آقا آرین شما اگر میگید که Xbox 360 میفروشید چرا پس همه را سره کار گذاشتید !!!
وقتی Email میزنیم جواب نمیدید ، Tell هم که نمیدید پسره خوب من که از اصفهان بخوام بیام اونجا ، از کار و زندگی باید بزنم ، تازه کلی باید جواب خانواده را باید بدم
که میگند اگه رفتی سره کاری بود .....
عزیز اگر شما لطف کردید و اعلام کردید که Xbox 360 دارید پس چرا اینقدر ما را سر میدوونید ؟
تازه من اگه بخوام 500 هزار تومان پول همرام بیارم اونم توی تهران ....
به خدا این رسمش نیست
بله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا که .... من 1000 بار نگفتم به شما که صبر کنید بچه ها بهتون تلفون بزنند ببینن شما چی میخواین آدرس و ... به بهتون بدند . نگفتم صبر کنید جواب ایمیل رو بگیرید ؟ معلوم نیست شما اومدی کرج کجا رفتی از کی پرسیدی ... شما عابروی منو پیش همه بردیدد . من کی همچین آدرسی به شما دادم ؟ نمیدونم چجوری جوابتو بدم ... من گفتم در ازاد شهر دزدیکش یک فلکه ای هست مثل میدون ا}م بعدشم من کاری برام پیش اومد و رفتم و هیچ آدرسی هم بهتون ندادممممممممممممم ... بعدش شما ............
دوستان فکر ميکنند من راست ميگم يا این آقا ؟
اگر لازم ميدونی اثبات کنم ؟
مثل اینکه شما ميخواهيد تعداد بيشتری از دوستان را سرگردان بکنيد ؟
من براتون کافی نبودم ؟
اگر شرکتی وجود داره لازم نيست که 100000 بار ازتون شماره تلفن بخواهيم
آخرش هم شماره نديد !!!!
من حدودا 10 تا ايميل زدم که شماره تلفن بديد ولی چی شد ؟
اگر شما فروشنده هستيد من هم خريدار
پول دارم نقد ... پس ... بسم اللّه ....
ديگه این قايم موشک بازی ها چيه ؟
من آبروی شما را بردم يا شما ؟
ميخواهيد مقدار پول ، وقت ، ابرو ، اعتبار از دست رفته ی خودم را
اینجا براتون حساب کنم؟
منم مثل شما کار ميکنم شغل دارم ، از کار و زندگی زدم امدم اونجا
جواب خانواده چی ؟ شما ميديد؟
چقدر پيغام پشته پيغام ... ولی جواب هيچ !!!!!!!!!!
هيچ کس حاظر نشد شما را تضمين کنه !!! ولی من گفتم ريسک کنم
و بيام ، کدوم يک از بچه ها از شما این دستگاه را خريداری کرده؟
مطمينا شما کسانی که این دستگاه را ميخواهند را دسته کم گرفتيد
نه عزيز خيلی ها مثل من طالبند ، ميگيد نه ... همين الان آدرس بديد با
شماره تلفن ببينيد چه مقدار مياند به قصد خريد این دستگاه ...
ولی من چه ساده بودم
مث اینکه به مشکلات حاد برخوردیم...!!
آرین جان شما یا آدرس جایی رو که این دستگاه ها رو میفروشید تو همین تاپیک بذارید یا برای خود من پی ام کنین.هیچ نیازی هم به تلفن و ایمیل نیست.شما یه چیزی میخواین بفروشین منم میخوام بخرم.مگه قاچاقه که قرار بذاریم؟؟شما تا دو سه روز اون آدرس رو حتما به من برسونین.
یکی اسم اینجا رو عوض کنه ! به قول عماد و احسان خب اگه آدرسی هست اینجا بنویسین دیگه. مردم که علم غیب ندارن کجا بیان بخرن.اگه قیمتها هم انقدر کم باشه خیلی جالبه.آرین جان منتظر آدرستون هستیم.اگه هم آدرسی نمیخواین بدین لطفآ اعلام کنین که کسی منتظر نمونه. البته من هنوزم در مورد قیمتش توجیه نشدم !