میازاکی از ساخت عنوانی جدید خبر داد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
به تازگی آقای هیدتاکا میازاکی، رئیس شرکت From Software و همچنین خالق سری Souls، خبر از ساخت عنوانی کاملا جدید داد.

darksouls5-kopie-635x357.jpg

گفت و گوی زیر بخشی از مصاحبه ای است که به تازگی در سایت GNN منتشر شده است:

میدونم که گفتین دیگه ادامه ای وجود نخواهد داشت و DSIII آخرین عنوان توی این سری هست. اما آیا واقعا این دنیا به پایان رسیده؟ آیا هیچ شانسی برای DLC، عناوین فرعی و رمان های مرتبط با دنیای بازی وجود داره؟

DSIII چند DLC خواهد داشت اما در حال حاضر هیچ برنامه ای برای ادامه این سری و ساخت عناوین فرعی و مدیاهای مرتبط با دنیای بازی وجود نداره. اما نمیتونم با قاطعیت بگم که احتمالش 0% هست.
به عنوان مثال اگه یکی از اعضای FS پنج سال بعد بیاد پیش من و التماس کنه که " خواهش میکنم بذار یه Souls دیگه بسازم"، اونوقت من احتمال ساخته شدن یه عنوان جدید توی این سری به دست کارمندانم رو غیر محتمل نمیشمرم.
چیزی که قطعیت داره الان، اینه که برای من به شخصه سری Souls تموم شده هست. پس به جای ساخت یه ادامه دیگه، من فکر میکنم که وقتشه قدمی در جهتی جدید برداریم. ساخت یه IP جدید در حال حاضر شروع شده.

پس امکان نداره که یه ادامه یا یه ریمستر از Demon's Souls ببینیم؟

ما میخواییم چیزهای جدیدی بسازیم.

Dark Souls 3 Director Has Started Working On New IP, Demon's Souls Remaster Unlikely

امیدوارم طبق شایعات ای پی جدیدشون تو سبک jrpg نباشه.[-o<

خداکنه یه دو سال دیگه این Demon's Souls ریسمترش رو بدن (ریمیکش کنن چه بهتر :D ) حداقل جای دارک یا اگر خبری از بلاد هم نبود پر کنه.

البته دقت کنید الان دیگه FS قراردادش با سونی و نامکو بندای تموم شده و هر چی بازی قبل از خریده شدن توسط Kadokawa Corporation باید میساختن رو ساختن ( DS3 و BB آخرینشون بودن/ البته DLC های DS3 مونده که ظاهرا 2تا نیستن و 3تا شدن). الان باید منتظر موند و دید IP جدیدشون رو چه زمانی شروع کردن. اینا August 2012 ساخت BB و اواسط 2013 ساخت DS3 رو شروع کردن و May 21, 2014 توسط Kadokawa خریداری شدن. اگر بازی جدیدشون قبل از این تاریخ استارت خورده باشه، امکانش هست سونی و نامکو توی معادله باشن :D پس احتمال انحصاری شدن هست (اگرچه بعیده بخوان 3تا بازی رو با هم ببرن جلو)

اگه کار ساخت بلادبورن شروع شده باشه به نظر من کار کارگردانیش به عهده کارگردانای دارک سولز 2 هست
امیدوارم به هر حال این انحصاری ساختناش تموم شه :دی
نمی تونم صبر کنم ببینم ایده جدید میازاکی چی می تونه باشه :|

به نظر من هم بهتره که یه چند سال به IP استراحت بدن بعد 3-4 سال نسخه جدید بسازن .;)

مشخصا این کار برای ایده های جدید انجام دادن DS3 و BB جفتشون عالی بودن اما بازی نیاز به ایده جدید داره شاید خیلی ها BB بازی نکرده باشن اما اگه BB و بعدش DS3 بازی کرده باشین به نظر بازی ها خیلی نزدیک به هم میان و یک جورایی سر باس ها ایده ها مشخصه ته کشیده البته جز پرینس که عالی بود .

به شدت منتظرم ببینم بازی بعدی چی میخوان بسازن اما امید وارم در همین حدود گیم پلی باشه شمشیر و سپر و ... .\:D/

حالا بلادبورن ي نيمچه شوتري داشت اما بازم اصالتا سول بود اما خدا نكنه ك بياد دس بذاره رو سبك شوترو اونم مثه باقي بازياش سخت اشك درار كنه
#افعال همگي معكوس بودن پس اميدوارم بشه :دي

امیدوارم ایدشون رو تغییر بدن.

درسته BB و DS از جمله بهترین و لذت بخش ترین بازیهای زندگیم بودن اما به شخصه هنگام بازی کردن DS3 حس متفاوتی نسبت به BB رو تجربه نکردم. فقط شاید با کار روی Inteligence و یا Faith و استفاده از میراکل ها و سورسری ها بشه حس متفاوتی نسبت به BB رو تجربه کرد.

من دوست دارم یه حالی به Armored Core بدن، همیشه از ایده بازیش خوشم میومد ولی خود بازی ها اونقدر ها جالب نبودن.
Q: What about Armored Core sequel?

A: Personally I want to do it. After all I was involved in three games in the series.

Armored Core is one of the pillars of FROM Software's lineup, but I can't reveal anything at the moment.

اینکه به نظرم میره سراغ ip جدید خیلی خیلی عالیه.... .
DS3 با اینکه بازی عالی هست ولی کلیت بازی یه جور ارتقا یافته و جمع بندی سولزها+بلاد بورن هست(گرچه یه نفر بالاتر گفت فرقی با بلادبورن نداشت که فک کنم کلا DS3 رو بازی نکرده:D)تا یه اثر جدید و منحصربفرد دیگه از میازاکی

برای همین حرکت به سمت و سوی جدید عالیه به نظرم(چی میشد میتونست یه fps با اتمسفر و روایت خاص خودش بسازه:x)

.

• Like
Reactions: BitsandBytes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or