میزان فروش PS Vita قابل قبول بوده است.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
جک ترتون، مدیر عامل بخش سرگرمی آمریکای سونی، در مصاحبه با Gameindustry.biz به این موضوع اشاره نموده است که به نظر وی، میزان فروش PS Vita "قابل قبول" بوده است.

crystalqwhitevita1.jpg

ترتون در این باره گفت:" در این صنعت، میزان فروش شما هیچ وقت بسیار زیاد یا بسیار کم نمی شود، چون صنعت به سرعت حرکت می کند و رو به جلو می رود. به نظر من یک میزان فروش قابل قبول وجود دارد و میزانی که ما فروختیم، قابل قبول بوده است. اگر این میزان فروش سه برابر مقدار فعلی بود، من خوشحال تر می شدم، اما اگر یک سوم این مقدار بود، من نا امید می شدم."
با اینکه نظر ترتون درباره ی ویتا زیاد جالب به نظر نمی رسد، اما او همچنان به آینده امیدوار است. به نظر وی PS3 نیز در هنگام عرضه فروش کمتر از انتظاری داشته، اما اکنون به یک دستگاه "بسیار معروف و سود آور" تبدیل شده است.
وی همچنین گفت: "هر پیروزی بزرگی همراه با چالش هایی نیز هست. ما احساس کردیم اگر تکنولوژی و پشتیبانی نرم افزاری (بازی ها) را داشته باشیم، پس مخاطبان را نیز خواهیم داشت. در مقایسه با چهار ماه پیش هم اکنون احساس خیلی بهتری نسب به این موضوع دارم."
صحبت های ترتون در حالی منتشر می شود ک حدود یک هفته ی پیش، Fergal Gera مدیر بخش انگلستان سونی اعلام کرده بود که "ویتا هنوز به نقطه ی اوج خودش نرسیده است."
همچنین Shuhei Yoshida مدیر Sony Worldwide Studios اعلام کرده بود که سونی برای بدست آوردن پشتیبانی شرکت های Third-Party برای ویتا به مشکل برخورده است.

منبع

به نظر من عرضه کال او دوتی و اسسن کرید و نید فور اسپید سبب تکون دادن به این دیوایس میشه و روح درش دمیده میشه و اونموقعس باید در موردش نظر داد که بده یا خوب.

ویتا خیلی بیشتر ازونچه ما فکر میکنیم پتانسیل بالایی داره میتونه خیلی موفق باشه یه Device فوق العاده به شرطی که حسابی بهش برسن
سوت و کور نمونه;) 4تا app و game درست حسابی میخواد

این حرفها رو میزنه که برکنارش نکنن وگرنه بچه 2 ساله هم میدونه فروش ویتا افتضاح بود..

این کنسول قرار بود 3DS رو پشت سر بگزاره ولی پشتر سر که نگذاشته هیچ فروش هر هفتش 0.1 3DS هم نیست..

این حرفها رو میزنه که برکنارش نکنن وگرنه بچه 2 ساله هم میدونه فروش ویتا افتضاح بود..

این کنسول قرار بود 3DS رو پشت سر بگزاره ولی پشتر سر که نگذاشته هیچ فروش هر هفتش 0.1 3DS هم نیست..

3dsنزدیک 1.5-2سال هست عرضه شده ولی ویتا چند ماهه که اومده باید کمی برای قضاوت صبر کرد
گیمزکام خیلی میتونه موثر باشه

3dsنزدیک 1.5-2سال هست عرضه شده ولی ویتا چند ماهه که اومده باید کمی برای قضاوت صبر کرد

سلام

ببخشید خوب شما مثلا فروش رو بعد از مدت مشخصی از عرضه هر کدوم از کنسول ها (Vita و 3DS ) مقایسه کن که 3DS بهتره عمل کرده

In March, Sony revealed it had sold about two million PS Vita units worldwide. Nintendo's 3DS handheld had shifted about 17 million units by the same period

PS Vita News: Japan sales: Sony shifts less than 800k PS Vita units in six months - ComputerAndVideoGames.com

به نظر من فروش ویتا خیلی هم قابل قبول نیست

این حرفی که شما میزنی درسته.ولی میدونی مشکل اصلی چیه.الان شما بیا بازی هایی که برای 3DS عرضه شده رو با PS Vita مقایسه کن.کلا من به شخصه از سیاست نینتندو خوشم میاد.سعی میکنه که تمام قشر جامعه رو با بازی هایی که میزنه جذب خودش کنه و هممون داریم میبینیم که در انجام این کار هم موفق بوده.

سلام

ببخشید خوب شما مثلا فروش رو بعد از مدت مشخصی از عرضه هر کدوم از کنسول ها (Vita و 3DS ) مقایسه کن که 3DS بهتره عمل کرده

In March, Sony revealed it had sold about two million PS Vita units worldwide. Nintendo's 3DS handheld had shifted about 17 million units by the same period

PS Vita News: Japan sales: Sony shifts less than 800k PS Vita units in six months - ComputerAndVideoGames.com

به نظر من فروش ویتا خیلی هم قابل قبول نیست

من عذر می خواهم ببخشید درستش این بود که اینو می نوشتم :

In March, Sony revealed it had sold about two million PS Vita units worldwide. Nintendo's 3DS handheld had shifted about 17 million units by the same period, though this rival system launched several months earlier.

باید توجه کرد که 3DS چندین ماه زودتر عرضه شده و همین مسئله شاید بتونه تاثیر نسبتا زیادی بگذاره و شایدم تاثیر بگذاره ولی نه چندان زیاد

من بازم عذر میخوام

ولی با وجود این بازم به نظرم فروش ویتا چندان جالب نبوده

آخرین ویرایش:
سلام بین سیاستهایه سونی ونینتندو خیلی اختلاف هست
سونی قشر بزرگ سالو هدف گرفته
ولی نینتندو قشر نوجوانو
مشکل ویتا فقط نداشتن بازی هست علتشم اینه
هنوز موتور بازی سازیه قویهی براش نیومده .الان دارن با موتور ایفون براش بازی میسازن
فقط انچارتد هست که باموتور قوی ساخته شده
در اینده بازار برایه ویتا هست اگر هک بشه که امیدی بهش نیست شرکتا براش بازی نمیسازن

سونی اگر خودش این موضوع ( منظور فروش خوب PS Vita ) رو قبول داشت ، لازم نبود هر یک ماه بیاد و بگه که فروش این کنسول دستی خوب و طبق برنامه پیش میره ...

دو دلیل دیگه هم دارم :

*اگر فروش کنسول دستی PSVita طبق برنامه و پیش بینی سونی پیش میره ، پس چرا سونی پیش بینی خودش رو برای فروش PS vita در سال مالی از 16 میلیون به
12 میلیون تقلیل داد ؟؟؟

* اگر فروش کنسول دستی PS Vita طبق برنامه و پیش بینی سونی پیش میره، پس چرا رییس استودیوهای Sony Computer Entertainment اظهار کرده که شرکتش در
متقاعد کردن ناشران و بازسازان برای ساخت بازی بروی این کنسول دستی با مشکل روبه رو شده و اونو به یک چالش پیش رو تشبیه کرده !!! Shuhei Yoshida دو روز پیش
این حرف رو زده بود ...

آخرین ویرایش:
به نظرم خود سونی هم امید زیادی به ویتا نداره و فقط برا موندن در بازار کنسول دستی اونو عرضه کرده که اگه چیزی ازش مونده نینتندو تنهایی اونو نگیره:دی ویتا به زور بتونه نصفpspهم بفروشه شرایط الان با چند سال پیشpspخیلی فرق داره. در اینکه ویتا کنسول فوق العاده هیچ شکی نیست ولی واقعیت اینه شکست میخوره

دوستان خواهشا این پیش بینی های نوستراداموس گونه رو نگه دارن برای خودشون . فکر کنم تا الان 1000بار گفته شده که برای قضاوت موفقیت یا عدم موفقیت ویتا هنوز زوده !!!!!!!!

حد اقل باید یک سال فرصت داد بعد تازه پیش بینی کرد خود 3dsهم بعد از اون کاهش قیمت شدید فروشش رویایی شد
البته به نظر من باز هم تو این نسل مثه نسل قبل نینتندو موفق میشه ولی مطمعنا فروش ویتا اینطور نخواهد موند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or