مکس پین قابل اجرا بر روی کینکت!

Hosein M

کاربر سایت
maxpayne.jpg

طی خبری مبینی بر اجرای MW و LOZ بر روی کینکت اکنون زمان ان فرا رسیده که مکس

محبوب با پرش های محبوب خودش رو بر روی کینکت تجربه کرده و لذت ببرید.

منبع

من بازم میگم، همه حرفاشون محترمه!
ولی موضوعی که هست اینه که هیچوقت به خود خبر یا پیش نمایش یا نقد یا هر پستی توجه نمیشه! هیچوقت!
فقط توجهمون رفته رو حاشیه!

واقعا خسته نباشید ! این چیه اونوقت ؟! 4 5 خط ترجمه شده 2 خط ؟! اصلا این ترجمس یا نتیجه گیری ؟ باور کنید 2 3 دقیقه کار بیشتر به کسی بر نمی خوره !

E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
حقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟

دقیقا :)) !
خودت ترجمه ـش کن ببینیم چند خط ترجمه میکنی.
:)):))
گیر داده ها هی میگه تعداد کارکتر اندک است :d
+ خودمونم میترکیم:دی

• Like
Reactions: .:Soheil:.
مطمئنا منظورشون PC بوده چون هک های قبلی هم روی PC انجام شده

اسم تاپیک یه جورایی فریبنده است یه لحظه شک کردم که نکنه MP3 از کینکت پشتیبانی میکنه :دی

من نمیدونم چرا تازگی ها همه همین برداشت رو میکنن ! پس انتقاد واسه چیه ؟ واسه اینه که مثلا بیام بگم من الان چشمام قوی ـه یا باهوشم ؟ نه جانم . برای اینه که اینجا انجمن فارسی هست و وقتی من میام توی تاپیک خبر نباید دوباره برم منبع رو بخونم . حالا اینکه فکر کردید مثلا من خواستم کسی رو زیر سوال یا از قبیل این حرفا واسه من مهم نیست چون هدفم این نبوده . پس این تاپیک انتقادات فروم ها هم گذاشتن تا کاربرا برن فروم رو مسخره کنن ؟!

انتقاد می تونه مخرب باشه یا می‌تونه سازنده باشه.
می‌تونه توهین آمیز باشه، یا محترمانه باشه.
صرف انتقاد مهم نیست. مهم طرز بیان کردن اون هست که باید درست باشه و زننده نباشه.
----
از استارتر تاپیک ممنون بابت ارسال خبر!

الان ما باید جلوی تلویزیون شیرجه بزنیم؟!! :)) یکی ببینه میگه مشکل روانی داره طرف!

نه بابا !
من تریلرشو دیدم . مثلا وقتی میخواست شیرجه بزنه سمت چپ پای راستشو میاورد بالا و خودشو به سمت چپ خم میکرد !
از اینجا میتونید دانلود کنین .
فقط هم کیفیت هم سرعت دانلود فاجعه است !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or