مولتی پلیر CALL OF DUTY -BLACK OPS (مخصوص دارندگان نسخه اورجینال)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شايد زدن اين تايپيک يکم زود باشه!
ولى به نظرم اومد لازمه!
...
طبق رسم هميشگى اينجا به مشکلات و سوالات شما رسيدگى خواهد شد!
البته فعلا به معرفى خودتون و رنکتون در MW2 بپردازيد و همينطور بهترین سلاحتون.
فقط:
از کل کل کردن بپرهيزيد.
از بيان مسائل حاشيه و اتفاقات در مسابقات خوددارى کنيد.
با تشکر

درضمن هر کس که نسخه ارجینال رو پیش خرید کرده ID استیم خودشو اینجا اعلام کنه :

اینم ID استیم من :Omid_BlackOps

اقا جریان این پیش خرید چیه ؟ بازی رو ارجینال میدن یا فقط cd-key رو میدن ؟ بعد اگه cd key میدن باید اونو تو استیم وارد کنیم بعد هم بازی رو دانلود !؟
تو یه سایتی cd-key بازی رو به قیمت 255000 میفروشه جواب سوال بعدیت هم اینه که یا کد مورد نظر را تو قسمت دانلود استیم میزنی و شروع به دانلود می کنه یا یه نسخه از بیرون می گیری میاری بعد از اینکه نصب کردی بدونه این که کرکش کنی وصل میشی به استیم بعد استیم خودش اتوماتیک بازی رو میشناسه بعد سی دی کی می دی تمومه حالا بو انلاین بزن اگه سایت می خوای پیغام خصوصی کن بهت بدم بری پیش خرید بکنی

سلام
یادم رفت ID استیمم رو بدم
Steam ID : sabersylar
با خرید نسخه اصل از سازندگان این بازی زیبا همایت کنید

سلام آره سی دی کی رو تو استیم می زنی بازی کرکی او از بازار ایران می خری بازیو نصب می کنی فایلا نصب شده بازیو تو شاخه ای که استیمت داره اپس رو دی ال می کنه می ریزی تا دانلود نکنه بدشم میری حالشو می بری :دی

اقا جریان این پیش خرید چیه ؟ بازی رو ارجینال میدن یا فقط cd-key رو میدن ؟ بعد اگه cd key میدن باید اونو تو استیم وارد کنیم بعد هم بازی رو دانلود !؟

سلام آره سی دی کی رو تو استیم می زنی بازی کرکی او از بازار ایران می خری بازیو نصب می کنی فایلا نصب شده بازیو تو شاخه ای که استیمت داره اپس رو دی ال می کنه می ریزی تا دانلود نکنه بدشم میری حالشو می بری
ا ا ا اا داشت یادم می رفت آقا ادد کن ادد کن :دی sniper_orginal :دی

Last edited by a moderator:
من از استیم خریدمش امیدوارم ارزش 60 تومن رو داشته باشه:)
البته بیشتر واسه آنلاینش خریدم.

دوستانی که بازی رو از استیم گیفت کردند حالا میتونند بازی رو ازخود استیم دانلود کنند این طوری که حدس زدم تنها بخش سینگل پلیر بازی است*8 گیگ !!!! :او

و بخش مولتی نیز 4 گیگ ( واقعا باید خفن باشه 4 گیگ فقط مولتی غیر از این که از فایلا بازی استفاده می کنه 4 گیگ ام پی : او یعنی چند تا مپه :او )

کجایی جوانی که یادت بخیر

آخرین ویرایش:
نه این طور که فکر می کنید نیست...من الان 8 گیگ رو دانلود کردم ولی نمی شه بازی کرد می گه وقتی بازی به طور رسمی منتشر شد می تونید بازی کنید...فرقش اینه که من الان بازی رو دارم و می تونم تا بازی منتشر شد بازی کنم ولی کسایی که هنور دانلود نکردن باید اون موقع دانلود کنن بعد بازی کنن که با اون همه آدم که اون موقع می خوان دانلود کنن سرعت افتضاح می شه.

من خودم mw2 فيزيک داشتم
دوستم کى داشت!
اول سريال رو نصب مى کرد و ميزاشت بازى چند مگش دان بشه!
بعد نسخه کرک رو محلى که استيم فايلهاى دانلودشده بازى رو ذخيره مى کنه نصب مى کرد!
بعد فکر کنم فايل اجرايى رو حذف مى کرد!
وقتى استيم رو دوباره اجرا کنى و شروع کنه به دان مى بينى فقط چند مگ مونده!
...
من اگه تکليف اينترنتم معلوم بشه اينم مى خرم و البته کي رو!
پ.ن: اين سوال منم کليشه شد از بس پرسيدم و کسى جواب نداد!
لن ساپورت مى کنه؟

نه این طور که فکر می کنید نیست...من الان 8 گیگ رو دانلود کردم ولی نمی شه بازی کرد می گه وقتی بازی به طور رسمی منتشر شد می تونید بازی کنید...فرقش اینه که من الان بازی رو دارم و می تونم تا بازی منتشر شد بازی کنم ولی کسایی که هنور دانلود نکردن باید اون موقع دانلود کنن بعد بازی کنن که با اون همه آدم که اون موقع می خوان دانلود کنن سرعت افتضاح می شه.

آخه بابا مگه کرک کردنش کاری داره؟ تو که دان کردی بورو تو سایتا دونبال کرکش بگرد تازشم اینجا ایرانه :دی این اینترنتو از کجا گرفتی باو :دی

آخه بابا مگه کرک کردنش کاری داره؟ تو که دان کردی بورو تو سایتا دونبال کرکش بگرد تازشم اینجا ایرانه :دی این اینترنتو از کجا گرفتی باو :دی
من تو ایران نیستم...بعدم اصلش به اوریج بودنشه:d
ولی جدا واسه آنلاین نیاز به اوریج.

اقا مایی که پیشخرید نکردیم میتونیم بازی رو از Steam دانلود کنیم بعد CD-Key وارد کنیم و بازی کنیم ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or