکرده بودم. شرکت Capcom برای من یک نسخه از بازی را فرستاد ولی من برای مدت زمان زیادی آن را باز نکردم. با اینکه بازی خوب بود یا بد کاری نداشتم و مشکل من این بود که کس دیگری بازی را ساخته بود که با سبک من در تضاد بود و من آن سبک و ایده را دوست نداشتم. من در مورد این قضیه نه خیلی خوشحالم و نه ناراحت! من فکر میکنم آن ها برروی بازی سخت کار میکنند؛ افراد Capcom سخت کار میکنند."
با نگاهی به نسخه Demo این بازی میتوان بهتر فهمید چرا ایشان، RE6 را یک فیلم اکشن هالیوودی تلقی میکند.
منبع