میازاکی: خبری از نسخه جدید Dark Souls نیست در حال کار بر روی بازی جدیدی هستیم

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
آقای Hidetaka Miyazaki خالق سری بازی‌های Dark Souls در جدیدترین گفتگو خود با Famitsu اعلام کرد برنامه‌ای برای عرضه نسخه جدیدی از عنوان Dark Souls نداریم.

آقای Hidetaka Miyazaki در جواب به این سؤال که از او پرسیده شده باوجود عرضه دومین بسته الحاقی عنوان Dark Souls 3، آیا این احتمال وجود دارد که این سری به اتمام رسیده باشد

«بنده از زمان آغاز ساخت بازی اشاره کردم تا به الآن که دارم با شما صحبت می‌کنم برنامه‌ای برای ساخت نسخه‌ای جدید در این سری را نداریم. ما الآن در حال ساخت بازی‌های جدیدی هستیم و این بازی‌های جدید ممکن است کلیات Dark Souls را که باعث موفقیت‌آمیز بودن آن شده است را نداشته باشد.»

لینک منبع

واقعا سری سول فلا باید استراحت کنه و دیگه تا جایی ک میشده دوشیدن:D میازاکی با سری سولز خدمت بزرگی ب صنعت کرد و ی عالمه مکانیزم اورده ک خیلیا دارن سعی میکنن ازشون استفاده کنن(سختگیری ب گیمر،قواعد مرگ و میر تو دنیای سولز و...) کلا وجودش ی نعمته نسل قبل همه بازیا داشتن اسون میشدن و میازاکی باعث شد سازنده ها بفهمن گیمرا هنوز دنبال چالشن و میخوان بازی کنن. امیدوارم تو ی سبک جدید بازم بتونه همچین چیزایی ب صنعت اضافه کنه میازاکی قطعا تاثیرگذارترین کارگردان صنعت گیم از 2009 و ظهورش تا الان بوده و امیدوارم بازی جدیدش ی ایپی جدید باشه حیفه همچین نابغه ای بخاد فقط سولز بسازه البته از بلادبورن 2 برا چن سال اینده استقبال میشه عجیب دلنشین بود:D

• Like
Reactions: masoud101
استاد بهترین کار ممکنو می کنه دارک سولز رو ادامه نمیده....قشنگ میلک کردن دارک سولز رو فقط چون سطح اولیه بازی و خود فرام سافتور خیلی بالا بود میلک کردن بازی زیاد بهش ضربه نزد(گرچه تو جنبه هایی مثه داستان افت محسوسی کرد)

بلاد۲ رو که احتمال زیاد معرفی می کنن بزودی چون هم شدیدا موفق بود شماره ۱ و طالب زیاد داره و هم اینکه مدت زمان نسبتا خوبی می گذره از شماره یک(۲۰۱۸ بیاد میشه ۳ سال)

ولی امیدوارم کلا بره سراغ بازی به فرم جدید و استعدادشو تو بقیه سبکا هم پخش کنه:D

.

آخرین ویرایش:
فکر کنم این سوال رو نزدیک 5-6 بار ازش پرسیدن. قبلا هم گفته بود دارن روی 3 تا بازی کار میکنن که یکیشون Dark Fantasy RPG هست و تا حدودی شبیه سری سولزبورن. البته توی مصاحبه این رو هم میگه:
In making a new game, we’re not being conscious of making something that resembles Dark Souls, or on the other hand of making something that doesn’t resemble Dark Souls.
هر چی که هست، امیدوارم توی E3 معرفی بشه. هر چه از ابر استاد، استاد استادان، یگانه استاد عالم و The Chosen Oostad ، میازاکی رسد نکوست.

یکیش که قبلا هم فکر کنم معرفی شد که Gundam هست، مطمئنا دومی هم بلادبورن هست.
سومی که 100 درصد خودِ غولِ آخرِش داره کارگردانی میکنه و امیدوارم تو E3 معرفی بشه، حداقل یک کانسپت هم ازش نشون بدن که بریم افقی شیم:D
میدونم هربازی که روش کار کنه موفق میشه اما برای من مهمتر از موفق بودن بازی، طراحی و نوع روایتی هست که برای بازی در نظر میگیره هست.
دوست دارم مثل D.Souls 1 بعد از تمام کردن چندباره بازی Mind F^Q شم، که انصافا اینکار تخصص ژاپنی هاست.

آخرین ویرایش:
واقعا بازی ها میازاکی سان برلیانی در این برهوت دنیای گیمه.لذتی که از بازیهای استاد بردم رو هرگز فراموش نمیکنم امیدوارم بازی جدیدشون مخلوطی بین بلاد و سولز باشه ویا دمون سولز 2

• Like
Reactions: aliatlas
واقعا سری سول فلا باید استراحت کنه و دیگه تا جایی ک میشده دوشیدن:D میازاکی با سری سولز خدمت بزرگی ب صنعت کرد و ی عالمه مکانیزم اورده ک خیلیا دارن سعی میکنن ازشون استفاده کنن(سختگیری ب گیمر،قواعد مرگ و میر تو دنیای سولز و...) کلا وجودش ی نعمته نسل قبل همه بازیا داشتن اسون میشدن و میازاکی باعث شد سازنده ها بفهمن گیمرا هنوز دنبال چالشن و میخوان بازی کنن. امیدوارم تو ی سبک جدید بازم بتونه همچین چیزایی ب صنعت اضافه کنه میازاکی قطعا تاثیرگذارترین کارگردان صنعت گیم از 2009 و ظهورش تا الان بوده و امیدوارم بازی جدیدش ی ایپی جدید باشه حیفه همچین نابغه ای بخاد فقط سولز بسازه البته از بلادبورن 2 برا چن سال اینده استقبال میشه عجیب دلنشین بود:D
بازی باید درجه سختی داشته باشه تا همه بتونن بازی کنن . من خودم نتونستم بازیش کنم بس که سخت بود . حالا مثلا چی میشد یه درجه سختی پایینتر گذاشت ?

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

• Like
Reactions: gamer1998y
بازی باید درجه سختی داشته باشه تا همه بتونن بازی کنن . من خودم نتونستم بازیش کنم بس که سخت بود . حالا مثلا چی میشد یه درجه سختی پایینتر گذاشت ?

چی میشد؟ این سری به چیزی که الان هست تبدیل نمیشد.
بازی آسون هست و منطقی که صبر و حوصله بازیکن رو میسنجه و بهش باج نمیده. هر کی بتونه اینا رو اوکی کنه، بازی به شدت براش لذت بخش میشه.

چی میشد؟ این سری به چیزی که الان هست تبدیل نمیشد.
بازی آسون هست و منطقی که صبر و حوصله بازیکن رو میسنجه و بهش باج نمیده. هر کی بتونه اینا رو اوکی کنه، بازی به شدت براش لذت بخش میشه.

نه داداش اين بحثا نيست

سختي بازي فقط توي دوتا چيزه

يكي اينكه ضربه هاي ك ميخوري بيش از اندازه خون ميبره . يعني مثه هك اند اسلش هاي ديگه نيست ك كمتر ازت خون بره و ديرتر بميري

دوم اينكه بازي يه مكانيزم گيم پلي داره . كافيه بياد دستت ك كي دفاع كني يا جا خالي بدي كي ضربه بزني

من وقتي بلادبورن رو پلات كردم و يه مدت بعدش دارك سولز ٣ رو رفتم تماااام باس ها رو بار اول زدم و فقط دوتا باس آخري اذيت كرد منو . رفيقم شاخ دراورده بود ك چطور ابيز واچرز رو بار اول زدم .

منظور ازين صحبتها اينه كه فقط كافيه مكانيزم گيم پلي بياد دستت ... ديگه سختي اي وجود نداره

نظر شهصيم اينه كه مشكل اين سري روايت داستان هست . اگر يه روايت داستان روان داشت با اين جزئيات ب شاهكار بي دليل تبديل ميشد گرچه الان شاهكار هم هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: gamer1998y
یه کتاب بیزینس بود الان اسمشو یادم نیست. میگفت تو هر چیزی باید remarkable باشید تا واستون بگیره. مثلا غذای یه رستوران تایلندی در سان فرانسیسکو باید به شدت spicy باشه، ممکنه یه عده نتونن تحمل کنن ولی بعدش هواداران خاص و همیشگی خودشو پیدا میکنه.

میازاکی با Soulsـهاش همین فرمول رو رفت. و جواب داد.

شخصیت و تم بازی های میزاگی خیلی به کستلوانیا نزدیکه خیلی دوست دارم اینا هم یه شماره از این بازی درست کنن اما امان از دست این کونامی اخمخ

نه داداش اين بحثا نيست

سختي بازي فقط توي دوتا چيزه

يكي اينكه ضربه هاي ك ميخوري بيش از اندازه خون ميبره . يعني مثه هك اند اسلش هاي ديگه نيست ك كمتر ازت خون بره و ديرتر بميري

دوم اينكه بازي يه مكانيزم گيم پلي داره . كافيه بياد دستت ك كي دفاع كني يا جا خالي بدي كي ضربه بزني

من وقتي بلادبورن رو پلات كردم و يه مدت بعدش دارك سولز ٣ رو رفتم تماااام باس ها رو بار اول زدم و فقط دوتا باس آخري اذيت كرد منو . رفيقم شاخ دراورده بود ك چطور ابيز واچرز رو بار اول زدم .

منظور ازين صحبتها اينه كه فقط كافيه مكانيزم گيم پلي بياد دستت ... ديگه سختي اي وجود نداره

نظر شهصيم اينه كه مشكل اين سري روايت داستان هست . اگر يه روايت داستان روان داشت با اين جزئيات ب شاهكار بي دليل تبديل ميشد گرچه الان شاهكار هم هست

Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستمونم همین رو گفت. باید صبر داشته باشی تا دستت بیاد چی به چیه :D
کلا بازی وقتی سختی منطقی داشته باشه برات جذاب میشه. البته یه فاکتور دیگه هم هست. اونایی که میگن خیلی سخته میتونن از کمک بقیه هم استفاده کنن و این از همون اول هم یکی از ویژگی های جالب بازی بوده.
من که یادمه داشتم برای کنکور میخوندم. شماره دومش رو نزدیک 90 ساعت بازی کردم(تازه میگن این به دردنخورترینه بوده!) بعد دیدم کلا آیندم در خطره! سیوای بازی رو پاک کردم و دیسک رو هم دادم رفت :D به شدت این بازی خطرناک و اعتیادآوره:D

• Like
Reactions: Xenon360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or