میازاکی از ساخت عنوانی جدید خبر داد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
به تازگی آقای هیدتاکا میازاکی، رئیس شرکت From Software و همچنین خالق سری Souls، خبر از ساخت عنوانی کاملا جدید داد.

darksouls5-kopie-635x357.jpg

گفت و گوی زیر بخشی از مصاحبه ای است که به تازگی در سایت GNN منتشر شده است:

میدونم که گفتین دیگه ادامه ای وجود نخواهد داشت و DSIII آخرین عنوان توی این سری هست. اما آیا واقعا این دنیا به پایان رسیده؟ آیا هیچ شانسی برای DLC، عناوین فرعی و رمان های مرتبط با دنیای بازی وجود داره؟

DSIII چند DLC خواهد داشت اما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای ادامه این سری و ساخت عناوین فرعی و مدیاهای مرتبط با دنیای بازی وجود نداره. اما نمیتونم با قاطعیت بگم که احتمالش 0% هست.
به عنوان مثال اگه یکی از اعضای FS پنج سال بعد بیاد پیش من و التماس کنه که " خواهش میکنم بذار یه Souls دیگه بسازم"، اونوقت من احتمال ساخته شدن یه عنوان جدید توی این سری به دست کارمندانم رو غیر محتمل نمیشمرم.
چیزی که قطعیت داره الان، اینه که برای من به شخصه سری Souls تموم شده هست. پس به جای ساخت یه ادامه دیگه، من فکر میکنم که وقتشه قدمی در جهتی جدید برداریم. ساخت یه IP جدید در حال حاضر شروع شده.

پس امکان نداره که یه ادامه یا یه ریمستر از Demon's Souls ببینیم؟

ما میخواییم چیزهای جدیدی بسازیم.

Dark Souls 3 Director Has Started Working On New IP, Demon's Souls Remaster Unlikely

منم امیدوارم این بشر از محیط های تاریک و نفرین شده بکشه بیرون
دیگه بسه ، یه چی دیگه بسازه
[-o<
فک نکنم این اتفاق بیفته:D
خودش بارها گفته که به موضوعات و فضاها تاریک شدیدا علاقه و تمایل داره......و البته فک کنم یکی از دلایل تمایز و خاص بودن آثارش هم همین فضاهای تاریک و مردس. وگرنه rpg شاد و قهرمان پرور کم نداریم:D

.

منم امیدوارم این بشر از محیط های تاریک و نفرین شده بکشه بیرون
دیگه بسه ، یه چی دیگه بسازه
[-o<

WTF ? :D

یکی از بهترین نکات بازیای میازاکی همین جَو تاریکشه حالا میگی ازش بکشه بیرون؟ :D

اتفاقا اصلا نباید بکشه بیرون و یکی باید باشه بازی با جَو تاریک درست و حسابی بسازه :D

• Like
Reactions: m.d.makan
بنظر من ساخت ادامه دیمونز سولز هم امکان پذیر نیست. چون دارک سولز خودش یه ادامه بود براش. من شنیدم میازاکی گفته دیگه خبری از ادامه معنوی سری سولزم نیست!

منم امیدوارم هر چی میسازه خیلی سخت تر باشه و مثل اولین باری که Dark souls زدیم دهنمون آسفالت بشه :D
فقط میترسم برن سراغ VR و از اینجور جنگولک بازیا :D چون قبلا توی لیستی که سونی واسه سازندگان بازیای PS VR داده بود From Software هم بود

• Like
Reactions: Safety & Peace
منم امیدوارم هر چی میسازه خیلی سخت تر باشه و مثل اولین باری که Dark souls زدیم دهنمون آسفالت بشه :D
فقط میترسم برن سراغ VR و از اینجور جنگولک بازیا :D چون قبلا توی لیستی که سونی واسه سازندگان بازیای PS VR داده بود From Software هم بود
یه لحظه فکر کردم شوخیه ولی نبود :|

From Software lineup reel lists new IP to release on PSVR, PS4, Xbox One and PC. • /r/Games

به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتن. دارک ۳ با وجود اینکه بازی خیلی خوبی بود ولی به هیچ عنوان اون حس تازگی نسخه‌های قبلی رو نداشت چون یه جورایی تمام ایده‌هاش رو قبلا دیده بودیم.

امیدوارم کلا از این خط گیم‌پلی بکشن بیرون و یه IP کاملا جدید و متفاوت منتشر کنند نه یه چیزی مثل BB که بازم پایه و اساسش از روی سولز بود.

• Like
Reactions: tom71

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or