مورد تنفر ترین شخصیت بازی های کامپیتری از نظر شما چیست؟

رئیس قبلی Acti و کل کل اعضای Dice و رفقا :دی.

تو گیم هم فقط با کریتوس مشکل دارم در حد قوم و قبیله این قدیما بود همدیگرو جر میدادن سر یه خوشه گندم اینجوری :دی.

• Like
Reactions: Robin Hood
lمن کلا از شخصیت های کامپیوتر خوشم میاد ... ولی نمیدونم چرا از marcus fenix گیرز بدم میاد :دی از geow هم بدم میاد :دی
معلومه چرا ! چونکه زیر پروفایلت فقط یه دونه PSN ID هست ! یعنی یه فن PS3 nhvi به اکس باکس و بازی هاش توهین میکنه ! شما بفرمایید کیت های کنسولتون رو تقویت کنید !=))

کثیف ترین.بی شعور ترین.بی ادب ترین.فحشا ترین:dشخصیت به نظر منه بی شعور ..........SHAHO KAHN هستش:d..اما خوب دوستش دارم....
خودمم میدونم چند چندم:))

اتفاقا من عاشق نرو بودم خیلی پایه بود
شخصیتی که خیلی ازش بدم میاد کریتوس هست:dاونم بخاطر اینکه همه را از دم میکشه نامرد)x
با اینکه سری gow را دوست دارم ولی از کریتوس بدم میاد

معلومه چرا ! چونکه زیر پروفایلت فقط یه دونه PSN ID هست ! یعنی یه فن PS3 nhvi به اکس باکس و بازی هاش توهین میکنه ! شما بفرمایید کیت های کنسولتون رو تقویت کنید !=))
ببین کوچو باید بدونی که PS3 با این کیت های داغونش بازی هایی داره که هر سال دارن بهترین میشن!
2008 که متال گیر بود 2009 هم انچارتد 2010 هم بهترین گرافیک سال خدای جنگ شد پس الکی حرف مفت نزن!
راستی هر وقت تونستید یه انحصاری بدید که نمرش 10 بشه اونوقت بیاید حرف بزنید!
..............................................................................
من از مارکوش فینیکس متنفرم!!!
واقعا از اون لباس های مسخرشون بدم میاد!

آه خدای من شماها بجای فن بازی از وقتتون استفاده بهتری میتونید داشته باشید .مدت زیادیه که عضو بازیسنترم و هر روز بهش سر میزنم و همه ی بحث هارو دنبال میکنم ولی هیچوقت شرکت نمیکنم چون بعضیا واقعا حرفای بی ارزشی میزنند. برای همه دعا میکنم تا همه ی کنسولهارو داشته باشند تا دیگه به هم نپرند و بیخودی بد گویی نکنند. همه ی شخصیت های بازیسنتر رو هم واقعا دوست دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or