.: موسیقی بازیها :.

آقا یه خواهش دیگه هم داشتم که اینو در اولویت اول قرار بدید من اون آهنگ Resiadent Evil 3 رو می خوام بعد از دموی پایانی که اون بمب هسته ای به شهر میخوره یه تیتراژ پایانی میاد و تهیه کنندگان بازی و اینارو رو منیوسه اونجا یه آهنگ بسیار زیبا پخش میشه الان من 7 سال که دنبال اون آهنگ هستم اگه بتونید برام اون آهنگ رو بزارید واقعا خیلی آقایید به مولا .
آقا اسم آهنگی هم که می خوام End Credits هستش آقا پیداش کنید ما که مردیم .

آخرین ویرایش:
آقا بلاخره اون آهنگ رزیدنت اویل رو بعلاوه تمام آهنگاش پیدا کردم:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: واقعا سرویس شدم سه روز طول کشید تا پیداش کنم :wallbash: :wallbash: آقا هر جا می رفتی پولی بود :ranting: ولی بلاخره پیداش کردم هرکی خواست بگه تا براش لینک اون سایت رو بزرام . (فقط آهنگ ُStaff and Credits) . موفق باشید .
فقط اون آهنگ Halo 3 رو که تریلرش در نمایشگاه E3 06 پخش شد رو می خوام برام بزارید .

آقا بلاخره اون آهنگ رزیدنت اویل رو بعلاوه تمام آهنگاش پیدا کردم:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: واقعا سرویس شدم سه روز طول کشید تا پیداش کنم :wallbash: :wallbash: آقا هر جا می رفتی پولی بود :ranting: ولی بلاخره پیداش کردم هرکی خواست بگه تا براش لینک اون سایت رو بزرام . (فقط آهنگ ُStaff and Credits) . موفق باشید .
فقط اون آهنگ Halo 3 رو که تریلرش در نمایشگاه E3 06 پخش شد رو می خوام برام بزارید .
بابا مردیم بذار دیگه!:cheesygri

آقا این لینکی که می زارم شما می تونید آهنگ تمام بازیهای Resident Evil رو دانلود کنید با کیفیت بالا . فقط آهنگ Staff and Credite واااااای هرکی این آهنگ رو میخواد بره به قسمت Resident Evil 3 Soundtrack - Disc 2 این سایت . اینم لینکش : :biggrin1: :biggrin1:
http://www.evilunleashed.com/v2/index.php?section=misc&page=soundtracks-re
راستی یکی برای ما آهنگ منوی اصلی بازی Hitman Blood Money رو بزاره همون باحاله لینک های قبلی یا اون توشون نبود یا باز نمی شد . ممنون

(حتما بخونید)
نمی دونم واقعا توهمه یا نه...
من فکر می کنم تو همین سایت بود که آقایی به نامه game ware
یه لینکی گذاشته بود که اون سایت موسیقی همه ی بازی ها چه قدیم و چه جدید
رو داشت...(من خودم الان کافی نتم دارم کلی آهنگ داونلود می کنم سرم گیج رفت)
خلاصه من دنبال اون لینکی که اون آقا گذاشت می گشتم ولی با کمال تعجب دیدم
خبری نیست...یعنی همتون دارین دنبال آهنگا می گردین
من با اینکه هنوزم گیچمو نمی دونم که اون لینک هست تو این تاپیک یا نه باز هم
اون لینکو می زارم:(بابام در اومد تا پیداش کنم)

http://gh.ffshrine.org/soundtracks/view-all

یه چیز دیگه...واقعا تحسین می کنم کسایی رو که دنبال اهنگای سریه بازیه
Hitman ، Jesper Kyd هستن.به شدت به این شخص علاقه دارم و
حتی کلی آهنگارو کنار گذاشتم اینو گوش می دم...می خواستم بگم اکه کسی عکسی
یا بیوگرافی ای چیزی ازش داره برای ما بزاره(هر چند جاش نیست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or