میلیونها دلار به واسطه بازیهای "Black Ops و MW2" به جیب Activision ریخته شده است .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
battle_banner

شرکت Activision با در دست داشتن سری طلایی خود یعنی Call of Duty ، سود کلانی را به جیب زد دو عنوان بزرگ و پول ساز این شرکت یعنی Call of Duty: Black Ops و Modern Warfare 2 توانستن سود و در عین حال طرفداران بی شماری برای شرکت Activision بدست اورند .
طبق اخرین خبر منتشر شده از سوی اقای Eric Hirshberg از شرکت Activision در سایت معتبر Industrygamers ، بازی Call of Duty: Black Ops ساخته استودیو Treyarch توانسته است بیش از 25 میلیون نسخه در سطح جهان فروش داشته باشد که این یک رکورد محسوب میشود ، وی همچنین اعلام کرد بازی Modern Warfare 2 ساخته شرکت IW نیز فروشش بیش از 22 میلیون نسخه در دنیا میباشد ( این بازی در نوامبر سال 2009 منتشر شد ) .

شایان ذکر است بازی Call of Duty: Black Ops بهترین فروش تاریخ بازیها را یدک میکشد که باید دید ایا سری جدید این بازی یعنی Modern Warfare 3 میتواند با داشتن رقیب سر سختی چون BF3 بار دیگر رکورد شکنی کند و روی Activision را بخنداند ؟ چیزی که الان مشخص است این است که در حال حاظر پیش فروش بازی MW3 از Call of Duty: Black Ops بیشتر میباشد که همین نوید یک فروش خوب برای شرکت اکتی میباشد . رقابت در ماهای نوامبر میان MW3 و BF3 بسیار دیدنی میباشد .

• Like
Reactions: VahiD_ST
میلیونها دلار به واسطه بازیهای "Black Ops و MW2" به جیب Activision ریخته شده است .

نوش جونش ..... گوشت بشه بچسبه به ***ش !!!:d

-------------------------------------------------------------------------

می خواستم کلی توضیح بدم ، ولی عارف عزیز کار ما رو راحت کرد و حرف دل ما رو گفت ...

من یک تکسلِ بازی Pariah که زیر یک میلیون هم فروش نداشته رو به کلِ بازی Black Ops ترجیح میدم. هرچی که فروش بیشتر باشه معنیش این نیست که خوبه.
منم قبول دارم هر چی فروش بیشتر باشه نشانه خوبی نیست، ولی یکی از معیارهای خوبی هست که، در ضمن نمره های black ops پس چرا بالاست؟؟؟ چرا نمره meta بازی 87 شده؟؟؟چرا این همه سایت بهش نمره خوب دادن؟؟؟یعنی هر چی گیمر حرفه ای وجود داره تو این سایت جمع شدن؟؟؟؟

احساس میکنم تو کل این امار دادنها black ops یه کم مورد کم لطفیه و همون mw2 رو بیشتر جلوه میدن ... با اینکه رکورد فروشش رو هم زده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or