Hosein M کاربر سایت Aug 10, 2010 #1 سلام بر همگی دوستان عزیز همونطور که از اسم تاپیک پیداست موضوع تاپیک پیشبینی میانگین امتیازات این بازی بزرگ هست سعی کنید منطقی رای و نظر بدید با تشکر
سلام بر همگی دوستان عزیز همونطور که از اسم تاپیک پیداست موضوع تاپیک پیشبینی میانگین امتیازات این بازی بزرگ هست سعی کنید منطقی رای و نظر بدید با تشکر
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Aug 10, 2010 #3 من زیاد خودم رو دسته بالا نگرفتم،ولی اگه طبق HALO 3 هم باشه فکر میکنم بالای 95 بشه -ولی من به گزینه 2 رای دادم که یکوقت -شهید نشم
من زیاد خودم رو دسته بالا نگرفتم،ولی اگه طبق HALO 3 هم باشه فکر میکنم بالای 95 بشه -ولی من به گزینه 2 رای دادم که یکوقت -شهید نشم
Q Quantic Dream کاربر سایت Aug 10, 2010 #4 من هم به گزینه دوم رای دادم احتمال میدم میانگینش عدد 93 یا 94 بشه.
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 10, 2010 #6 من فکر می کنم بتونه 94 تا رو بیاره و برای همین به گزینه 2 رای دادم:d پ.ن: بابی گزینه یک رو نزنی:d
Apóllōn کاربر سایت Aug 10, 2010 #10 نوشته شده توسط hesam_samy II: مثل اینکه فقط باید دو گزینه ی اول رو میذاشتم:d بیشتر... خو بعضی از گزیه ها واقعا چرته..:d..آخه پایین تر از 70 یا بین 70 تا 75 چیه.؟!:d..معلومه بازی این جور میانگین ها رو به دست نمیاره....
نوشته شده توسط hesam_samy II: مثل اینکه فقط باید دو گزینه ی اول رو میذاشتم:d بیشتر... خو بعضی از گزیه ها واقعا چرته..:d..آخه پایین تر از 70 یا بین 70 تا 75 چیه.؟!:d..معلومه بازی این جور میانگین ها رو به دست نمیاره....
ArianUndead Strike the shepherd, Sheep will scatter کاربر سایت Aug 10, 2010 #11 مطمئنم میتونه جا پای halo3 بزاره(حتی فراتر):dبه گزینه دومی رای دادم.
Dreadlord کاربر سایت Aug 10, 2010 #12 آدم این خلاقیت بچه ها در زدن تاپیک های گوناگون رو میبینه واقعا لذت میبره...
FrankinG ... Cortana کاربر فعال Aug 10, 2010 #13 100 ! 100 ! 100 ! یعنی 100 نشه پدر بابی رو در میارم ، بیچارش میکنم :d