موس و کیبورد بطور رسمی در راه PlayStation

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ترکیب موس و کیبورد برای PlayStation 4 بطور رسمی و لیسانس شده در راه است. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

شرکتی با نام Hori که پیش تر با ارائه لوازم دستگاه های آرکید و لوازم جانبی کنسول ها شناخته می شود، بطور رسمی در حال کار بر روی یک موس و کیبور برای کنسول های PS3 و PS4 است. این ست با نام Tactical Assault Commander 4 شناخته می شود و هدفش بازی های اول شخص شوتر خواهد بود. این وسیله هم اکنون بر روی صفحات فروش آمازون، برای 9 اکتبر با قیمت 86 پوند، برای فروش قرار گرفته است.

همچنین در توضیحات این وسیله گفته شده، دارای یک پد لمسی، دکمه های قابل تنظیم و نور پس زمینه LED است.

در زیر عکس هایی از این وسیله را میتوانید ببینید:

منبع

مسئله مهم اینه که اجازه استفاده از موس کیبورد در بخش مولتی پلیر داده میشه یانه ؟

اگه این اجازه داده بشه رسما معادله بخش مولتی پلیر بازیهای FPS به هم میخوره ( چون خیلی راحت گیمری که داره مثلا COD با موس کیبورد انلاین بازی میکنه درمقابل چند نفری که دارن با Dualshock 4 بازی میکنن مثل اب خوردن از پس همشون برمیاد )

مخصوصا اگه طرف فتوشاپ کارم باشه دقت و تسلط کار با موس ش بالا باشه دیگه چه شود . اونایی که با دسته بازی میکنن حتی فرصت نفس کشیدنم پیدا نمیکنن
اصلا یکی از دلایلی که PC GAMER ها با کنسول گیمرا FPS انلاین بازی نمیکنن همینه

در کل خبر خوبیه این نشون میده سونی مایکرو به این نتیجه رسیدن هنوز هم موس کیبورد از اهمیت زیادی برخورداره . از طرفی خیلی هم خوبه کنسول گیمرا بیشتر با بازی کردن با موس اشنا بشن.

خوب اکثر بازیهای PC که سالهاست با گیم پدهای کنسولی کاملا هماهنگن و چیز جدیدی نیست
این رویه بیشتر از اینکه پی سی گیمر هارو مجاب کنه برن سمت کنسول . برعکس کنسول گیمرا هارو متوجه موس کیبورد میکنه

با ورود موس کیبورد به دنیای کنسولی .ازادی عمل چرخش سریع زاویه دوربین بواسطه موس بیشتر از هر زمانی 60 فریم بودن عناوین کنسولی واجب میکنه ( و بیشتر متوجه میشن چرا برای یک PC GAMER تجربه 60 فریم بازیها اینقدر مهمه )

آخرین ویرایش:
فکر نکنم این کار عملی باشه چون بازیهای XO و PS4 فقط از گیم پد خود کنسول پشتیبانی میکنن. مگه اینکه مثل کینکت قابلیت پشتیبانی از موس و کیبورد تو بازیها جدید بزارن

تازه اگه امکانش باشه احتمالا توی مولتی پلیر بازی ها مشکل ایجاد میکنه

آخرین ویرایش:
مسئله مهم اینه که اجازه استفاده از موس کیبورد در بخش مولتی پلیر داده میشه یانه ؟

اگه این اجازه داده بشه رسما معادله بخش مولتی پلیر بازیهای FPS به هم میخوره ( چون خیلی راحت گیمری که داره مثلا COD با موس کیبورد انلاین بازی میکنه درمقابل چند نفری که دارن با Dualshock 4 بازی میکنن مثل اب خوردن از پس همشون برمیاد )

مخصوصا اگه طرف فتوشاپ کارم باشه دقت و تسلط کار با موس ش بالا باشه دیگه چه شود . اونایی که با دسته بازی میکنن حتی فرصت نفس کشیدنم پیدا نمیکنن
اصلا یکی از دلایلی که PC GAMER ها با کنسول گیمرا FPS انلاین بازی نمیکنن همینه

در کل خبر خوبیه این نشون میده سونی مایکرو به این نتیجه رسیدن هنوز هم موس کیبورد از اهمیت زیادی برخورداره . از طرفی خیلی هم خوبه کنسول گیمرا بیشتر با بازی کردن با موس اشنا بشن.

خوب اکثر بازیهای PC که سالهاست با گیم پدهای کنسولی کاملا هماهنگن و چیز جدیدی نیست
این رویه بیشتر از اینکه پی سی گیمر هارو مجاب کنه برن سمت کنسول . برعکس کنسول گیمرا هارو متوجه موس کیبورد میکنه

با ورود موس کیبورد به دنیای کنسولی .ازادی عمل چرخش سریع زاویه دوربین بواسطه موس بیشتر از هر زمانی 60 فریم بودن عناوین کنسولی واجب میکنه ( و بیشتر متوجه میشن چرا برای یک PC GAMER تجربه 60 فریم بازیها اینقدر مهمه )
كنسول هاي نسل قبل هم با يه سري مبدل ميشد Mouse/Keyboard وصل كرد قيمت هاشونم 20$ به بالا بود و راحت كار مييكردن.
feature-penguineagleeye.jpg

به احتمال زياد هم اكثر سازنده اجازه استفاده اينو تو بازي هاشون نميدن (مثل PS3 كه ساپورت ميكرد ولي اجازه استفاده توي بازيا نداشتي به جز چند مورد).
همه چي بستگي به سازنده بازي داره كه عقل داشته باشن اينو ساپورت نميكنن يا سرور جدا ميزارن:d
بايد اجازه بدن هر Mouse/Keyboard رو وصل كنيم نه فقط اين. چون خريدنش اضافيه اگه سازنده هم ساپورت نكنن كاملا بي استفادس:d
خيلي خوبه ولي چون همه اينو نميگيرين باعث ميشه اونايي كه دارنش برتري داشته باشن و قسمت كلا انلاين به فنا ميره

آخرین ویرایش:
برای قسمت آنلاین که راحته میتونند ممنوعش کنند. اگه بشه مثل PC (بخش تکنفره بازی‌ها رو) با این بازی کرد خیلی عالی میشه.

فکر نکنم این کار عملی باشه چون بازیهای XO و PS4 فقط از گیم پد خود کنسول پشتیبانی میکنن. مگه اینکه مثل کینکت قابلیت پشتیبانی از موس و کیبورد تو بازیها جدید بزارن

تازه اگه امکانش باشه احتمالا توی مولتی پلیر بازی ها مشکل ایجاد میکنه
این دکمه های gamepad رو میندازه روی موس و کیبورد.

فقط من یکم نگران بالانس بازی های آنلاین هستم محصوصا FPS ها
تو PS4 همه تو آنلاین دارن با دسته بازی میکنن، بعد یه سری با موس بازی کنن سرعت چرخش Aim اونا بیش تره از دسته بازا! واسه همین راحت تر میتونن برگردن بکشن طرفو! ( مخصوصا اونایی که از PC مهاجرت کردن به PS4 و خیلی راحتن با موس )
امیدوارم سرعت و حساسیتشو کم کنن شبیه دسته

یعنی جدا فکر میکنید خودشون به این چیزا فکر نکردن که الان دارید براشون خرده میگیرید؟ :دی حتما یه تصمیماتی اتخاذ میشه براش دیگه. یا کلا تو بخش مولتی ساپورت نمیشه. یا سرورها رو جدا میکنن.

البته من این رو ساپورت موس و کیبورد نمیدونم:d اینکه بیای یه چیزی طراحی کنی شبیه اونا به نظرم حساب نیست.. موقعی میشه گفت ساپورت که من بیام کیبورد و موس خودم رو بزنم..

نایس! فلش بک به دوران پی سی گیمری:d
ولی خب فکر نکنم سازنده های چندان میلی به این قضیه داشته باشن. به قول دوستان یه دو دستگی بین PS4 بازا بوجود میاره

آخرین ویرایش:
البته من این رو ساپورت موس و کیبورد نمیدونم:d اینکه بیای یه چیزی طراحی کنی شبیه اونا به نظرم حساب نیست.. موقعی میشه گفت ساپورت که من بیام کیبورد و موس خودم رو بزنم..
موس و کیبورد به این شکل بهترین راه واسه کنسوله، جمع و جور مختص گیم :دی اونجوری که تو میگی مثل این امیولاتور های دوزاری همیشه باید دنبال پیدا کردن دکمه مورد نظرت باشی :دی

چیزی که معلومه این موس و کیبورد بیشتر برای FPS ها طراحی شده که خوب اونقدر سبک پر طرفداری هست که ارزش طراحی چیز به این باحالی رو داشته باشه.

موس و کیبورد به این شکل بهترین راه واسه کنسوله، جمع و جور مختص گیم :دی اونجوری که تو میگی مثل این امیولاتور های دوزاری همیشه باید دنبال پیدا کردن دکمه مورد نظرت باشی :دی

چیزی که معلومه این موس و کیبورد بیشتر برای FPS ها طراحی شده که خوب اونقدر سبک پر طرفداری هست که ارزش طراحی چیز به این باحالی رو داشته باشه.
مشکل اینجاست این هیچ فرقی با Modify کردن یه کنترلر نداره (که خب ممنوعه)..
نکته‌ی دیگه هم اینه اگر کسی بخواد اینجوری بازی کنه که خب میره میشه پای PC چه کاریه؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or