طی خبری مبینی بر اجرای MW و LOZ بر روی کینکت اکنون زمان ان فرا رسیده که مکس
محبوب با پرش های محبوب خودش رو بر روی کینکت تجربه کرده و لذت ببرید.
منبع
تو خود خبر یه ویدئو گذاشته بودن من هنوز نتونستم ببینم فیل هم بودحالا یک چیزی درباره خبر یعنی مثلا موقع پرش تو بازی باید خودمون بپریم .؟؟؟
واقعا خسته نباشید ! این چیه اونوقت ؟! 4 5 خط ترجمه شده 2 خط ؟! اصلا این ترجمس یا نتیجه گیری ؟ باور کنید 2 3 دقیقه کار بیشتر به کسی بر نمی خوره !
خودت ترجمه ـش کن ببینیم چند خط ترجمه میکنی.E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
حقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟
دقیقا!
+ خودمونم میترکیم
گیر داده ها هی میگه تعداد کارکتر اندک است :d
من نمیدونم چرا تازگی ها همه همین برداشت رو میکنن ! پس انتقاد واسه چیه ؟ واسه اینه که مثلا بیام بگم من الان چشمام قوی ـه یا باهوشم ؟ نه جانم . برای اینه که اینجا انجمن فارسی هست و وقتی من میام توی تاپیک خبر نباید دوباره برم منبع رو بخونم . حالا اینکه فکر کردید مثلا من خواستم کسی رو زیر سوال یا از قبیل این حرفا واسه من مهم نیست چون هدفم این نبوده . پس این تاپیک انتقادات فروم ها هم گذاشتن تا کاربرا برن فروم رو مسخره کنن ؟!
من هم همین فکر رو کردم.مطمئنا منظورشون PC بوده چون هک های قبلی هم روی PC انجام شده
اسم تاپیک یه جورایی فریبنده است یه لحظه شک کردم که نکنه MP3 از کینکت پشتیبانی میکنه