میانگین امتیازات Halo:Reach ؟

میانگین امتیازات Halo:reach?

• مجموع رای دهنده‌ها
    126
  • نظرسنجی بسته شده است .
خودش رو بکشه 91 بالاتر نمیره..

اما معمولا برای تبلیغات Halo مبالغ زیادی رو خرج میکنن که میشه یک مقداری هم از این پول صرف کمک به سایت ها و مجلات گیم جهت بالا بردن سطح کیفیشون کرد..:d

به نظر من بین 85 تا 90 میشه. بعید میدونم مثل 3 بشه.البته اینو ندیدم بهتر بود نمیدونمو بزنم ولی از رو عکس من میکم 89 یا 88 میشه. 3 هم بخش مولتیش باعث شد بره اونقدر بالا وگرنه خودش در حد اون امتیاز نبود. ما که از خدامونه اصلا بشه 100. کسی که حالشو میکنه خودمونیم که 3500 میدیم اینو میخریم!!!

اما معمولا برای تبلیغات Halo مبالغ زیادی رو خرج میکنن که میشه یک مقداری هم از این پول صرف کمک به سایت ها و مجلات گیم جهت بالا بردن سطح کیفیشون کرد..:d
باز شروع شد...................:-s

بابا حالا بزار این امتیاز خوب بگیره ایشالله گیرز 3 هم امتیاز مشتی میگیره :دی
فعلا وحدت 360 فن ها رو باید شاهد باشیم :دی
پ.ن:رکئرد زلدا شکسته خواهد شد :دی

اگه اینطور باشه که با پول بشه منتقدا رو خریدباید الان تمام بازی های EA بالای 95 نمرشون باشهLOL
دوستان BUNGiE رو هم زیر سوال میبرن!احتمالا ACTi احمق شده که باهاش قرارداد بسته!!!!!!!!

اصولا اسم هیلو که اینجا میاد یه سری یاد هایپ و پول و این صحبت ها میفتن:دی
خیلی حرف بچه گانه ایه که بگیم 90 تا سایت و مجله رو مایکروسافت میخره! اگر همچین چیزی ممکن بود، به جز هیلو برای بقیه بازی هاش مثل Fable و AW هم این کارو میکرد.
3 هم بخش مولتیش باعث شد بره اونقدر بالا وگرنه خودش در حد اون امتیاز نبود.
این نظریه ای که جدیدا باب شده کاملا منتفیه! اگه بخش سینگلش خوب نبود، میانگینش به 90 هم نمی رسید، مثال زیاده...
رکورد زلدا رو ميشکنه شک نکنيد :دی بابی گفته ميشکنه :دی
لینک؟:دی

من میگم قراره رکورد زلدا رو هم بشکونه :دی
98 میشه :دی

بابا حالا بزار این امتیاز خوب بگیره ایشالله گیرز 3 هم امتیاز مشتی میگیره :دی
فعلا وحدت 360 فن ها رو باید شاهد باشیم :دی
پ.ن:رکئرد زلدا شکسته خواهد شد :دی

نکنه شما شک دارید ؟ :دی
جان من دوباره این بحث هارو شروع نکنید مثل GOW3 و AW. در این که امتیازات این بازی بالا میشه شکی نیست ولی رکورد زلدا رو عمرا بتونه بزنه.

من خودم میانگین 95 رو پیش بینی می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or