موسس disc drive :Codemasters کنسول Xbox One مانند یک جسد است!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Xbox-One-logo.jpg

موسس استدیو Codemasters آقای David Darling گفته اند disc drive فیزیکی کنسول Xbox One مانند " یک جسد دست بند خورده به شما می باشد " و ناشرین بازی های این کنسول بایستی پایین آوردن قیمت ها را بپذیرند.
ایشان طی صحبت هایشان در GamesIndustry پیرامون تغییر سیاست های مایکروسافت گفته اند مایکروسافت ایده یک آینده دیجیتالی را اشتباه فروخت :
برای من جالب بود که چطور بازار همراه مایکروسافت عقب کشید.به نظرم مایکروسافت آن را به طرز صحیحی نفروخت و به اندازه کافی قوی نبودند.آنها نمی بایست یک drive فیزیکی را بر روی Xbox One قرار می دادند.این مورد مثل یک جسد دست بند خورده به شما می باشد.این جسد را به دنبال خود خواهد کشید و در نتیجه سرعت شما پایین خواهد آمد.آنها اجازه دادند بازار عقب بکشد اما اشتباه بود.
آقای Darling پس از ترک Codemasters در سال 2007 استدیو تلفن های هوشمند Kwalee را تاسیس کردند که هم اکنون بر روی Farm Fighters کار می کنند.
ایشان همچنین گفته اند که قیمت بازی های کنسول ها بایستی برای رقابت کاهش پیدا کند.این کار برای صنعت بازی ها بدیهی است :
قیمت بازی های کنسول ها بایستی کاهش پیدا کند وگرنه در برابر Apple و Google شانسی برای رقابت نیست.صنعت بازی ها مسلما در همان مسیر حرکت خواهد کرد.یک سکه را شما بالا می اندازید و یک چیزی می شود.تغییرات پس از 6 ماه خودش را نشان خواهد داد و همه تعجب خواهند کرد چرا همه چیز قبلا عوض نشده بود.هیچ دلیلی برای عرضه فیزیکی محصولات نیست زمانی که اینترنت داریم.
Darling معتقد است که بازی های خلاقانه موبایل برای سازندگانش، بازار بهتری نسبت به کنسول ها به ارمقان خواهد آورد :
صنعت به چیزی فراتر از کنسول ها و کامپیوترها رشد کرده است.اگر در بخش موبایل یک ایده نو آورانه داشته باشید می توانید میلیون ها دانلود را به همراه بیاورید.
نظر شما پیرامون صحبت های Darling چیست؟آیا Disc Drive واقعا با وجود اینترنت، بایستی حذف شود؟
Gamespot

یعنی میشه توش بازی ریخت؟.چنین چیزی غیر ممکنه.مگر اینه ایدی کنسول شناسایی بشه و ازین حرفا
به نظر میاد از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه :دی
Xbox One has non-replaceable hard drive, external storage is supported
Hard drives in the Xbox One are non-user-serviceable, but Penello confirmed that the USB 3.0 port is there for external storage, which can be used for everything the internal storage can be used for. That includes game installs and downloads

به نظرم بیشتر منظورش این بود که مایکروسافت نباید سیاستهاش رو تغییر میداد ! یعنی ایکس باکس 1 ساخته شده برای اون شرایط , برای کسی که روزی یه بار به اینترنت دسترسی داره , برای کسی که امکانات آنلاین و سرویس Cloud براش مهمه و برای کسی که بیشتر سعی میکنه بازی رو دانلود کنه تا بره DVD رو بخره ! خدا لعنت کنه این سایتای خارجی رو که نذاشتن مایکروسافت کارشو بکنه ...

یعنی میشه توش بازی ریخت؟.چنین چیزی غیر ممکنه.مگر اینه ایدی کنسول شناسایی بشه و ازین حرفا

همین الانشم روی هارد external روی 360 شما می تونی بازی نصب کنی مشکلی نداره

اینکه میگن هارد وان قابل تعویض نیست برام عجیبه داخل کنسول رو نگاه کنی دقیقا مشخصه که هارد ساتاست از نظر تئوری نباید مشکلی باشه

قابل تعویض نیست یعنی مثل xbox360 توسط یوزر عادی نمی شه کندش یکی دیگه جاش گذاشت، منظور اینه نه این که کلا نشه عوضش کرد

یچیز طبیعی بود و قرار بود تمام عالم و ادم پس از معرفی XBONEاز اون تعریف کنن و دیگه کسی حتی نیم نگاه هم به کنسول دیگه ای نندازه

همون آمریکایی ها هم حوصله ندارن مثلا 60GB بخوان دانلود کنند بعد هم آدم دوست داره چیزی که میخره بعد مادی داشته باشه:D

همین الانشم روی هارد external روی 360 شما می تونی بازی نصب کنی مشکلی نداره

قابل تعویض نیست یعنی مثل xbox360 توسط یوزر عادی نمی شه کندش یکی دیگه جاش گذاشت، منظور اینه نه این که کلا نشه عوضش کرد

اگه توش بشه بازی ریخت یعنی دوباره دیسک بازی باید تو دستگاه باشه خوب این چه فایده داره؟؟؟البته رو xbox360 فایدش اینه که صدای تراکتورش کمتر میشه
ولی رو x1 فایدش چیه؟نمیشه که بازی رو هارد اکسترنال بریزی دیگه نیازی هم به گذاشتن دیسک نباشه.این جوری باشه من میرم از رفیقم هرچی بازی داره میریزم رو هارد میام خونه بازی میکنم:d
پشتیبانی کردن یه بحث ریختنه بازی توش یه بحثه دیگه

اگه توش بشه بازی ریخت یعنی دوباره دیسک بازی باید تو دستگاه باشه خوب این چه فایده داره؟؟؟البته رو xbox360 فایدش اینه که صدای تراکتورش کمتر میشه
ولی رو x1 فایدش چیه؟نمیشه که بازی رو هارد اکسترنال بریزی دیگه نیازی هم به گذاشتن دیسک نباشه.این جوری باشه من میرم از رفیقم هرچی بازی داره میریزم رو هارد میام خونه بازی میکنم:d
پشتیبانی کردن یه بحث ریختنه بازی توش یه بحثه دیگه

اینطور که می گید نیست دیگه، خیلی راحت بازی رو sign اه یا کنسول می کنن یا اکانت، نمونه بارزش الان ویتا هست، شما مموری کارت ویتا خودت رو بزاری روی یک ویتا دیگه نمی تونی روش بازی هات رو بازی کنی مگه این که کلا دستگاه رو Reset فکتوری بدی بری PSN اکانت رو روی اون ویتا اکتیو کنی و ... که تازه این هم محدودیت داره در تعداد دستگاه و ....

اینطور که می گید نیست دیگه، خیلی راحت بازی رو sign اه یا کنسول می کنن یا اکانت، نمونه بارزش الان ویتا هست، شما مموری کارت ویتا خودت رو بزاری روی یک ویتا دیگه نمی تونی روش بازی هات رو بازی کنی مگه این که کلا دستگاه رو Reset فکتوری بدی بری PSN اکانت رو روی اون ویتا اکتیو کنی و ... که تازه این هم محدودیت داره در تعداد دستگاه و ....
نه تو رو خدا همون دیسک فیزیکی گرون بهتره اسم وصل شدن به اینترنت رو جلوی من نیار:d

شما میتونی ak ش کنی, من به شما ایمان دارم>:d
آقای Darling پس از ترک Codemasters در سال 2007 استدیو تلفن های هوشمند Kwalee را تاسیس کردند که هم اکنون بر روی Farm Fighters کار می کنند.
معلومه از اون Looser های درپیته ها:|

این هم که ماکروسافت گفته شما نمیتونین هارد عوض کنید درسته به خاطر اینکه مثل PS3 و PS4 جا نداره که هارد بدون باز کردن کل دستگاه در بیارین و باز کردن دستگاه از گارانتی خارج میکنه دستگاه .

اینجور چیز هاش بعدم مشخص میشه که روی هارد قفل گزاشتن یا نه مثل هارد های اکسترنال سیگیت که قفل داره شما نمیتونی هادر در بیاری جاش هارد دیگه بزاری البته من یدونه از این 160 داشتم هارد خراب شد درش اوردم یه هارد دیگه گزاشتم کار نمیکرد حتی با سیگیت هم تست کردم .

البته مثل اینکه XBOX ONE از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه!:)

خوب نمیدونستم اینو خوب بازم الان ما حق داریم هر هارد اکسترنالی خواستیم بزنیم به دستگاه یا نه فقط هارد های ماکروسافت ؟

اینم خودش خطرناکه فکر نمیکنم اجازه بده به این کشکی هم ما هارد بزنیم به دستگاه وگرنه ملت بازی های اصلی کپی میکنن روی هارد ها بعد یک دیسک بوت میندازن دستگاه کپی خور شده رفته پی کارش از طرف دیگه هم که کنسول دیباگ هستش بیشتر خطر ناکه برای ماکروسافت شاید همون روز اول هک بشه .

فکر نمیکنم به این کشکی ها هم باشه که ما اجازه داشته باشیم بازی که دانلود میکنیم بریزیم روی هارد اکسترنال بعد از روی اون اجراش کنیم شاید برای بکاپ گیری و ... مورد استفاده قرار بگیره اما بازی کپی کردن شک دارم با توجه به سیاست قبلی ماکروسافت این دیگه از اون طرف بوم افتادنه .

این آقا و امثال این دست مدیرها فقط به فکر پول هستن و اصلا درکی از کنسول و بازار و این دست مسائل ندارن.بازار موبایل چه ربطی به مایکروسافت داره.همه میخوان بازار رو به سمت موبایل ببرن و گیمرهایی که حدود سی و خورده ای از زندگیشون معطوف به گیم بوده رو از بازار کنار بزنن فقط برای سود بیشتر بازار موبایل.در حالی که صدها بار گفته شده بازار کنسولها و سود دیجیتال و drm و غیره جدا از بازار موبایل هست.خیلی از مردم دنیا دسترسی به اینترنت ندارنو فقط اینها خودشون رو میبینند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or