مکس پین سه در ماه اینده برای عموم مردم به نمایش در میاید

Gunners Trust

کاربر سایت
درود
mp3-3.jpg

بر طبق ویدیو منتشر شده از سایت GAME KINGS ، راک استار بازی اکشن MAX PAYNE 3 را برای اولین بار ، در رویداد پیش روی ـــه کشور هلند ، بر عموم مردم به نمایش در خواهد اورد .

این بازی توسط rock star vancouver ساخته میشود و در نمایشگاه first look expo ، بین روزهای اول و یا دوم اکتبر ماه به نمایش در خواهد امد .

مکس پین سه یکی از بازی های زیر زمنی یــــ میباشد که از سال 2009 معرفی شد و انتظار میرود که در ماه اینده نکاتی از زبان راک استار در مورد بازی بشنویم .

این ویدیو را میتوانید از
here مشاهده نمایید .

مکس پین سه در تاریخ نامعلومی برای پلتفورم های PC ، PS3 و XBOX 360 منتشر خواهد شد .

TNX VG 247

آخرین ویرایش:
یعنی اگه همون خیکی ِ کم گنده مکس پین باشه هنوز خودم میرم Rockstar North رو به آتیش میکشم تا دیگه شاهد عناوین GTA نباشیم . تهه شکنجه ی راکستار .

من نمیدونم چرا هنوز رو قیافه ی مکس حساسید ؟! Rockstar این دفعه تصمیم گرفت صورت مکس رو بر اساس صورت James McCaffrey (صدا پیشه ی مکس در هر سه شماره) بسازه {بر خلاف شماره های قبل که به ترتیب Sam Lake و Timothy Gibbs اینکار رو انجام دادن}
از طرفی Rockstar از معدود کمپانی های بزرگی هست که به کیفیت بازی هاش اهمیت زیادی میده و Fan Base بازی هم براش مهمه. بازی قرار بود اواخر 2009 عرضه بشه و الان داریم وارد پاییز 2011 میشیم. این نشون میده که واکنش طرفدارای بازی برای Rockstar خیلی مهمه. پس جای نگرانی نیست:d

فقط خدا میدونه که سرنوشت این بازی چی میشه و چی از آب درمیاد در هر حال خود من که اصلا امیدی به این بازی ندارم چون تجربه نشون داده که اینجور بازیا که طی پروژه ی ساختشون چند بار دچار تغییر و تحول میشن چندان عناوین موفقی از آب درنمیان و انتظارات رو بر آورده نمیکنن بهترین مثالشم میتونه AW باشه که درست به همین شکل زمان ساختش زیاد شد و حتی تغییر سبکم داد چون قرار بود یه بازی SANDBOX باشه ولی اینجور نبود و در نهایت خیلی عنوان موفقی نشد این بازیم احتمالا چنین سرنوشتی خواهد داشت حتی اگه یکی از بهترین شرکتای دنیا ناشر و سازندش باشه ادامه ی واقعی مکس پین تنها به دست خالقان واقعیش یعنی REMEDY میتونه موفق باشه و خاطرات خوب گذشترو تکرار کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or