میاموتو 62 ساله شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
shigeru-miyamoto-516x260.jpg

Shigeru Miyamoto طراح افسانه ای امروز 62 ساله شد او جز اولین طراحان بود که به Nintendo در سال 1977 پیوسته و تا به حال یعنی 2014 در این کمپانی مشغول بازی سازی است.
او بیش از 100 عنوان را برای Nintendo خلق کرده است که از جمله آنان می توان به Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Star Fox, F-Zero, Pikmin اشاره کرد او در حال حاضر برروی 3 پروژه به نام های Project Giant Robot, Project Guard و Star Fox (Wii U) در حال کار است.

از افتخارات او میتوان به این اشاره کرد که اولین کسی بود که در سال 1998 در Academy of Interactive Arts and Sciences به تالار مشاهیر وارد شد مجله Time او را در لیست 60 قهرمان آسیا بعد از گاندی و بروسلی جای داده است. او همچنین در سال 2007 در Game Developers Choice Awards جایزه Lifetime Achievement Award را دریافت کرد. IGN و GameTrailers او را در لیست 100 و 10 بازی ساز برتر تمام عصار قرار داده اند. در نظر سنجی بین بازی سازان او با بیشترین رای به عنوان Ultimate Development Hero انتخاب شد. او همچنین اولین کسی بود که در اسپانیا به عنوان یک خالق و سازنده خارجی به نشان Prince of Asturias Award دست یافت

Happy Birthday Shigeru Miyamoto! - NeoGAF
10529862750276001709.jpg

آخرین ویرایش:
البته مدتیه خودش مستقیم تو ساخت بازی نقش نداره ها، معمولا تهیه کننده هستش.
شما بگو این مرد فوت کرده رو بازی! شما بگو دس کشیده سره سازنده های بازی! شما بگو بازیو نگا کرده! همین کافیه متا بره اونوره 90 وایسه!:دی
در اینکه ایشون در مقام بزرگترین بازیساز قرار داره شکی نی! حتی اگه من از شینجی میکامی بیشتر از میاموتو خوشم بیاد!!!:دی

شما بگو این مرد فوت کرده رو بازی! شما بگو دس کشیده سره سازنده های بازی! شما بگو بازیو نگا کرده! همین کافیه متا بره اونوره 90 وایسه!:دی
در اینکه ایشون در مقام بزرگترین بازیساز قرار داره شکی نی! حتی اگه من از شینجی میکامی بیشتر از میاموتو خوشم بیاد!!!:دی

من که چیزی نگفتم باقی پست من رو خوندی اصلا؟

- - -ویرایش - - -

بهترین بازی در تمام عرصه ها crashه FACT. بهترین کارگردان و بازیساز در تمام دوره ها اصلا نداریم FACT. هر کدومشونو که اسم بیارم این صنعتو تکون دادن مثل داوود . خیلی FACT . قلب این صنعت هم ناتی داگه .. عند FACT . پس به افتخار نیل دراکمن =d>:d FACT INFINTY

نقل نکنید حوصلتونو ندارم :d

Infinty چه بید؟

مگه اگه كسي پدر و خالق صنعتي باشه لزوما بهترينه؟؟؟؟مگه ميگين رودكي پدر شعر فارسيه لزوما بهترين شاعر فارسي هم هست؟؟؟؟؟اگه قرار باشه خالق بهترين باشه پس اديسون هنوز هم بهترين مهندس برق هنوز هم دكتر حسابي بهترين دكتراي فيزيك ايران و ......

مياموتو رو ميشه به عنوان بهترين درنظرگرفت و روش اجماع كرد ولي اينكه لزوما بهترين باشه براش fact وجود نداره.......

اينم بگم من براي سازنده 5 ساله خوشم مياد غش و ضعف برم به چه كسي ربط داره؟؟؟اين حس مبثر بودن و نظر خوشون رو ديكته كردن بين ايرانيها خيلي مد متاسفانه(بعد ميگن ما چرا نميتونيم تو تاپيكا با هم بحث كنيم)

.

مياموتو قطعا يكي از بهترين (بخونيد بهترين ) بازيساز هاي تاريخه و هيچ شكي هم وجود نداره
جالبه خيلي از دوستان بازي هاي نينتندو رو تجربه نكردند ولي راجب بازي هاش نظر ميدند و بازي هايي مثل ماريو و زلدا رو ضعيف مي دونند
همين نسل هفت تقريبا از هر 5 سايت معتبر گيمي كه بهترين بازي هاي نسل هفت رو ليست كرده 4 سايت شماره يك يا دو ليستشون سوپر ماريو گلكسي هستش (البته به جز بازيسنتر خودمون كه اساتيد بزرگ ماريو گلكسي رو رتبه 13 قرار دادند:))) يعني بالاتر از تلو و gta v بعد بعضي از دوستان اين بازي ها رو ضعيف مي دونند (البته پست هاشون پاك شده :d)

1.مگه اگه كسي پدر و خالق صنعتي باشه لزوما بهترينه؟؟؟؟مگه ميگين رودكي پدر شعر فارسيه لزوما بهترين شاعر فارسي هم هست؟؟؟؟؟اگه قرار باشه خالق بهترين باشه پس اديسون هنوز هم بهترين مهندس برق هنوز هم دكتر حسابي بهترين دكتراي فيزيك ايران و ......

2.مياموتو رو ميشه به عنوان بهترين درنظرگرفت و روش اجماع كرد ولي اينكه لزوما بهترين باشه براش fact وجود نداره.......

3.اينم بگم من براي سازنده 5 ساله خوشم مياد غش و ضعف برم به چه كسي ربط داره؟؟؟اين حس مبثر بودن و نظر خوشون رو ديكته كردن بين ايرانيها خيلي مد متاسفانه(بعد ميگن ما چرا نميتونيم تو تاپيكا با هم بحث كنيم)

.

1.اون اومد یه چیزی گفت رفت :دی مقایسه رودکی با حافظ جوکه :دی

2.هزارت مرحبا،منم منظورم همین بود از اولین پستم.

3.بابا ایشون نشسته تو تاپیک بلادبورن لایک های منو میشماره و حرص میخوره،تا جایی که تو این تاپیک عنوانش کرده لول :دی من نمیدونستم لایک هم حسادت داره،یعنی انقدر دنیای کوچیکی دارن بعضی ها؟:دی

اگه کسی فکر میکنه هدف اینه که بگیم میاموتو بهترین نیست،لطفا یه دور دیگه پستو بخونه.منظور اینه که فکت نیست.

بابا ایشون نشسته تو تاپیک بلادبورن لایک های منو میشماره و حرص میخوره،تا جایی که تو این تاپیک عنوانش کرده لول :biggrin1: من نمیدونستم لایک هم حسادت داره،یعنی انقدر دنیای کوچیکی دارن بعضی ها؟:biggrin1:

حرص ؟ تو انقدر با لایک 10 تا ادم اعتماد بنفس گرفتی تو این فروم که هرجا میری اسم این میازاکی رو میاری ! دیگه حال بهم زن شده عملا ! بار اول هم نیست این اسم میازاکی رو ادم بین بازیساز های بزرگ میبینه ! کسی که Ninja Blade تو کارنامه اش هست ! چند ساله تو این فروم هستم دیدم بعضیا میخوان خودشون رو Special کنن با یه چیز خاص . مدح و ستایش ها به جایی کشیده که مثلا میای تو این تاپیک به شوخی میگی میازاکی بهترینه ، فردا پس فردا که دیدی کسی چیزی نمیگه میای سر همین هم بحث میکنی .

دنیای کوچیک که چه عرض کنم ولی تو ین فروم الان تو داری چیکار میکنی ؟ تو که انقدر دنیات عظمیه چرا خودت رو مختص این دنیای کوچیک کردی ؟

در واقع من نباید جوابت بدم چون اصلا نمیدونم درباره چی داری صحبت میکنی :دی و اینکه من هر چیزی در موردش گفتم در تاپیکی که بهش مربوط بوده گفتم.منو هر کی باید بشناسه تو این فروم میشناسه لازم نیست تو بیای اینجا خودتو خسته کنی :دی

بعد نینجا بلید تو کارنامه میازاکیه؟مجبوری در مورد چیزی ک نمیدونی نظر بدی؟نه انصافا مجبوری؟:دی

بار اول هم نیست این اسم میازاکی رو ادم بین بازیساز های بزرگ میبینه ! کسی که Ninja Blade تو کارنامه اش هست ! چند ساله تو این فروم هستم
شما كه چند سال اين فروم تشريف دارين (و بالطبع تو اخبار بازي ها هستين)نميدونين كه اصلا ميازاكي ربطي به اين بازي نداره؟؟؟

.

ببینید این بحث بزرگترین بودن از پایه غلطه. چون معیار درستی برای بهترین بودن وجود نداره و هر کدوم از بازیسازای بزرگ به هر حال تو یه مواردی از بقیه بهتر هستن.

ولی میاموتو جایگاهش تو این صنعت یه جورایی متفاوت از بقیست. کارایی که این آدم انجام داده و خدماتی که کرده یه کل این صنعت رو متاثر کرده.

خیلیا نینتندو رو بخاطر کنسول NES (همون میکروی خودمون) تحسین میکنن و ناجی این صنعت میدونن که حق هم دارن. توی دهه ی 80 بازار کنسولها و کلا بازی دچار رکود شدیدی شده بود واین نینتندو بود که تونست احیاش کنه. مسلما اگه نگیم 100 درصد این افتخار متعلق به میاموتوست میشه 80 درصدش رو به ایشون نسبت داد. به شخصه فکر میکنم بدون میاموتو یا بازی کلا وجود نداشت یا با این چیزی که الان هست خیلی متفاوت بود. ( البته از حق نگذریم PSone و Ken Kutaragi رو هم نباید فراموش کرد)

آقا جان من، الان دعوا سر چیه؟ هر جا کسی میاد یه چیزی درمورد خوب بودن یا بد بودن یه بازی یا بازیساز دیگه می گه، بقیه سریع می دون وسط از اینکه بازی یا بازیساز مورد علاقشون نام نبرده شده شاکی میشن. حالا به این بنده خدا بگین بهترین بازیساز دنیا جای دوری نمیره بخدا با این کارایی که واسه صنعت بازی انجام داده. جالب تر اینه که تقریبا همه بازیسازان خودشون به شخصه ایشون رو رو به عنوان بهترین بازیساز انتخاب کردن (
در نظر سنجی بین بازی سازان او با بیشترین رای به عنوان Ultimate Development Hero انتخاب شد.) حالا یه عده از طرفداراشون این رو قبول ندارن!
/:)

- - -ویرایش - - -

"بهترین بازیساز" همونطور که از ظاهر جمله پیداس به کسی قراره گقته بشه که "بهترین بازی یا بازی ها" رو ساخته ---> "بهترین بازی ساخته شده" به هیچ وجه چیزی نیست که هیچ وقت بشه دربارش به اجماع رسید

والا منتقد ها به اجماع رسیدن و سه تا از بازی های این بابا جزو بهترین بازی های تاریخ شدن...

حالا کسی که به هر شکلی کلمه FACT رو کنار همچین جملاتی بکار می بره غیر از تحقیر نظر بقیه و تحمیل نظر خودش و احترام نذاشتن به سلیقه اونها انصافاً چه قصد دیگه ای موقع استفاده از این کلمه می تونه داشته باشه من یکی نمی دونم
عجب! یعنی من گفتم فلانی بهترین بازیساز هست، Fact، یعنی نظر بقیه بی ارزشه؟ طبق کدوم فرمول و قضیه و استدلال؟ :دی شما هم تو تاپیک بازیساز مورد علاقه ـت بیا بگو ایشون "بهترین بازیساز هست، Fact". مطمئن باش به هیچ کس توهین نمیشه و کسی هم مخالف باشه میاد نظرش رو میگه.

پ.ن: مسلما نظر من یا نظر شما یا نظر فلانی به تنهایی نمیتونه هیچ چیزی رو اثبات کنه، وقتی میگم فلان چیز Fact هست یعنی اینکه شما 6 ماه هم با من بحث کنی نظر من عوض نمیشه :دی به طور خلاصه اینکه نظر من غیر قابل تغییر هست، حالا ممکنه این نظر اصلا ارزش خاصی هم نداشته باشه و یکی بیاد بهش بخنده و بره، ولی مطمئن باش به کسی توهین نشده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or