موس و کیبورد بطور رسمی در راه PlayStation

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ترکیب موس و کیبورد برای PlayStation 4 بطور رسمی و لیسانس شده در راه است. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

شرکتی با نام Hori که پیش تر با ارائه لوازم دستگاه های آرکید و لوازم جانبی کنسول ها شناخته می شود، بطور رسمی در حال کار بر روی یک موس و کیبور برای کنسول های PS3 و PS4 است. این ست با نام Tactical Assault Commander 4 شناخته می شود و هدفش بازی های اول شخص شوتر خواهد بود. این وسیله هم اکنون بر روی صفحات فروش آمازون، برای 9 اکتبر با قیمت 86 پوند، برای فروش قرار گرفته است.

همچنین در توضیحات این وسیله گفته شده، دارای یک پد لمسی، دکمه های قابل تنظیم و نور پس زمینه LED است.

در زیر عکس هایی از این وسیله را میتوانید ببینید:

منبع

مشکل اینجاست این هیچ فرقی با Modify کردن یه کنترلر نداره (که خب ممنوعه)..
نکته‌ی دیگه هم اینه اگر کسی بخواد اینجوری بازی کنه که خب میره میشه پای PC چه کاریه؟:d
فقط واسه هدف گیری راحت تر تو FPS ها (برتری دیگه ای نمیبینم تو موس و کیبورد) که کنسول و بازیاش رو ول نمیکنن :دی

من خیلی درگیر اینجور بحثا نمیشم اما به نظرم این موضوع برای PC گیمینگ اصلا خوب نیست, چون اکثرشون به خاطر موس و کیبورد ( نه فقط به خاطر دو سه تا تکستچر با کیفیت تر, قابل توجه بعضیا!!) و سبک بازیاشون دوست دارن PC بازی کنن. حالا اگه این دو قطعه بین مردم زیاد شه سیل بازیهای MMO و Strategy سرازیر میشه یه سمت کنسولها, اون موقع دیگه استودیوها نمیان رو سرمایه اصلیشونورو PC بذارن میرن سمت کنسول, که به احتمال زیاد حماسه بتمن بیشتر اتفاق میوفته با این اوصاف. البته برای من کنسول باز خیلی عالیه و خبر خوشیه اما برای PC گیمینگ خیر.

خیلی مسخره میشه تو بازی های fps کسی که موس و کیبرد داره قطعا چند قدم جلو تر هست
این با اجازه رسمی Sony ساخته شده و گمون نکنم براشون سخت باشه فهمیدن اینکه کدامیک از gamerها از این استفاده می‌کنند و کیا نمی‌کنند. خیلی راحت میشه استفاده‌اش در محیط انلاین و PSN رو غیرفعال کرد. مسلما هیچکس راضی نمیشه افرادی که از این استفاده می‌کنند با gamepadـی ها رو به رو بشن.
بعضی از دوستان هم میگن که سازنده‌ها ساپورت نمیکنند. این اصلا نیازی به ساپورت سازنده نداره. همه‌ی control scheme بازی قرار میگیره روی موس و کیبورد، همین. مثلا آنالوگ قرار میگیره روی موس. اگر بتونه توی بخش تکنفره یه کنترلی شبیه به PC ارائه بده، برای خیلی‌ها یه وضعیت رویایی به وجود میاره و PS4 اینطوری سلیقه های بیشتری رو پوشش میده.

این با اجازه رسمی Sony ساخته شده و گمون نکنم براشون سخت باشه فهمیدن اینکه کدامیک از gamerها از این استفاده می‌کنند و کیا نمی‌کنند. خیلی راحت میشه استفاده‌اش در محیط انلاین و PSN رو غیرفعال کرد. مسلما هیچکس راضی نمیشه افرادی که از این استفاده می‌کنند با gamepadـی ها رو به رو بشن.
بعضی از دوستان هم میگن که سازنده‌ها ساپورت نمیکنند. این اصلا نیازی به ساپورت سازنده نداره. همه‌ی control scheme بازی قرار میگیره روی موس و کیبورد، همین. مثلا آنالوگ قرار میگیره روی موس. اگر بتونه توی بخش تکنفره یه کنترلی شبیه به PC ارائه بده، برای خیلی‌ها یه وضعیت رویایی به وجود میاره و PS4 اینطوری سلیقه های بیشتری رو پوشش میده.
تا اونجا که یادمه توی ps3 این شکلی نبود و کسی که با تبدیل موس و کیبرد وصل میکرد روبه روی کسی مثل من که با ds3 بازی میکرد بود درسته اونجا تبدیل استفاده میشد ولی باز یا میتونستن جلوش ر بگیرن یا یه طوری این ر بفهمن

خبر بسیار خوبی بود.بازی های اول شخص شوتر و استراتژیک یکی از دلایل مهمه بازی کردن روی پیسی بود که الان فراهم شد.همین dota2 رو بیارن روی ps4 خیلی ها مشتاقانه استقبال میکنن البته مثلا:d
ولی نیاز به فریم بالا شدیدا احساس میشه خودم اگه بیاد میگیرمش ولی کنار اومدن باهش فکر کنم خیلی سخت باشه با 30 فریم.جدا میگم نمیتونید بازی کنید.
در کل اگه عملی بشه افراد زیادی رو خوش حال می کنه.

البته رسمی برای موقعی هست که خود سونی موس و کیبورد عرضه کنه. اینو یه شرکت Third Party داره عرضه میکنه.

البته قطعا چیزی جالبی میشه چون سیستم عامل PS4 به طور Native قابلیت تنطیم دکمه های مختلف رو داره، هر ترکیبی دلمون خواست میشه روش پیاده کرد.

من خیلی درگیر اینجور بحثا نمیشم اما به نظرم این موضوع برای PC گیمینگ اصلا خوب نیست, چون اکثرشون به خاطر موس و کیبورد ( نه فقط به خاطر دو سه تا تکستچر با کیفیت تر, قابل توجه بعضیا!!) و سبک بازیاشون دوست دارن PC بازی کنن. حالا اگه این دو قطعه بین مردم زیاد شه سیل بازیهای MMO و Strategy سرازیر میشه یه سمت کنسولها, اون موقع دیگه استودیوها نمیان رو سرمایه اصلیشونورو PC بذارن میرن سمت کنسول, که به احتمال زیاد حماسه بتمن بیشتر اتفاق میوفته با این اوصاف. البته برای من کنسول باز خیلی عالیه و خبر خوشیه اما برای PC گیمینگ خیر.

موس و کیبورد برای PS3 هم بودن.موضوع مخاطب داشتنه که بعید میدونم کنسول گیمرها علاقه زیادی به بازی های استراثژیک داشته باشن.تازه اینکه بیان بازی رو واسه PS4 عرضه کنن بعد بگن فقط با موس و کیبورد قابل بازیه خیلی ضایع ست:d...حتی اگرم واسه کنسول عرضه بشن خبر بدی واسه PC Gamer ها نیست چون سازنده ها مخاطب اصلی بازیشون رو میشناسن.

به نظر من با این کار فروش کنسول افزایش پیدا می کنه چون pc gamer ها میان کنسول میخرن و اینم چیزی هست که سونی و مایکروسافت می خواد ولی باید قوانین سختی برقرار بشه تا تعادل تو بازی های شوتر (مخصوصا تو قسمت آنلاین ) حفظ بشه البته بازی های سبک استراتژیکی هم تو این شرایط میتونن واسه کنسول ها تولید بشن.
کلا خوب میشه این فقط تو بعضی از بازی ها فعال باشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or