موسس Atari: نینتندو در مسیر نامناسبی قرار دارد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
nolandiggs_610.jpg

آخرین کنسول عرضه شده توسط کمپانی نینتندو یعنی Wii U در بازار فروش چشم گیری نداشته است و آنقدر که گیمرها منتظر Xbox One و PlayStation 4 هستند تمایلی به این کنسول ندارند. اما آیا بدین معنی است که نینتندو در مسیر نامناسب و بی ربطی قرار گرفته است؟
موسس استدیو Atari آقای Nolan Bushnell چنین نظری دارند و در مصاحبه با BBC پیرامون این موضوع گفته اند:
زمانی که شما یک ipod و یا تبلت کوچک آندرویدی دارید، بازار کنسول های دستی دیگر به تنهایی معنا نخواهد داشت. نینتندو همیشه برای افراد جوان برنامه های خوبی داشته است. آنها برای بچه های بزرگتر و کوچکتر از 12 سال خوب عمل کرده اند اما دیگر کنسول ها نیز در این زمینه خوب هستند. چنین موضوعی دیگر اهمیت ندارد.
شما چه فکر می کنید؟
GI

این حرفشو باید طلا گرفت.
نینتندو همیشه برا بچه های کمتر از 12 سال بازی داده بیرون. حتی طرفدارای بزرگ سالش هم باز همون بچه ها هستن که بزرگ شدن.
یعنی نینتندو نمیتونه بچه های بیشتر از 12 سال رو جذب کنه.
ختم کلوم : نینتندو برا کسایی خوبه که باهاش خاطره دارن.
جمله شما هم باید با اب طلا بنویسنش بالای بازی سنتر
بایونتا برای بچه های 12 سال ساخته شده,نینتندو هم هدفش از عرضه NG3 برای Wii U به واسطه خودش جذب افراد زیر 12 سالی بوده که قبلا فن نینتندو بودند.:bighug:
خدایا شکرت یک سایتی هست که درجه بنده بندی ها توش درج شده.:|
می گم که کل بازی های تاریخ که درجه سنی بالای +18 داشتند,مورد حمایت و لطف منتقدین صورت گرفتند.
یک زلدا بذارم جلوت,من که می دونم نمی تونی تمومش کنی:|

ببخشید شما بزرگ سال متولد شدید ;;)
فن بودن یعنی این بزرگتر رو Bold نمیکنه فقط میچسبه به کوچکتر

مهدی تو دیگه چرا ؟
من بزرگتر رو Bold نکردم واسه خاطر اینکه بگم این بزرگتر همون کوچیکتره است که بزرگ شده. در حقیقت این دو تا یکی هستن.
اون بالا هم عرض کردم شمایی که نینتندو رو دوست داری باهاش خاطره داری.
من ندارم. الانم که میخوام بیام طرفش حتی یدونه IP باب میل خودم رو نتونستم پیدا کنم.
این یعنی اینکه نینتندو نمیتونه برا تمام سلایق بازی داشته باشه.

مهدی تو دیگه چرا ؟
من بزرگتر رو Bold نکردم واسه خاطر اینکه بگم این بزرگتر همون کوچیکتره است که بزرگ شده. در حقیقت این دو تا یکی هستن.
من ندارم. الانم که میخوام بیام طرفش حتی یدونه IP باب میل خودم رو نتونستم پیدا کنم.
اقا مهدی هم همین رو گفت دیگه...شما که هرگز بچه نبودید که بخواید بزرگ شید...همیشه 30 سالتون بوده از قدیم ندیما..
ببین گلم...اگه نینتندو مخاطباش محدود به کودکان بود(یعنی سنین خاص..نه عام)..هرگز محصولاتش این چنین فروش نمیکرد!!!!!!!!!!!!!!!

الان کسایی که ادعا بزرگ بودن دارن و بازیهای نینتندو ر میگن بچه گونه هست. عایا توانایی این رو دارن که بازی بچه گونه سوپر ماریو گلکسی2 رو بصورت کامل کامل تموم کنن؟ عایا تواناییش رو دارن افسانه زلدا : شمشیری رو به آسمان رو تموم کنن؟ آیا میتونن افسانه زلدا اورکانیای زمان رو تموم کنن؟ عایا میتونن دانکی کنگ رو کامل تموم کنن! و هزاران مورد دیگه

مهدی تو دیگه چرا ؟
عزیز من این نظر شماست من تا زمان ps2 فن سونی بودم و قبلش هم ps1 داشتم با ps1 بازی ارجینال میگرفتم بازی میکردم اونم با دسته های ارکید که از ژاپن گرفته شده بود
وقتی wii رو دیدم زدم تو کار نینتندو بعد از تجربه ی mario galaxy و kirby و donk kong فن نینتندو شدم
من قبلا روی ps3 کار میکردم و بعد از عرضه ی wiiu زدم تو کار نینتندو
اینکه میگی شما خاطره داری ، نه اصلا هم اینجور نیست

مهدی تو دیگه چرا ؟
نمیخوام خیلی قاطی بحث شم..:دی
ولی میتونی تمام سلایق رو نام ببری؟ :دی
آخه میگی کوچکترهایی که با نینتندو خاطره داشتند انگار همه ی کسایی که الآن PS3 دارن دورانی به نام بچّگی نداشتند بعدم اعتیاد اور بودن بازی های نینتندو سن نمی شناسه.با سر هل ات میده تو بازی.حالا با پیکمین یه سری رو یا با ماریو یا با عشق خودم زلدا:xسلایق ملایق نمیخواد فقط باید بازی رو بذاری تو دستگاه تا این حرف ها رو فراموش کنی.

مهدی تو دیگه چرا ؟

دوست من منم آذریم . خود من فن هیچ کنسولی نبودم همه کنسولا داشتم باهاشون گیم تجربه کردم بعد از گیم کیوب بخصوص wii فن نینتندو شدم خاطره داشتنی تو کار نیست زمانی که سوپر نینتندو برنده نسل سوم شد و سگا رو شکست داد تو ایران بیشترا سگا داشتن منم سگا جنسیس داشتم. این دلایل که گفتی برای کساییه که گیمر نیستن میخوان چیزی بگن اگه گیمری ; گیمر واقعی باش

بازار N بزرگ رو خواهشا با مايكرو سوني يكي نكنيد كلا به هم نامربوطن.
اگر سوني كم بفروشه مايكرو زيادتر ميفروشه و بالعكس اما فروش و عدم فروش نينتندو روي اونا بي تاثيره چون خط مشي بسيار متفاوتي دارن

واقعا نينتندو يه كمپاني تكيه تنها چيزي كه شايد تا حدي بهش شباهت داشت سگاي خدا بيامرزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or